- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bakamıyorum ki hicbir şeyi duzeltemedim çok uğraşıyorum çabalıyorum.Geçmişte kalanı geçmişte bırakın ve kendi hayatınıza bakın lütfen. Güzel günler mutlaka gelecek sadece sabır lazım.
Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır…
O kadar büyük nimet ki izmir onun icin. Kimse umursamayacak kaç defa ayrılmış neden ayrilmis. gezecek tozacak unutacak yaptıklarınıBelki İzmir de bulacak belasini(göz kırpan emoji)
Nerden biliyon nimet olduğunu velev ki nimet bundan sanane. Bırak ne hali varsa gorsun,Allah yanına bırakmaz gorecen.O kadar büyük nimet ki izmir onun icin. Kimse umursamayacak kaç defa ayrılmış neden ayrilmis. gezecek tozacak unutacak yaptıklarını
Bi küçücük şehirde bile evli adamlarla gezen kızlar varken.
Anlatamıyorum tam olarak ölsün sürünsün demiyorum 14 gün sonra başka kızlarla sinemaya giden bi adam bu ama bu kadar da kolay olmamalıydı
Nerden biliyon nimet olduğunu velev ki nimet bundan sanane. Bırak ne hali varsa gorsun,Allah yanına bırakmaz gorecen.
Hayirsen öğretmen evinde kalan kişisin dimi?
tayin aldıramıyormuysun?
Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta egona yenilip oh olsun dersin de içine fitne eklenir diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen de süreci uzatır, sana unutturur; ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hak ettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?