- 23 Ocak 2017
- 22
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Huzur ve kizim
Slm arkadaslar yurt disindayim 23 yasindayim 18 aylik bi kizim var ailem turkiyede 3 abim bana 1 saat uzaklikta bulundugum yerde insanlar com dedikoducu ister istemez bnde dahil olmustum ama sandiginiz gibi degil birinin yalnisini soylerlerken bnde ayip etmis falan deyip yadirgidiyordum birakin yadirgamak iyi birsey bile soylenmemeli onu ogrendim simdi kimseyle muhattap olmuyorum iki arkadasim tek var samimi o kadar..1 tane arkadasim esimin turkiyeden cocukluk arkadasi eside oyle . digerini esim hic tanimiyor kac kez davet etti bu arkadasim esim birakmadi bazi yasananlardan dolayi bana iftira atilmisti cunku...arkadasima bugun acikladim sizden kaynaklanmadigini falan soyledim zamanla duzelir dedim arkadasimda esinin birakmadigini kimseye deme biri cagirirsa okul var kizla ugrasiyorum falan de bnde zaten kimseyle muhattap olmuyorum..dedim kendide esimi hakli buldu yasananlar esini korkutmus iyice guven ver yeniden duzelir diye e zaten bna iftirayi atan ozurdileyip iftira oldugunu demisti nrden esim boyle yapiorki normalmi zaten o kisilerle normaldr disarda bile konusmuyorim uzak duruyorum...cok canim sıkıliyor duzelirmi sizce bu arada normelde disari gezmeye gidersem bir sey demez parka carsiya oyun cluplerjne falan sadece kimseye gitmemj istemiyo...