• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzenliyken sonradan geciken adet

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.483
15.920
823
merhaba hocam
28-30 günde bir olan regl döngüm vardı. yılbaşından bu yana her ay gecikmeye başladı 10 günü buluyor. hamilelikte istiyoruz mart ayında 3. aşılamamı yaptırdım. kontrollerdede kist yada herhangi bi sorun yoktu. aşılamadan sonra gününden önce adet oldum ilaçların etkisiyle. bu ay yine 5 gün geçti hala adet olmadım. bebekte istediğim için, bu gecikmeler hamilemiyim diye düşünmekten beni çok yıpratıyor. yaşım 28 bi sorun yokken neden böyle oluyor.

merhaba hocam
28-30 günde bir olan regl döngüm vardı. yılbaşından bu yana her ay gecikmeye başladı 10 günü buluyor. hamilelikte istiyoruz mart ayında 3. aşılamamı yaptırdım. kontrollerdede kist yada herhangi bi sorun yoktu. aşılamadan sonra gününden önce adet oldum ilaçların etkisiyle. bu ay yine 5 gün geçti hala adet olmadım. bebekte istediğim için, bu gecikmeler hamilemiyim diye düşünmekten beni çok yıpratıyor. yaşım 28 bi sorun yokken neden böyle oluyor.
MERHABALAR : yapılacak usg ve hormonal tetkıkler ıle adet gecıkme nedenı acıklıga kavusturulmalı. yumurtalık rezervınız değerlendırılmelı. rahım- tup fılmınız ve esınızın sperm degerlerı kontrol edılmelı. yumurtlatma - aşılama tedavılerı yapılmıs olması nedenı ıle bır ılerı basamak olan tup bebek tedavısıne gecmek faydalı olucaktır.Bol sans dılerım.

Back