- 11 Nisan 2007
- 87.031
- 510.475
- 1.223
Onlar mutfağa giriyor.Hangi dolaplar
Evde bi dünya dolap var
Bence ilk buzdolabı ve Dipfrez olsun![]()
Yatak odası çocuk odası falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar mutfağa giriyor.Hangi dolaplar
Evde bi dünya dolap var
Bence ilk buzdolabı ve Dipfrez olsun![]()
2 miOğlun min 2 yaşına gelene kadar uykun olacak ☺
O yaşa gelmedik o yüzden yorumum yok2 mi16 yaşındaki bile uyku kaçırıyor bizde
![]()
Yani benim memnuniyetim siyah okeyO zaman bingo nun ya siyahı ya da Efser in attığı mor olanı almak lazım demi.
Bende çamaşır suyunda aynısını yaşıyorum. Abc kesinlikle almycam bütün tshirtlerim hep çamaşır suyu. Bingo iyiydi onun da normalini bulamıyorum bingo oxgien var o hiç iyi değilo kunuda henüz arayışım bitmedi A ile başlayan boykut ürünün üzerine çıkan yok beyaz çamaşırlarım oldu gri
birde çamaşırsuyndaki d ürünün mudavimini bulamıyorum![]()
Kıyafetlerini beyazlatiyor mu abla sıçrayınca falanÇamaşır suyu peros markasını denedin mi
Ben memnunum fena değil, iş görüyor![]()
valla bir damlası yediyor gibiydi şimdiBende çamaşır suyunda aynısını yaşıyorum. Abc kesinlikle almycam bütün tshirtlerim hep çamaşır suyu. Bingo iyiydi onun da normalini bulamıyorum bingo oxgien var o hiç iyi değil
Hangi dolapEfserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.
Çok gezen tayfa da ben gibi hiç bişeyden geri kalmamış olur
Dolaplardan mı başlayalım?
Efser
penyez83
sweetgirlcandy
HeySero
ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora
-Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu
Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Benim o dolaplar sorunsuzOnlar mutfağa giriyor.
Çok değil 2 dk önce içimden geçirdim aman ne acelen var bekle 2 hafta bebe de rahatlasın dedim girdim hele etikete bak hemen de ah ne güzel olur diyorumEfserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.
Efser
penyez83
sweetgirlcandy
HeySero
ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora
-Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu
Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Geçmiş olsun canım inşallah olmaz birdahaTünaydın kızlar
Amasya’da deprem oldu sallandık iki kez
Hava çok kötü yağmurlu soğuk. İnşallah bir daha olmaz deprem
Kim giriyor mutfağa benim odaların da ihtiyacı var herkesle kosturayim fykvcdOnlar mutfağa giriyor.
Olur başlayalım bonus benim artık başlamam lazımEfserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.
Efser
penyez83
sweetgirlcandy
HeySero
ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora
-Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu
Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Denemedim hiç yani sıçramadıKıyafetlerini beyazlatiyor mu abla sıçrayınca falan
Önce dolaplar limonsuz tozu pisligi dökülsünHazır okul da açıkken başlasak iyi olur.
Sizce önce temizlik mi yapalım yoksa kıyafetleri mi ayıralım
Aslında dolaplar düzenlenince daha rahat temizlenir sanki![]()
Geçmiş olsun hayalTünaydın kızlar
Amasya’da deprem oldu sallandık iki kez
Hava çok kötü yağmurlu soğuk. İnşallah bir daha olmaz deprem
Beyaz sabunu sürüp azıcık çitileyince bütün lekeler cıkıyo aslında ama kim hemen onla uğraşacakBingonun mürdüm gibi olan sıvısını kullanıyordum kokusu falan yoktu. @Lidlaylim demişti sanırım siyahını aldım siyahlara böyle bir koku kalıcılık yok çok iyi. Açık renklere de toz kullanıyorum artık onlarda iyi temizlenmesi ve kokusu. Sonunda muradıma erdim sanırımtek sorun ahsenin topraklı çorapları çıkmıyor geçen glint sıktım bi o çıkarmış gibi. Bide dondurma damlaları çıkmıyor üstünden ona da glint deniycem bi bakalım
Hypo güzel ben begeniyorum onu kullanıyorum hepo kunuda henüz arayışım bitmedi A ile başlayan boykut ürünün üzerine çıkan yok beyaz çamaşırlarım oldu gri
birde çamaşırsuyndaki d ürünün mudavimini bulamıyorum![]()
Gecen hafta cocukların yazlıklarını kışlıklarını ayırıp düzenledim ama Arda geri dagıtmıs tüm dolabı giy cıkar sabah aklımdan geciriyoduö tekrar yapmam lazım diyeEfserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.
Efser
penyez83
sweetgirlcandy
HeySero
ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora
-Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu
Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Başlayalım yarın bi yere gitcem ama olsun. Kocam da yok ya gerekirse akşam falan bile yaparım.Efserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.
Efser
penyez83
sweetgirlcandy
HeySero
ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora
-Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu