Düzelir mi?

O da avukat...Evine bağlıdan kastım hiç kadınla kızla arası yoktur anlamında. O 2 ay zarfında eski öğrencilik evinde kaldı. Güya ben o kadar ağır bir laf etmişim ki kendine gelememişmiş...Halbuki eminim ne kadar kötü kavgalar edilirse edilsin daha toparlayıcı ve çözüme odaklı erkeklerde var Dünya da değil mi

Ecinnili Barones,

Öyle deme yaşayınca çok zor oluyor bir de ben ailenin tek kızıyım çok ağır geldi bana bunlar. Ancak sana şu açıdan katılıyorum belki bana daha uygun bir insanla evli olsaydım ve sevgim bu denli örselenmeseydi o zaman belki daha rahat tolere edebilirdim

Ben olsam son kez denerdim en azından kafamda acabalarım olmazdı fakat şartlarımıda sunar öyle giderdim.Ayrı bir eve çıkmak en mantıklısı 1 yılda alacağın evi 2 yılda alırsın

Bence kaçabileceği bir mekanı olduğu için,2 ay biraz trip yapmış ta olabilir,üzerine düşülsün istemiştir belki de.
Aynı evin içinde olsaydınız belki uzlaşma noktası bulabilirdiniz geçen süreçte...

Ne kadar medeni ve tahsilli olursa olsun ,erkeklerin bir uzmana gitmeme inatlarını bir anlasam....

Canım bi an önce ev tutun.Borçla bile olsa eşyalarınızı alın. Nasıl kadınlar kaynana yanında mutsuz huzursuz oluyor onun da kayınvalide yanında mutsuz olmuş olma ihtimali çok yüksek.

Kesinlikle bunu bende anlamış değilim.

insan kesinlikle profesyonel yardım almalı. hepimiz insanız ve zaman zaman içinden çıkamadığımız durumlar olabiliyor. Türkiye'de ne yazıkki böyle bir kültür yok

Evet Seloş,

ancak bizde her iki tarafın da ailesi çok anlayışlı. En önemli problem benim eşimin kendisi. Huzursuz olabilir anlıyorum ancak karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum.

Evet karşılığı bu olmamalıydı elbet. Erkekler bazen fevri davranabiliyor. Seviyorsan biraz daha şans ver bence. Ama çok da sevmiyorum evlenmiş olmak için evlendim diyorsan uğraşma.

Birde şu var erkekler bizler kadar evlilik psikolojisine hemen alışamıyorlar malesef bir bocalama yaşanıyor biz kadınlar daha çok anaç ruha sahip olduğumuz için herşeyi çevireyim düzene oturtayım istiyoruz belkide bunlardan korktu belkide bunaldı bilemezsin ki evlilik süreciniz çok kısa o yüzden şansa değer göreceksin zamanla taşlar yerine oturacak

Ecinnili Barones,
Öyle deme yaşayınca çok zor oluyor bir de ben ailenin tek kızıyım çok ağır geldi bana bunlar. Ancak sana şu açıdan katılıyorum belki bana daha uygun bir insanla evli olsaydım ve sevgim bu denli örselenmeseydi o zaman belki daha rahat tolere edebilirdim

size uygun olmadığına inandığınız biriyle evlenmeye karar vermişsiniz .cahil,gözükara biride değilsiniz. bence siz en uygun kararı verecesiniz.

bence hata en başta ayrı eve çıkmayışınızdan kaynaklanıyor..şayet eşiniz hatasının bilincinde ve bir daha tekrarlanmayacağına dair sizi ikna edebiliyorsa bir şans verin..

bence daha cok yeni evlisin..esinin maddi sorunları varsa ondan da kaynaklanabilir agrasifligi.ayrı bı eve cıkın..yeni evlenmiş gibi hayata tekrar başlayın..

eşinizi siz daha iyi tanırsınız...
şansı verip vermemek size kalmış...
evliliğin ilk yılları çok zor geçer....

bence düzelmeyeceği gibi artma olması ve fiziksel şiddet uygulamaya başlaması da olası geliyor.

bu kadar sinirli ve öfke kontrolsüz bir erkek şiddette uygular diye düşünüyorum.

canım bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur değişmiyo değiştiremiyosun bende yaşadım ama değiştiremedim fakat hep polyanacılık oynadım ne yapayım kızım vardı ama yinede 8 yıl dayanabildim sonra pes ettim hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum

merhaba asi40,

senin için de umarım hayırlısı olmuştur ne diyeyim. Cevap yazan herkese desteği için çok teşekkür ediyorum ben de büyük ihtimal çocuk filan olmadan ayrılacağımı düşünüyorum çünkü anladım ki insan kendisine değer verilmediğini hissediyorsa doğrudur gerçekten değer verilmiyordur ve bir insanın değişmesi için hayatında gerçekten çok büyük değişimlerin olması gerekir ki, erkekler ne yazıkki rahatlarını pek bozmak istemiyorlar...

Herkes ikinci bir şansı hakeder.
Ama hemen ayrı eve çıkmayın.
Gerçekten sizinle birlikte olmak istiyor ve değişeceğini söylüyorsa bir müddet yine ailenizle oturun.
Baktınız gerçekten düzelme var karar verirsiniz.

Bence ayrı eve çıkıp bir şans daha verin kendinize madem çocuk düşünmüyorsunuz. Ben de nişanlı iken agresif davranışları olduğunu farkettim. Allahtan ağzı bozuk değildi.Seninle yapamam böyle giderse dedim. Ben buyum demedi bana zaman ver dedi. Sana evlenene kadar zaman dedim. 5 ayımız vardı. BANA NE SÖYLEDİĞİN DEĞİL, NASIL SÖYLEDİĞİN ÖNEMLİ dedim. Bu laf onu çok etkilemiş. Görüştükçe daha kontrollü olduğunu gördüm ve evlendik. Değişti mi dersen hayır. Ama bana kızsa bile sakince anlatıyor ben de bir daha tekrar etmiyeceğini falan söylüyorum. Benim dışımda gelişen bazı şeylere sinirlendiğinde hiç üzerine gitmiyorum. sakinleşince isterse anlatıyor. Bir şeye hayır dedi mi bir daha tekrarlamıyorum. Ben de sinirliyken üzerime gelmiyor. Daha sonra konuşuyoruz filan.
Şimdi sen önce öfkeli bir insanın yönetimini üstlenebilecek misin? Kendini de sorgulaman gerek. Ben asla yapamam derken diğer artılarının çok olması ve bana bunları yaptırdı. Zaten evlisiniz denemekle bir şey kaybetmezsin ama sonra keşkelerin olabilir. Bu sorunu çözümleyecek olan ikinizsiniz. Bu bir yapıdır ve terapistlerin çözümleyeceğini sanmıyorum.:kahve:

Back
X