Düzenli botoks doğru mu

Cok teşekkür ederim.

Mimikleriniz ne durumda peki kayboldumu

Düzenli olarak yaptırmak doğru fakat işinin ehli bir doktorun yapması önemli çünkü doğru doz ve zamanlama ayarlanamazsa maddeye karşı duyarsızlaşma oluşuyor.

Yani şöyle ki, uygulama yaptırdınız. Dozaj iyi ayarlanmadı. Kaslarınız güçlü ve 15 gün sonra hala kaşlarınızı çatabiliyorsunuz. Doktorunuz hemen ek doz yapıyorsa bu yanlış uygulama olur.

Veya

Gereğinden yüksek doz /ünite uygulandı. Sonuç mükemmel görünüyor fakat etkinliği geçtikten sonra ilk yapılandan daha az ünite/doz uygulandıysa kaslar direnç gösteriyor. Bu da yanlış uygulama demek.

Bu durumda diğer markaya geçilir veya yeni uygulama için bir yıl beklenir. Ben beklenmesi taraftarıyım.

İlk uygulamanın etkisi herşey yolunda gittiyse 4-6 ay arası sürer.Genellikle 3. Aydan itibaren azalır.

Ne olursa olsun yeniden uygulama yapılacaksa etkinlik geçse bile 6 ayın dolmasını bekleyin.

Tamamdır teşekkür ederim kendi adıma bekliyorum zaten şimdilik doktor arıyorum fiyatları uçuk olmayan işinin ehli bir hekim hem dolguda lazım bana

Ben ilk kez Şubat ayında yaptırdım 3 ayda geçti gibi etkisi kızabiliyorum mesela şimdi başka bir doktor araştırıyorum etkisi çabuk geçmeyen botoks yapan doktor.
Böyle bir şey maalesef yok ki. Kullanılan botoks işe ilgili. Türkiye’de iyi olarak bildiğim 3 botoks ürünü var. Allergan, dysport ve maspord. Bunların da kalıcılığı ortalama 3-6 ay. Yapıldıkça süresi artıyor ama kişinin metabolizmasıyla da çok alakalı.

Botox kimyasal değil .

Arkadaşlar yeni üye olabilir. Yazdıkları doğru . Yanlış hiç bir şey yazmamış. Reklam amaçlı dr adı vs....Direkt dr adı vermemiş. Sorunca söylemiş. Ayrıca başka konularda da mesajları var.Nerde sakınca buldunuz anlamadım. Ben de yeni üyelere temkinli olurum. Ama bu arkadaş çok doğru bilgi vermiş. Reklam yapan bir üyede değil.

Cidden bilmediğimden soruyorum. Nedir peki?
Bir bakterinin saflaştırılmış proteini ve yine saflaştırılmış yılan zehri+kertenkele salyasinin gramda binde biri mi ne .
Sadece 'binde bir mı yüzde bir mi o ooranı net hatirlayamiyorum ' ama olay bu

Kimyasallastirma yok saflaştırilma var

2 senedir düzenli olarak yaptırıyorum cok memnunum ben bir kac doktora danısmıstım ve zararinin olmadigini söylediler.Ben de görmedim acıkcası.Kurtarıcım benim resmen

2 senedir düzenli olarak yaptırıyorum cok memnunum ben bir kac doktora danısmıstım ve zararinin olmadigini söylediler.Ben de görmedim acıkcası.Kurtarıcım benim resmen
Memnun kalmanıza sevindim. Hangi bölgelerinize yaptırıyorsunuz da kurtarıcım dediniz gerçekten merak ettim. Etkisi dedikleri gibi her işlemde daha fazla uzuyor mu? Yaz aylarında daha çabuk geçiyor diyorlar, doğru mu? Kaş arasında yatay çizgi var. Ben de düşünüyorum. :)

Alın, kaş çatma ve göz çevresine yaptırıyorum.Ben uzama olarak uzuyor diyemem süresine.4 ay sonra gevsemeye baslayince kaslar o görmek istedigim görüntüyü ariyorum yine cunku. Evet cizgi olarak belirmiyor 4 ayda ama ben daha canlı durmasi icin yaptiriyorum.Kaş arası çatma çizgisi derinlesmeden yaptırınca komple yok oluyor.Benim de vardı.

İşlemi yenilemek için 6 ay beklemek gerekmiyor diye anladım yorumunuzda. Doğru mudur? Yazdıklarınız gayet net anlattı her şeyi, teşekkürler. Botoks yapılan yerlerin bir nevi ışıldadığını da düşünebiliriz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…