Erkek İnfertilitesi Düzen labaratuari guvenilir mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
kizlar duzen labaratuarinda dna hasari testi sperm testi veren var mi sonuclari guvenilir mi Kaan hoca nereyi oneriyor yardimci olursaniz cok sevinirim

Bilmiyorum biz ankarada verdik.
Duzen adanada var mi? Yalniz iyi ogrenin ankaraya mi gonderiyorlar yoksa adanada mi bakiliyor diye eger varsa.
sperm sayisina adanada bakiliyor dna hasarına ankaraya gidiyormus canim 15gune cikiyormus sonuclar

BIzde duzende.yaptrdk hasar.iyi ama sayiyi.yuksek.ckardilar.2.kez bizde sasrdik

BIzde duzende.yaptrdk hasar.iyi ama sayiyi.yuksek.ckardilar.2.kez bizde sasrdik
Allah allah bizde düzende sayımız az çıktı die cok üzülmüştük demekki düşük cıkartıosa bizim sayımızda yüksekti tedavimiz cvp veriyor.bunu sadece sizden duymadım ama bence hızıda fazla veriyor

Eşime de DNA paneli yaptırmak istiyoruz düzen de bazılarının ki yüksek bazılarının ki düşük çıkıyormuş anlamadım. Genart istanbulda bir yeri Yada anlaşmalı olduğu yer varmış ama testi Ankara’ya gönderecekmiş. Biz canlılığa da baktıracağız Ankara’ya gidene kadar canlılar da ölmez mi ne yapacağımızı şaşırdık.

Canm aklında bu şekilde soru kalıcagına bence kaan hocaya gidince test verin içiniz rahat olur ama imkan ve vakit varsa günü birlik test vermege gitsin.ama yollama istdan testi bana sorarsan

Canm aklında bu şekilde soru kalıcagına bence kaan hocaya gidince test verin içiniz rahat olur ama imkan ve vakit varsa günü birlik test vermege gitsin.ama yollama istdan testi bana sorarsan
Ah ya nelerle uğraşıyoruz rabbim kötülerinden korusun inşallah. Aslında gidebiliriz sen bu kez de yol yorgunluğuyla test verirse sonuç kötü olur diye düşünüyorum o kadar araba kullanacak sonuçta uçakla git gel diyorum arabasız yapamaz beyimiz. Bunu düzende verip normal testleri genartta mı yaptırsam diyorum. Benim için şuan en önemli test canlılık testi %93 de ölü mü çok merak ediyorum. DNA hasarını hiç düşünmüyorum öyle Yada böyle düşüyor sonuçta ama bu 93 haraketsiz spermlere kafamı takmış durumdayım. Bizim gibi olup spermlerini canlandıran insanlar var mı karşıma hiç çıkmadı. Haraketsizler niye canlanmıyor anlamıyorum.

Kaan.hocanin.hastasimisnz canm kaan hocanin.hastasyz.dynce.yuzde 30 mu ne indrm.yapiolar

Aynen ole.cnm bende artk.inandim.fazla ckdgna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…