Selam arkadaslar 1 yildir cocuk istiyoruz
maalesef olmadi, iki ay once doktora gittim hormonlara bakildi her sey normal ultrasonda bakildi sag yumurtalik temiz sol tarafta pco gorunumu var dedi. kendiliginden gebe kalabilirsin ara vermeden calismalara devam edin dedi. bu arada ben yurtdisinda yasadgmdan her istedgmde doktora gidemiorum, gittigim doktor da kadin dogum uzmani degildi ama kadin dogum uzmanina illaki gitmeni gerektircek bir sey gormuyorum dedi.
Benim sorum su: Benim gibi olup da hamile kalan var mi? Forumda tum konulara baktim genelde direk pco teshisi koymuslar ama ben de o da belli degil, (insallah yoktur) adetlerim duzenli cok sukur ozellikle son 6 aydir gunu gunune saati saatine.. Ama neden hamile kalamadigimi cok merak ediyorum..
internetteki tum siteleri neredeyse taradim yumurta buyumemesi catlamamasi gibi seyler, acaba bunlarla ilgisi olabilir mi duzenli adet oldugum halde..
simdi doktora gidemedigimden kafam cok karisti
Bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

Benim sorum su: Benim gibi olup da hamile kalan var mi? Forumda tum konulara baktim genelde direk pco teshisi koymuslar ama ben de o da belli degil, (insallah yoktur) adetlerim duzenli cok sukur ozellikle son 6 aydir gunu gunune saati saatine.. Ama neden hamile kalamadigimi cok merak ediyorum..