Düzen içinde düzensizlik

melake26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
75
2
86
Adana
Selamlar Bora Bey
Çok düzenli regl oluırum. 27 günde bir. Yalnız son 4 aydır tam kanama başlamadan yaklaşık 4-5 gün boyunca pembe lekelenmeler oluyor. Bunun dışında beni rahatsız eden hiçbir belirtim yok. Adet döneminde ya da eşimle birlikte olurken ağrım olmaz. Ve son 3 aydır gebelik düşünüyorum. Önümüzdeki ay kontrole gidicem fakat o zamana kadar bana bu lekelenmelerle ilgili ufacık da olsa bilgi verebilir misiniz? Bir kist belirtisi olabilir mi oksa bazen normal midir?
Teşekkür ederim.

Selamlar Bora Bey
Çok düzenli regl oluırum. 27 günde bir. Yalnız son 4 aydır tam kanama başlamadan yaklaşık 4-5 gün boyunca pembe lekelenmeler oluyor. Bunun dışında beni rahatsız eden hiçbir belirtim yok. Adet döneminde ya da eşimle birlikte olurken ağrım olmaz. Ve son 3 aydır gebelik düşünüyorum. Önümüzdeki ay kontrole gidicem fakat o zamana kadar bana bu lekelenmelerle ilgili ufacık da olsa bilgi verebilir misiniz? Bir kist belirtisi olabilir mi oksa bazen normal midir?
Teşekkür ederim.

Adet öncesi bu tür kanamalar olabiliyor. Muayene tabii ki olun. Gebe kalmanız dileğiyle...

merhaba doktor bey ben pko hastasıyım metformin kullanıyorum... kullanmaya başladğımdan 1 ay sonra ilişki sonrası kanamam oluyor 2. kez yaşadım 2 3 gün sürüyor kıpkırmızı ve pembe geliyor ... en son olarak ilişki sonrası idrarımda yanma ve batma yaşadım enfekdiyon dur dedim ilaç kullandım doktorumu aradım önemli değil bir hafta ara verdin dedi ...geçiştirdi beni neden oluyor acaba düzene giriyor olabilir mi diyet ve spor yaparak 8 9 kilo verdim acaba düzeneme giriyor diye düşündüm 9 gün vardı daha hastalanmama erken mi oldum acaba 21. gün kan geldi çünkü cevabınızı sabırla merakla bekliyorum lütfen beni aydınlatın bu konuda...

Back
X