- Konu Sahibi Gecekusum999
- #21
Evet evet benim de aynı şekilde 26 günde bir düzenli adet, tahlillerde bir sıkıntı yok. Ultrasonda pcos görüntüsü. Hatta bir rahim filmi kalmıştı onu da aşılama olacağım ay çektirdim. Orda da bir sorun yoktu. 2.yıla 1 ay vardı aşılama denedik 3 ay sonra kendiliğinden nasip oldu.En sevdiğim hikayelerden benim de adetlerim 28 günde bir hormon tahlilleri normal hiçbir sıkıntı yok ama bakılan Vajinal ultrason da polikistikover görünümü var sizinki de mi öyleydi galiba bizler çok stres yapıyoruz muhtemelen sen de kafanda attın ben nasılsa tüp bebek yaptıracağız dedin tutmuş maşallah azda kalmış doğumuna Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Stres kesinlikle etkiliyor, herkes bunu söylüyor, ama olumsuzu gördükçe stres olmamakta pek mümkün olmuyor. Ben düzenli olarak doktorla ilerlemedim hep bir umut kafamdan atarım kendiliğinden olur diye bekledim, sonra da sabrım tükendi.
O kadar olmayacağına emindim ki adet geciktirici bile kullandım. Hatta gebeliğimi tatil dönüşü adet geciktiriciyi bıraktığımda 6 haftalıkken öğrendim

Amin inşallah canım



