- 4 Temmuz 2015
- 66
- 137
- 28
- Konu Sahibi gizemcik540
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist in olabilirİyi günler hanımlar ben her ayın 1'inde adet olurdum ama üzerinden 4 gün geçmesine rağmen olmadım 2 aydır ilişkiye girmedim ve bir önceki ay yine aynı gününde oldum. Karın ağrım falan olurdu normalde ama daha en ufak ağrım olmadı. Bugün 1 tane aspirin içtim hala bekliyorum ne zaman olacak diye. Sizde de böyle bir sorun oldu mu? Lütfen yardım edin geçen ay adet olmama rağmen acaba hamile miyim diye korkmaya başladım. Sizinde buna benzer şeyler başınıza geldi mi?
hamile ola sansım cok degi dimi cunki ilişkidede korunuyoruzKist in olabilir
Hayır 2 aydır ilişkiye girmemissin üstelik üstüne regl olmuşsun mide bulantin vs yoksa bkorkmana gerek yok zaten 2 ay önceki birlikteligin de birsey olduysa eğer şimdiye o bebeği istesende aldiramazsin zamanı dolmuştur çünkü ama bence korkma birsey yok suphelenecek sadece olası durumlari söyledim bir kadın dogumcuya gözük istersen sorunu anlarsın ella hapı falan kullandiysan bu duzensizlik ondanda olabilirhamile ola sansım cok degi dimi cunki ilişkidede korunuyoruz
Ellayi kyllanali 4 ay oldu sadece ilk ayda 2gun geciktirdi simdiye bi etkisi olabilirmi ki ?Hayır 2 aydır ilişkiye girmemissin üstelik üstüne regl olmuşsun mide bulantin vs yoksa bkorkmana gerek yok zaten 2 ay önceki birlikteligin de birsey olduysa eğer şimdiye o bebeği istesende aldiramazsin zamanı dolmuştur çünkü ama bence korkma birsey yok suphelenecek sadece olası durumlari söyledim bir kadın dogumcuya gözük istersen sorunu anlarsın ella hapı falan kullandiysan bu duzensizlik ondanda olabilir
Bende mayis ayında kullandim ama henüz duzelmedi 1 2 gün farkediyor onun etkisiyse düzenleyici kullanman gerek doktora gitmelisn canın sıkma caniniEllayi kyllanali 4 ay oldu sadece ilk ayda 2gun geciktirdi simdiye bi etkisi olabilirmi ki ?
Kist olabilir canım bi kadın dogumcuya git6 gündür olmuyorum her ay düzenli olurdum ellanın yapacağını sanmıyorum 4 ay boyunca bişey yapmadı birden mi etki haline geçti ama kist olabilir