• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

cat-scottish-fold.gif

Bir gün geleceğim buralara:KK49::KK49::KK49:

O zaman bingo nun ya siyahı ya da Efser in attığı mor olanı almak lazım demi.
Yani benim memnuniyetim siyah okey 😂 mesela ablam Bingonun kırmızısını kullanıyor kokusu onunda kalıcı işte bende öyle olmuyordu. Yani nedenini bilmiyorum. Siyahı da yine bende kokmaz güzel kalıcı olmaz diye düşünerek aldım ama çok iyi 🤭

o kunuda henüz arayışım bitmedi A ile başlayan boykut ürünün üzerine çıkan yok beyaz çamaşırlarım oldu gri
birde çamaşırsuyndaki d ürünün mudavimini bulamıyorum 😔
Bende çamaşır suyunda aynısını yaşıyorum. Abc kesinlikle almycam bütün tshirtlerim hep çamaşır suyu. Bingo iyiydi onun da normalini bulamıyorum bingo oxgien var o hiç iyi değil

Efserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.

Çok gezen tayfa da ben gibi hiç bişeyden geri kalmamış olur 🥸

Dolaplardan mı başlayalım?

Efser Efser
penyez83 penyez83
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora Aktif Lora
-Hayal -Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
Pinhan Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Çok değil 2 dk önce içimden geçirdim aman ne acelen var bekle 2 hafta bebe de rahatlasın dedim girdim hele etikete bak hemen de ah ne güzel olur diyorum 🤣🤣

Hazır okul da açıkken başlasak iyi olur.
Sizce önce temizlik mi yapalım yoksa kıyafetleri mi ayıralım 🤔
Aslında dolaplar düzenlenince daha rahat temizlenir sanki 🤔
Önce dolaplar limonsuz tozu pisligi dökülsün😂
Tünaydın kızlar
Amasya’da deprem oldu sallandık iki kez 🥺
Hava çok kötü yağmurlu soğuk. İnşallah bir daha olmaz deprem
Geçmiş olsun hayal 😔
Bingonun mürdüm gibi olan sıvısını kullanıyordum kokusu falan yoktu. @Lidlaylim demişti sanırım siyahını aldım siyahlara böyle bir koku kalıcılık yok çok iyi. Açık renklere de toz kullanıyorum artık onlarda iyi temizlenmesi ve kokusu. Sonunda muradıma erdim sanırım 😂 tek sorun ahsenin topraklı çorapları çıkmıyor geçen glint sıktım bi o çıkarmış gibi. Bide dondurma damlaları çıkmıyor üstünden ona da glint deniycem bi bakalım
Beyaz sabunu sürüp azıcık çitileyince bütün lekeler cıkıyo aslında ama kim hemen onla uğraşacak 🥸 ben makineye atmadan önce ayırıp beyaz sabunla bütün lekelileri elden geçiriyorum bi
o kunuda henüz arayışım bitmedi A ile başlayan boykut ürünün üzerine çıkan yok beyaz çamaşırlarım oldu gri
birde çamaşırsuyndaki d ürünün mudavimini bulamıyorum 😔
Hypo güzel ben begeniyorum onu kullanıyorum hep
Efserin çağrısıyla biraz hareketlenelim hemde bayrama hazırlık olur sıkışmadan rahat rahat yaparız.

Çok gezen tayfa da ben gibi hiç bişeyden geri kalmamış olur 🥸

Dolaplardan mı başlayalım?

Efser Efser
penyez83 penyez83
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
@Limonsuzzcay
Aktif Lora Aktif Lora
-Hayal -Hayal
@papatyamm
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
Pinhan Pinhan
@Feraceli
@Umutun Annesi
@selin18
Gecen hafta cocukların yazlıklarını kışlıklarını ayırıp düzenledim ama Arda geri dagıtmıs tüm dolabı giy cıkar sabah aklımdan geciriyoduö tekrar yapmam lazım diye

İyi akşamlar kızlar
Sabah bi evi topladım
Mutfağı topladım
Nevresimleri degistirdim makineye attım cıktı kurutmaya attım
Salonun koltuklarına örtü seriyorum cünkü koltuklar kirli kim silecek🤓 örtülerle yastık kılıflarını çıkarıp makineye attım
Salonun koltuklarını masayı her seyi cektim süpürdüm sildim halısını kaldırdım silkeledim bi.
Evi süpürdüm
Tuvaletleri yıkadım
Bunalımlara girdigim icin yine eşime biraz sataştım hadi piknige gidelim dedi ama ben yine suratım asık gittim. Ben bunalıma girmeden düsünmesi gerekiyo cünkü 🙃
Neyse gittik güzel geçti
Gelirken bi file markete ugrayalım dedim orayı gezdik
Eve geldik cocukları yıka pakla uyut
Bi kahve icmek istiyorum

Back
X