Cok teşekkür ederim.Ben sakaryadayım. Hayır hep farklı doktorlara yaptırdım. Istanbul ve sakaryada. Daha once allergan marka kullanıyordum fakat kırısıklık acmada bende etkısı az oldu sımdı dysport marka kullanıyorum cok memnunum. Onemlı olan duzenlı yaptırmak yaptıkca ıhtıyac surenız uzuyor. Ben sımdı 6 ay hatta bı sene kullanıyorum. Ehıl olmayan yerde yaptırmayın mutlaka doktor olsun.
Mimikleriniz ne durumda peki kayboldumuBotoks düzenli yapıldığında bir sorun oluyor mu olumsuzlukları nedir ben Şubat 1'de botoks yaptırdım 3 günde oturdu ve bugün hala zımba gibi memnun ve mutluyum merak ettiğim düzenli uygulamada sorun yaşar mıyım sonrası
Hayır mimiklerimde sorun yok annemin böyle şeyler asla gözünden kaçmaz annem bile anlamadı botoks yaptırdığı mı ve çevremdede anlayan olmadı bende söylemedimMimikleriniz ne durumda peki kayboldumu
Ay supermis o zamanHayır mimiklerimde sorun yok annemin böyle şeyler asla gözünden kaçmaz annem bile anlamadı botoks yaptırdığı mı ve çevremdede anlayan olmadı bende söylemedim
İnandiniz mi? Yeni uye dikkat edin.Ay supermis o zaman
Hic dikkat etmedim atladim hemen bende tesekkur ederim uyariniz icinİnandiniz mi? Yeni uye dikkat edin.
Tamamdır teşekkür ederim kendi adıma bekliyorum zaten şimdilik doktor arıyorum fiyatları uçuk olmayan işinin ehli bir hekim hem dolguda lazım banaDüzenli olarak yaptırmak doğru fakat işinin ehli bir doktorun yapması önemli çünkü doğru doz ve zamanlama ayarlanamazsa maddeye karşı duyarsızlaşma oluşuyor.
Yani şöyle ki, uygulama yaptırdınız. Dozaj iyi ayarlanmadı. Kaslarınız güçlü ve 15 gün sonra hala kaşlarınızı çatabiliyorsunuz. Doktorunuz hemen ek doz yapıyorsa bu yanlış uygulama olur.
Veya
Gereğinden yüksek doz /ünite uygulandı. Sonuç mükemmel görünüyor fakat etkinliği geçtikten sonra ilk yapılandan daha az ünite/doz uygulandıysa kaslar direnç gösteriyor. Bu da yanlış uygulama demek.
Bu durumda diğer markaya geçilir veya yeni uygulama için bir yıl beklenir. Ben beklenmesi taraftarıyım.
İlk uygulamanın etkisi herşey yolunda gittiyse 4-6 ay arası sürer.Genellikle 3. Aydan itibaren azalır.
Ne olursa olsun yeniden uygulama yapılacaksa etkinlik geçse bile 6 ayın dolmasını bekleyin.
Böyle bir şey maalesef yok ki. Kullanılan botoks işe ilgili. Türkiye’de iyi olarak bildiğim 3 botoks ürünü var. Allergan, dysport ve maspord. Bunların da kalıcılığı ortalama 3-6 ay. Yapıldıkça süresi artıyor ama kişinin metabolizmasıyla da çok alakalı.Ben ilk kez Şubat ayında yaptırdım 3 ayda geçti gibi etkisi kızabiliyorum mesela şimdi başka bir doktor araştırıyorum etkisi çabuk geçmeyen botoks yapan doktor.
İnandiniz mi? Yeni uye dikkat ediyo
Yorumunuza üzüldüm inanmak size kalmış bir şey ben olanı söyledimİnandiniz mi? Yeni uye dikkat edin.
Adana'da Hakan bey'eKime yaptırdınız ?
Yeni üyeyim evet ama olanı söyledimHic dikkat etmedim atladim hemen bende tesekkur ederim uyariniz icin
Botox kimyasal değil .Botoks bı tür kimyasal sonuçta. Vücudunuza ekstra yük. Ayrıca yeni sayılabilecek bir metot. Bu bence en riskli olan kısmı. Uzun vadeli etkileri bilinmiyor. Ayrıca bu tercih eden insanları bı nevi kobay haline getiriyor. Mesela atıyorum;
Uygulanan kişilerin 30 yıl içinde kas erimesi görülme oranı %32 yada karaciger yetmezliğine yakanlanma oranı %15 gibi gibi..."
Botox kimyasal değil .
Bir bakterinin saflaştırılmış proteini ve yine saflaştırılmış yılan zehri+kertenkele salyasinin gramda binde biri mi ne .Cidden bilmediğimden soruyorum. Nedir peki?
Memnun kalmanıza sevindim. Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz da kurtarıcım dediniz gerçekten merak ettim. Etkisi dedikleri gibi her işlemde daha fazla uzuyor mu? Yaz aylarında daha çabuk geçiyor diyorlar, doğru mu? Kaş arasında yatay çizgi var. Ben de düşünüyorum. :)2 senedir düzenli olarak yaptırıyorum cok memnunum ben bir kac doktora danısmıstım ve zararinin olmadigini söylediler.Ben de görmedim acıkcası.Kurtarıcım benim resmen
Alın, kaş çatma ve göz çevresine yaptırıyorum.Ben uzama olarak uzuyor diyemem süresine.4 ay sonra gevsemeye baslayince kaslar o görmek istedigim görüntüyü ariyorum yine cunku. Evet cizgi olarak belirmiyor 4 ayda ama ben daha canlı durmasi icin yaptiriyorum.Kaş arası çatma çizgisi derinlesmeden yaptırınca komple yok oluyor.Benim de vardı.Memnun kalmanıza sevindim. Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz da kurtarıcım dediniz gerçekten merak ettim. Etkisi dedikleri gibi her işlemde daha fazla uzuyor mu? Yaz aylarında daha çabuk geçiyor diyorlar, doğru mu? Kaş arasında yatay çizgi var. Ben de düşünüyorum. :)
İşlemi yenilemek için 6 ay beklemek gerekmiyor diye anladım yorumunuzda. Doğru mudur? Yazdıklarınız gayet net anlattı her şeyi, teşekkürler. Botoks yapılan yerlerin bir nevi ışıldadığını da düşünebiliriz sanırım.Alın, kaş çatma ve göz çevresine yaptırıyorum.Ben uzama olarak uzuyor diyemem süresine.4 ay sonra gevsemeye baslayince kaslar o görmek istedigim görüntüyü ariyorum yine cunku. Evet cizgi olarak belirmiyor 4 ayda ama ben daha canlı durmasi icin yaptiriyorum.Kaş arası çatma çizgisi derinlesmeden yaptırınca komple yok oluyor.Benim de vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?