Düzelir mi acaba?

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
540
966
53
Merhaba... 5.5 yaşında bir oğlum var. 1,5 yaşında ve 2 yaşında olmak üzere inmemiş testis dolayısıyla olduğu 2 ameliyatı var yavrumun... Kontrole götürüyoruz. Doktoru yumurtalıkların olması gereken yere indirildiğini söylüyor,yani olması gereken yerdeymiş artık... Ancak oğlumun skrotum yani torbaları da gelişmemiş. Dolayısyla yumurtalıkları aşağıda ama torbanın içinde değil. Doktor torbaların zamanla gelişeceğini söyledi ama-ve evet eskisi gibi deil ama-yumurtlalıklarını torbalarının içinde çok nadir görüyorum. Bizim gibi olan var mı? Torbası sonradan gelişen ve normale dönen? Dün burda bir iki konu okudm bununla ilgili ve sizlere danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden...

Birkaç doktora daha danışın. Buradan yanlış yönlendirme alabilirsiniz. Sonuçta uzman degiliz. Umarim her sey yolundadir.

Umarım. Elbette doktor kontrolündeyiz. En son başka bir doktor görüşü almak istedik ve gittğimiz doktorumuz da çocuk üroloji alanında prof bi doktordu. Benim sadece öğrenmek istediğim torbası daha sonra gelişen ve bizim gibi uzun zamandır bekleyen birileri daha var mı acaba? Zaman ilerledikçe biraz endişe ediyorum sanki...

Gelişmesi yeterli mi bilmiyorum. Burada eşimin ailesi çok ilgisizmiş, testis düşmemiş, ameliyat olmuş, sperm bulunamadi gibi konular açıyorlar. Daha detayli net bilgiyi birkaç doktordan almak isterdim ben olsam. Geçmiş olsun.

Bu su fıtığı olayimi oluyor acaba..oğlum da var 7 aylık henüz..genelde 1,5 yaşına kadar geçer denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…