2 ay sonra oldu
Yaşında hiç problem yok , vakit kaybı yok, benden bile küçüksün. Yumurtlama testi ile hamile kaldım ben. Deneyebilirsin.
Ama kasmayacaksın, tuttumu tutmadımı diye devamlı düşünmeyeceksin, regli oldummu diye ikide bir kontrol etmeyeceksin. Bunları yaparsan gelmez bebek.
Ben bu konuda kadere ve maneviyata çok inanıyorum şahsen. Daha çok dua etmeye başlayıp, Allaha teslim olduktan sonra geldi bebek. Herkesin ağzı tabiki Allahtan diyor ama içi içini yiyor sürekli. Yani ben doğru günde gereken herşeyi yaptım neden yine olmadı diye düşünmek yok.
Mümkünse tatile git, memlekete git ne biliyim değişik birşeyler yap. Aklın başka yere kaysın. Bir de eeennnn önemlisi ve doktorun bana söylediği, ilişki sırasında hamileliği düşünmeyeceksin. Aşk çocuğu yapacaksın yani bilmem anlatabildim mi?
Bir de dediki hamile kalmayı aklından çıkarman gerektiğini de aklından çıkar! Karışık gibi ama doğrubir şeyi devamlı aklından çıkarmaya çalışmak zaten seni ondan uzaklaştırmaz daha çok yakınlaştırır. Anlatabildim sanırım.
yumurtlama testini denemiştim geçen ay canım.yumurtlama gününede denk getirdim.olmadı genede


