Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben homm bitkiselinde leke çıkarıcısı çok beğeniyordum bak aklında olsunYa elit home eskiden kullanıyordum 2 sene önce falan çok iyiydi. Şimdi yok yani işe yaramıyor. İnstagramda paylaşıyorlar başka başka leke çıkarıcılar çıkarıyor yani bariz gözüküyor. Biz alıyoruz yok![]()
lekelerin ne olduğu benim aklımda hiç kalmaz ha sjskDondurma lekesini çıkarır mı bu sence bonus. Valla çocuğa dondurma vermeye korkuyorum asla çıkmıyor ya ne denediysem olmadı
Katılıyorum.Bekarken hiç bu kaygılar olmazdı,, evlenince insan ister istemez büyüyor ya![]()
Aaa renklide olmaz o zaman tshirtleri renkli çünkü. Baya etkiliymiş haaaBeyazdan her şeyi çıkarıyor swet krem rengi ketende denedim az bekledi keteni beyazlattıküçücük bi kap zaten kumaşı ıslatıp tozu döküyosun ıslak tutuyosun orayı öyle etki ediyor
Ben homm bitkiselinde leke çıkarıcısı çok beğeniyordum bak aklında olsun
Tamam aklımda olsun bakayım bi. Bizim genelde dondurma dışında pek lekemiz olmuyor öyle ondan biliyorum bide kapkara duruyor yani asla çıkmıyorlekelerin ne olduğu benim aklımda hiç kalmaz ha sjsk
Yalnız değilsinHAsbinallah ve niğmel vekil bitmiyor işler
Hayırlı yolculuklar️Evi süpürdüm
️Banyoyu temizledim
️Kızı yıkadım peşine ben duş aldım
️Yoğurt mayaladim
️Geri kalan tüm vakitte kızın çantasını hazırladım
Umarım bisey unutmamisimdir şehir dışına gidicez biz de