- 13 Ağustos 2022
- 7.423
- 33.493
- 478
Verdim sweet iki katı artmış doktor 3 hafta sonra ultrason için gelin dediVerdin mi bugün kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim sweet iki katı artmış doktor 3 hafta sonra ultrason için gelin dediVerdin mi bugün kan
Geçmiş olsun canm Allah şifalar versin inşallahİyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.
Ben özel hastanede yatmıştım, bu sefer şehir hastanesine gideceğim iyi bir göğüs hastalıkları doktoru varmış. Zaten bir ay olmak üzere, bakalım ne diyecekbu ağrı beni çok zorluyor, sol kolumla birşey kaldıramıyorum.
İlaçlar fayda etmiyor maalesef canımKuşum bilmiyorum ki ben 6-7 ay önce götürdüm röntgen çektiler ağladığı için geniz eti var gibi dedi, deloday şurup verdi ama sürekli horluyor, sürekli genzi tıkanıyor. Bayramdan sonra iyi bir doktor var özelde, ona götüreceğim de nasıl tam görecekler bilmiyorum. Durmaz çünkü![]()
Geçmedi ki daha limonsuzumGeçmiş bayramınız mübarek olsun canlar![]()
Geçmiş gibi sanki bonusumGeçmedi ki daha limonsuzum![]()
Çok ilerlemiş büyük geniz etinde sanırım fayda etmiyor da. Küçükse çörek otu yağı öneriliyorHayır canım hiç duymadım da.
Tam göğsünde mi altındaki kaburga kemiğinde mi. Öksürükte benimde olmuştu hareket edemiyordumİyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.
Ben özel hastanede yatmıştım, bu sefer şehir hastanesine gideceğim iyi bir göğüs hastalıkları doktoru varmış. Zaten bir ay olmak üzere, bakalım ne diyecekbu ağrı beni çok zorluyor, sol kolumla birşey kaldıramıyorum.
Çok şükür sevindimVerdim sweet iki katı artmış doktor 3 hafta sonra ultrason için gelin dedi
Aynen bizde öyle düşünüyoruz bu sene çıkışmadı swet seneye nasip olsun en güzelinden.Üzülüyorum yaa gerçekten eski bayramlar yok. Hep bir araya toplanırdık kuzenler falan. Hiç birini görmedim bile bu bayram. Bizde ahsen doğduğu sene kestik kurbanı sonra bağışta bulunduk ahsenle yapamayız diye. Eşime bugün dedim seneye Allah izin verirse Ahsende büyür evde keselim çocuk bilsin bayramı, kurbanı. Bayram diyoruz da ne olduğunu da bilmiyor kurbanı falan bilmiyor
Geçmiş gibi sanki bonusum![]()
Ne havuzu bonus spora mı yazıldınBenim çok çok yoğun geçmedi yinede gelenimiz oluyor kv ye tabi.
Annem yok babam uzakta burukluk geçmiyor. Çok şükür bu günümüze.
EVi hep toplu tutmaya çalıştım bayram boyu.
Yarın sabahın nurunda havuzun ilk seansına gidicem bakalım ne olacak![]()