- 2 Ağustos 2013
- 37.439
- 121.951
- 798
Ahahahah anan kayserili miydiKayserililerin adı çıkmış. Benim anamın yaprağını sarmayı bırak bulaşığını zor yıkarız yaptırmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah anan kayserili miydiKayserililerin adı çıkmış. Benim anamın yaprağını sarmayı bırak bulaşığını zor yıkarız yaptırmaz![]()
Püü utanmıyor da yawValla bizim aramız sözde kötü degilde benim yumusak yüzümden baskası olsa benim yerimde yüzlerine bakmaz. Bak bi kerede ne demisti biliyo musun benim annemin cocugu olmamış benden sonra Arda 3 yaşlarında felan seninde mi cocugun olmuyo annen gibi dedi. Bende evet olmuyo dedim sinirle sustu gerçekten olmasaydı ya şu denilecek laf mı
Nice mutlu sağlıklı seneleri olsun inşallahGünaydın dın dın dın
Bugun ikizlerimin doğum günü
Kızlarım 11 yaşında
11! Ergenus annesi oluyorum yavaştan
Haydi hayırlısı.
Hazırlıklar başlasın, beklenti yüksek, akşama partiliyoruz aile arasında olacak.
evet ya muğlada deprem olmuş erkese çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunLimonsuzzcay depremi hissettiniz mi gece geçmiş olsun hissedenlere
Hayırlı olsunGünaydınbir yıldır beklediğim gün geldi şu an ev taşınıyor
4 saatlik uykuyla artı kahvaltisz ayaktayım bu evi temizleyecem ve artık veda vakti yeni evde bir ton iş beni bekler
İyi ki doğmuşlar .Günaydın dın dın dın
Bugun ikizlerimin doğum günü
Kızlarım 11 yaşında
11! Ergenus annesi oluyorum yavaştan
Haydi hayırlısı.
Hazırlıklar başlasın, beklenti yüksek, akşama partiliyoruz aile arasında olacak.
Napim işte alışan alışıyorda ben öyle değilim .Tek korkum horoz tavuk olsa keşke seda snsjsj
Arkadaşım gelecek sabah davet ettim. Buzlukta poğaçam vardı onu çıkardım. Kek, kısır yaptım hemen. Evi havalandır ortalığı topla hazırım
Tabi kızım yerlisiyiz biz sjskkAhahahah anan kayserili miydivalla benim tanıdıklarım hep öyle
tabi kişiye göre de değişiyor