• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.

Ben özel hastanede yatmıştım, bu sefer şehir hastanesine gideceğim iyi bir göğüs hastalıkları doktoru varmış. Zaten bir ay olmak üzere, bakalım ne diyecek 😑 bu ağrı beni çok zorluyor, sol kolumla birşey kaldıramıyorum.
Geçmiş olsun canm Allah şifalar versin inşallah 🤲

Kuşum bilmiyorum ki ben 6-7 ay önce götürdüm röntgen çektiler ağladığı için geniz eti var gibi dedi, deloday şurup verdi ama sürekli horluyor, sürekli genzi tıkanıyor. Bayramdan sonra iyi bir doktor var özelde, ona götüreceğim de nasıl tam görecekler bilmiyorum. Durmaz çünkü 😑
İlaçlar fayda etmiyor maalesef canım 🙁 baya olmuş aslında. Durur inşAllah ❤️

Benim çok çok yoğun geçmedi yinede gelenimiz oluyor kv ye tabi.

Annem yok babam uzakta burukluk geçmiyor. Çok şükür bu günümüze.

EVi hep toplu tutmaya çalıştım bayram boyu.

Yarın sabahın nurunda havuzun ilk seansına gidicem bakalım ne olacak 😬

Herkese iyi akşamlar da benden :KK54:
Yorucu ama güzel geçiyor günler.
Ev toplu değil malesef, gel giy çık git derken çarşamba pazarı olmuş her yer yine.
Yarın da kendi halimizde olucaz, çocukları parka vs götürür bayramı kapatırız.
Eve barka salıdan sonra bakıcam, güzel temizlik planlarım var nasipse.
Nasipse 🫢😄

İyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.

Ben özel hastanede yatmıştım, bu sefer şehir hastanesine gideceğim iyi bir göğüs hastalıkları doktoru varmış. Zaten bir ay olmak üzere, bakalım ne diyecek 😑 bu ağrı beni çok zorluyor, sol kolumla birşey kaldıramıyorum.
Tam göğsünde mi altındaki kaburga kemiğinde mi. Öksürükte benimde olmuştu hareket edemiyordum

Üzülüyorum yaa gerçekten eski bayramlar yok. Hep bir araya toplanırdık kuzenler falan. Hiç birini görmedim bile bu bayram. Bizde ahsen doğduğu sene kestik kurbanı sonra bağışta bulunduk ahsenle yapamayız diye. Eşime bugün dedim seneye Allah izin verirse Ahsende büyür evde keselim çocuk bilsin bayramı, kurbanı. Bayram diyoruz da ne olduğunu da bilmiyor kurbanı falan bilmiyor

Ankaraya gittik gezmeye giderken kilitti yollar ama çokta değildi. Dönüşte resmen bizim buralar kilitlenmiş arabalar duruyordu öyle yoğun. Herkes bugünden çıkmış. 43 ilin kesişimiymiş burası ondan yoğun oluyor

Üzülüyorum yaa gerçekten eski bayramlar yok. Hep bir araya toplanırdık kuzenler falan. Hiç birini görmedim bile bu bayram. Bizde ahsen doğduğu sene kestik kurbanı sonra bağışta bulunduk ahsenle yapamayız diye. Eşime bugün dedim seneye Allah izin verirse Ahsende büyür evde keselim çocuk bilsin bayramı, kurbanı. Bayram diyoruz da ne olduğunu da bilmiyor kurbanı falan bilmiyor
Aynen bizde öyle düşünüyoruz bu sene çıkışmadı swet seneye nasip olsun en güzelinden.
Bİ akrabamız diyoki ben kenara koyarım ufak ufak kurban parası öyle de yapılabilir belki

Allahım sen balığın karnında, ateşin içinde, örümcek ağıyla peygamberlerini koruyansın bu insanları da koruyup muhafaza et 🤲🏻

Benim çok çok yoğun geçmedi yinede gelenimiz oluyor kv ye tabi.

Annem yok babam uzakta burukluk geçmiyor. Çok şükür bu günümüze.

EVi hep toplu tutmaya çalıştım bayram boyu.

Yarın sabahın nurunda havuzun ilk seansına gidicem bakalım ne olacak 😬
Ne havuzu bonus spora mı yazıldın 😁

Back
X