Düzenli Beslenerek Zayıflayın

BaDila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
33
0
36
Konya
16 yaşındayım eminim buradaki bi çok kişiden küçüğüm.ergenlik dönemi olduğundan dolayı kilomu sivilcelerimi ve güzelliğimi çok önemsiyorum 1 ay öncesne kadar 70 kiloydum ve zayıflamam gerektiğini düşündm hiç bi çaba sarfetmedim evet.en önemli öğün sabah kahvaltıları çnkü gün içinde metabolizmanın düzgün çalışması için çok önmli.bu yüzden aşırıya kaçmadan güzel bi sabah kahvaltısı herkese ziyafet gbi gelebilir. :) diğer öğünlerde ise ben genelde srkli meyve tükettim kirazdır kayısıdır vs vs ve akşam yemeğinde en çok yenen şey EKMEK bu gerçekten kilo almakta yada verememkte kesnlkle çok büyük etki yapıyor bir aydır nerdeyse akşam yemeklernde hiç ekmek yemiorum ve ben bu şeklde tam 5 kilo verdim şuanda 65 kiloyum biraz daha vermeyi düşünüyorum.eğer kendinizi tanıyorsanız ve ne kadar fazlalığınız olduğunu biliorsanız yavaş yavaş ve sağlıklı kilo vermek için kndnze uygun beslenme şekli yapabilirsiniz.benimki diyet değildi sadece düzgün beslenme. :):)::)

cnm bu kadar kolay olsaydi keske :) ben 1 ay haftada 4 gun spora gittim 1'er saat ter doktum 500'er kalori yaktim, ve inanilmaz duzenli beslendim yogurt ton baligi falan, anca 5 kilo verdim hic de kolay degil kilo vermek bunyeden bunyeye degisiyor :(

cnm bu kadar kolay olsaydi keske :) ben 1 ay haftada 4 gun spora gittim 1'er saat ter doktum 500'er kalori yaktim, ve inanilmaz duzenli beslendim yogurt ton baligi falan, anca 5 kilo verdim hic de kolay degil kilo vermek bunyeden bunyeye degisiyor :(

ay ne güzel vermi$siniz kizlar :) ben sizden daha fazlasini yapiyorum ama tik yok yinede

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

ya kilo vermek için acelesi olmayanlar için bence düzenli beslenmek en güzeli. geçen sene bende spora gttm ve 1 ayda 5 kilo vermiştim ama sporu bıraktğmda verdiğim kiloları aynen geri aldım hatta üstne eklenerek aldım. :/

Back
X