Henüz çok yeni evlisiniz, ayda 2 kere olması bana çok garip geldi.Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim, son 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Doktorlar eşim ve benim için herhangi bir problem yok dedi. Düzenli adet oluyorum 1 defa çatlatma iğnesi yaptım olmadı . Gittiğim doktorlar düzenli ilişki öneriyor ancak eşim bu konuda pek çaba sarf etmiyor genelde ben talepkar oluyorum . Ona kalsa ayda en fazla 2 defa ilişkimiz olur . Sürekli ben talepkar olunca da kendimi kötü hissediyorum . Onunla konuşmaya çalıştığımda konu saçma sapan yerlere geliyor tartışıyoruz. Çocuğu oda istiyor ancak çaba yok
Nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum
Çok basit ovülasyon testi alıyorsun. Pik günleri değerlendiriyorsun. Zaten 2-3 gün yetiyor.Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim, son 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Doktorlar eşim ve benim için herhangi bir problem yok dedi. Düzenli adet oluyorum 1 defa çatlatma iğnesi yaptım olmadı . Gittiğim doktorlar düzenli ilişki öneriyor ancak eşim bu konuda pek çaba sarf etmiyor genelde ben talepkar oluyorum . Ona kalsa ayda en fazla 2 defa ilişkimiz olur . Sürekli ben talepkar olunca da kendimi kötü hissediyorum . Onunla konuşmaya çalıştığımda konu saçma sapan yerlere geliyor tartışıyoruz. Çocuğu oda istiyor ancak çaba yok
Testte yaptım ancak o istemeyince pik günleri kaçırıyoruzÇok basit ovülasyon testi alıyorsun. Pik günleri değerlendiriyorsun. Zaten 2-3 gün yetiyor.
Birlikteliklerde sadece hamile kalmaya odaklanırsanız bir süre sonra sadece vazife gibi gelmeye başlar, birbirini seven karı kocasınız kasmadan akışa bırakarak ve yumurtlama dönemi geldi birliktelik lazım demeden deneyin.Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim, son 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Doktorlar eşim ve benim için herhangi bir problem yok dedi. Düzenli adet oluyorum 1 defa çatlatma iğnesi yaptım olmadı . Gittiğim doktorlar düzenli ilişki öneriyor ancak eşim bu konuda pek çaba sarf etmiyor genelde ben talepkar oluyorum . Ona kalsa ayda en fazla 2 defa ilişkimiz olur . Sürekli ben talepkar olunca da kendimi kötü hissediyorum . Onunla konuşmaya çalıştığımda konu saçma sapan yerlere geliyor tartışıyoruz. Çocuğu oda istiyor ancak çaba yok
Bence bu sorunu çözmeden çocuk yapmayın, bu fikri erteleyin. Yeni evlisiniz ve ayda 2 çok az. Ne oluyor bu erkeklere ya, neden isteksiz eş konuları arttı böyle.Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır evliyim, son 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Doktorlar eşim ve benim için herhangi bir problem yok dedi. Düzenli adet oluyorum 1 defa çatlatma iğnesi yaptım olmadı . Gittiğim doktorlar düzenli ilişki öneriyor ancak eşim bu konuda pek çaba sarf etmiyor genelde ben talepkar oluyorum . Ona kalsa ayda en fazla 2 defa ilişkimiz olur . Sürekli ben talepkar olunca da kendimi kötü hissediyorum . Onunla konuşmaya çalıştığımda konu saçma sapan yerlere geliyor tartışıyoruz. Çocuğu oda istiyor ancak çaba yok
Onuda denedim yumurtlama günlerinden bahsetmedim . Ancak yinede pek istekli değil akışa bıraktığımda da araya 8-10 gün giriyor zaten adetim 10 gün sürüyor geriye kalan 20 günBirlikteliklerde sadece hamile kalmaya odaklanırsanız bir süre sonra sadece vazife gibi gelmeye başlar, birbirini seven karı kocasınız kasmadan akışa bırakarak ve yumurtlama dönemi geldi birliktelik lazım demeden deneyin.
Erkekler için cinsellik bizdeki gibi değil. Biz anaç bir taraftan bakıyoruz siz de sevginize eşliğinize odaklanırsanız belki bu üremeyi iyi şekilde etkiler, ten uyumu da artar. Bazı araştırmalar bunu gösteriyor.
Bence bu sorunu çözmeden çocuk yapmayın, bu fikri erteleyin. Yeni evlisiniz ve ayda 2 çok az. Ne oluyor bu erkeklere ya, neden isteksiz eş konuları arttı böyle.
Ayda normal olan kaç onuna bilmiyorum ama anormal bir durum olmasa buraya yazma gereği duymazdım yada çocuk mevzusu bu kadar uzamazdıBence bu sorunu çözmeden çocuk yapmayın, bu fikri erteleyin. Yeni evlisiniz ve ayda 2 çok az. Ne oluyor bu erkeklere ya, neden isteksiz eş konuları arttı böyle.
Anladigim kadariyla yasiniz dolayisiyla siz bir an hamile kalmak istiyirusunjz ama esiniz ayni konumda degil. Pik gunleri bile degerlendirmek istemeyen adam baba olmayi aslinda istemiyor olabilir mi?Testte yaptım ancak o istemeyince pik günleri kaçırıyoruz
İstediğini söylüyorAnladigim kadariyla yasiniz dolayisiyla siz bir an hamile kalmak istiyirusunjz ama esiniz ayni konumda degil. Pik gunleri bile degerlendirmek istemeyen adam baba olmayi aslinda istemiyor olabilir mi?
Evet duzenli iliski cok boguch bir sey, gorev gibi seks yapmak, konstantre olmak cok zor da, pik gunlerde 1-2 kez dahi yapmak istememesi bana cocuk istemedihini dusundurttu
En önemli soru bence, eşinizle bu durumu konuştunuz mu ? Konustuysanız o ne kon
Böyle bir adamın iyi bir baba olacağını düşünüyor musunuz?Konuştum ama erkekler pek anlamak istemiyor konu bambaşka yerlere gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?