Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkDüzenli adet gecikince Bir sonraki ay gebelik ihtimali artar mı
Evet çok agrım vardı cuma akşam gittim acile ağrıdan ölecektim nerdeyse doktorun odasının önünde bayılmışım parçalı kanama gelmeye başladı alttan muayene edip parça çıkardılar içimden ya düşük yaptın yada kimyasal gebelik dediler patolojiye gönderiler 15 gün sonra çıkacak sonuç düşük mü kimyasal gebelik mi diye ağlamaktan helak oldum işe gidemedim 2 gün
Evet çok agrım vardı cuma akşam gittim acile ağrıdan ölecektim nerdeyse doktorun odasının önünde bayılmışım parçalı kanama gelmeye başladı alttan muayene edip parça çıkardılar içimden ya düşük yaptın yada kimyasal gebelik dediler patolojiye gönderiler 15 gün sonra çıkacak sonuç düşük mü kimyasal gebelik mi diye ağlamaktan helak oldum işe gidemedim 2 gün
Ben de duymuştum canım hatta eskilerde bununla ilgili açılan bi konu vardı onu da okumuştum. Düzenli adet gören biri adet düzensizliği yaşıyosa vücut gebelik için kendine yeni bir döngü oluşturuyo diye okumuştum. Ama hemen sonraki ay değil de bir kaç içerisinde gebelik oluşuyo diye biliyorum. 1 ay sonra da olabilir 3 ay sonra da. Umarım güzel haberi alırsın bu ay
Öylesine bana umut olacak bir yazı okur muyum diye gezerken şu yorumu gördüm. Nasıl umut doldu anlatamam. Ben de yıllardır düzenli adet olurum evlenince de değişmedi. Ta ki dört ay önce bebek sahibi olmaya karar verdiğimiz zamana kadar. Korunmayı bıraktıktan beri ilk AY 4 gün ikinci ay 5 gün üçüncü yani bu ay ise 10 gün adetim gecikti. İnsan gebe kalamadığına değil de adeti 10 gün gecikmesine rağmen gebe olamadığına üzülüyor. Kazayla bi yerde okumuştum rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye sonra araştırdım sordurdum bulamadım benzer bir yanıt. Şimdi bu topic i görünce sevindim. Yarın adetim bitmiş oluyor yeni bir aya umutla başlayacağım. İnşallah gecikmelerin sebebi rahmin kendini hazırlamasıdır inşallah bizlerin de kucakları yakın zamanda dolar.