Hayir ben herkesi nasil bekledim, randevum 9:15 teydi 10 bucuga geliyordu beni aldiklarinda.Baska bi doktora gitmeni tavsiye ederim. Diger hastalar bekliyor diye seni alelacele göndermesi hic hos degil.
Yabanci misiniz?
Konuyu cok anlayamadim ama devlet hastanesinde herkes yasiyor sanirim bu sikintilari , imkaniniz varsa ozel bi hastaneye gidip anlatin derdinizi
Ayrica nettrn kendine teshis koyan hastalari doktorlar hic sevmez , benim doktorum ayni zamanda arkadasim ne zaman ona netten baktim diye cumleye baslasam bagrinmaya basliyor , hicbi doktora internetten baktim demeyin
Oyle boyle degil hem kac gundur belim, karnim sanciyor yatamiyorum, oturamiyorum. Ha oldum olacagim gerginlik, sislik. Bekle dedi. Onu yok sonu yok, bekle dedi.Dışarda bekleyenler hasta da siz neymişsiniz? 15 gün adet gecikme çok sıkıntı ve stres yapar. Adet söktürücü ilaçlar var en azından ondan yazsaydı. Ben olsam hemen değiştiririm doktoru. ..
Yurtdisinda yasiyorum buranin yabancisi oluyorum.
Iste ben netten arastirmadim, sikayetlerimi soyledim ve doktor hicbir sey yapmadan oturdu masasinda ve bekle dedi.
Ben eve gelince sonrasinda kendim arastirdim neden gecikir diye, belirtiler onlar bunlar pcosla benzer cikti.
Doktor niye bu ihtimali dusunup arastirma yoluna gitmedi, bastan savdi.
Diyelim kist var bunu muayene etmeden nasil anlar doktorlar.
Herkesinki mi boyle muayene ediyor merak ettim, sistem bu mudur?
Yurtdisinda yasiyorum buranin yabancisi oluyorum.
Iste ben netten arastirmadim, sikayetlerimi soyledim ve doktor hicbir sey yapmadan oturdu masasinda ve bekle dedi.
Ben eve gelince sonrasinda kendim arastirdim neden gecikir diye, belirtiler onlar bunlar pcosla benzer cikti.
Doktor niye bu ihtimali dusunup arastirma yoluna gitmedi, bastan savdi.
Diyelim kist var bunu muayene etmeden nasil anlar doktorlar.
Herkesinki mi boyle muayene ediyor merak ettim, sistem bu mudur?
Milana22 hatta diger sikayetlerimi bile soyleyemedim konu uzamasin diye kisa yazmaya calistim.
Tam soyleyecegim ama bunlar icin cok zaman gerek ama hasta bekliyor ama su ama bu diyerek postalandim.
Iste Türkler her yerde cakal. Maksat iyi servis vermek degil, cok para kazanmak. Yani genellemek istemem ve hangi ülkede oldugunda önemli fakat bu yazdigin doktora asla ogramazdim. Baska doktor arardim. Özelikle jinekologta güven cok önemli birsey. Doktorun seni dinledigini hisetmek cok önemli. Ola ki hamilesin dahada önemli oluyor.
O ülkenin dilini ögren ve istedigin doktora git. Ilk basta kendine güvenmiyorsan esin ile beraber git. Ve kan alma islemi icin jinekolog degil, aile doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
hangi ülke bu yahu?
orada da saatlerce bekletilme oluyor demek.
muayne etti demişsiniz kist olsa görürdü herhalde diye düşünüyorum.
Iste Türkler her yerde cakal. Maksat iyi servis vermek degil, cok para kazanmak. Yani genellemek istemem ve hangi ülkede oldugunda önemli fakat bu yazdigin doktora asla ogramazdim. Baska doktor arardim. Özelikle jinekologta güven cok önemli birsey. Doktorun seni dinledigini hisetmek cok önemli. Ola ki hamilesin dahada önemli oluyor.
O ülkenin dilini ögren ve istedigin doktora git. Ilk basta kendine güvenmiyorsan esin ile beraber git. Ve kan alma islemi icin jinekolog degil, aile doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Almanya, el ile muayene olunca kist anlasiliyor mu? Tamamen bilgisizligimden soruyorum.hangi ülke bu yahu?
orada da saatlerce bekletilme oluyor demek.
muayne etti demişsiniz kist olsa görürdü herhalde diye düşünüyorum.
Yabanci misiniz?
Konuyu cok anlayamadim ama devlet hastanesinde herkes yasiyor sanirim bu sikintilari , imkaniniz varsa ozel bi hastaneye gidip anlatin derdinizi
Ayrica nettrn kendine teshis koyan hastalari doktorlar hic sevmez , benim doktorum ayni zamanda arkadasim ne zaman ona netten baktim diye cumleye baslasam bagrinmaya basliyor , hicbi doktora internetten baktim demeyin
Keske konuda yurt disinda olsugunuzu yazsaydiniz :) simdi size herkes bimere sikayet et diyecek
Vajinal muayene yaptiysa belki de reglinizin baslamak uzere oldugunu ve ciddi bir sorun olmadigini gormustur
Internetten arastirarak kafanizi karistirmayin , burada size rahatsizliginiz ile ilgili kimse tibbi bilgi veremez
Buyuk ihtimalle strestendir , bende stresli oldugum donemde 15 gunde bir regl olurum , henuz telaslanmayin
Cakallik oldugunu sanmiyorum , doktor vajinal muayene yapmis belki de regl olacagini anladi vs
Sende yurtdisinda yasiyorsun bilirsin orda hemen bizdeki gibi tahlil , test vs istenmez ama konu sahibinin icine sinmemis belli ki baska doktora giderse ici rahatlar
Hayır yanılıyorsun, Türklerin Türklerden nefret etme halleri mevcut hele de kendilerinden aşağı görüyorlar ise( eğitim, tipe, saça, kıyafete vs. Bakarlar ) ve nedense kötü davranırlar bazıları. İlşgnç bir durum ama aynısını burada Türkiye de yaşadım bana nazik konuşan tipler, arkamdan gelen daha köylü gözüken insana daha farklı davranıyorlar. İğrenç ötesi hal ve hareketler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?