- 23 Ocak 2017
- 22
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Huzur ve kizim
-
EvetSize iftira atılmış zamanında eşiniz sizi o yüzden arkadaşlarınızla görüştürmüyor.
Doğru mu anlamışım?
Ama sadece gitmemi istemiyo telefonda konusuyorum disardada gorusebilirim ama cocuklarindan ve kizimdan dolayi o biraz zor oluyoSize iftira atılmış zamanında eşiniz sizi o yüzden arkadaşlarınızla görüştürmüyor.
Doğru mu anlamışım?
E haklı o zaman problem ne ki
Ama bnim arkadaslarimda bi sorun yok ki zaten bna mussallat olanlardan uzak duruyorumE haklı o zaman problem ne ki
Yok bnim samimi arkadaslarima gitmemi istemiyohiç bişey anlamadım.
eskiden dedikodunuzu yapan biri ile görüşmenizi mi istemiyo mu?
Sadece iftira atanlarla değil kimseyle görüşmenizi mi istemiyor?Ama bnim arkadaslarimda bi sorun yok ki zaten bna mussallat olanlardan uzak duruyorum
Yok bnim samimi arkadaslarima gitmemi istemiyo
Yok disarda bir sey demiyo telefonda konussamda bir sey demez saddce evlerine birakmiyo onu anlamis degilim yadışarda görüşmeniz de mi yasak? ipleri bu kadar eline vermeseydiniz.
Simdi olmusSelam arkadaşlar,
Ben yurt dışında yaşıyorum. 23 yaşındayim. 18 aylık da bir kızım var.
Ailem Türkiye'de yaşıyor. Ancak 3 tane abim bana 1 saat uzaklıkta, bulunduğum yerde yaşıyor. Bulunduğum yerde insanlar çok dedikoducu. İster istemez ben de dahil olmuştum bir zamanlar ama sandığınız gibi değil. Birinin yanlışını söylerlerken ben de "ayıp etmiş" falan deyip yadırgıyordum. Ama yanlış olduğunu sonradan anladım çünkü bırakın yadırgamayı, iyi bir şey bile söylenmemeli imiş, onu öğrendim. O yüzden şimdi kimseyle muhatap olmuyorum.
Sadece iki arkadaşım var samimi olduğum o kadar. Bir tane arkadaşım (kadın olan) eşimin Türkiye'den çocukluk arkadaşı, eşi de (kocası yani) öyle. Diğer samimi arkadaşımı ise eşim hiç tanımıyor. Beni kendi evine kaç kez davet etti bu arkadaşım ancak eşim gitmeme izin vermedi. Nedeni ise; daha önce bazı yaşananlardan dolayı bana iftira atılmıştı. Arkadaşıma bugün ona gitmememin nedeninin arkadaşımdan kaynaklanmadığını açıkladım, zamanla düzelir dedim. Arkadaşım da bana "bana gelmemenin sebebi olarak sakın kimseye eşim izin vermiyor deme, biri çağırırsa onun yerine okul var, kızımla uğraşıyorum falan de" dedi.
Ben de "zaten kimseyle muhatap olmuyorum"dedim. Arkadaşım da zaten kendisi de eşimi hakli buldu. Ona göre bu yaşananlar (iftira atılması olayı) eşimi korkutmuş, "eşine iyice güven ver, yeniden düzelir" dedi. Zaten bana iftirayı atan kişi de sonradan özür dileyip iftira olduğunu demişti.
Neden eşim böyle yapıyor ki? Normal mi? Zaten o kişilerle normalde dışarıda bile konuşmuyorum, uzak duruyorum. Çok canım sıkılıyor. Düzelir mi eşim sizce? Bu arada normalde dışarı gezmeye gidersem bir şey demez eşim, parka, çarşıya, oyun kulüplerine falan. Sadece kimsenin evine gitmemi istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?