- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi oyleyadaboyleq
öncelikle merhaba arkadaşlar son 3 aydır düzensiz adet döngüm var ekim ayında reglimi tam oldum kasım ayında 5 gün süren kanamam oldu ilk günler kırmızı şekilde sonraki günler kahverengi siyaha dönük bir kanama aralık ayında olmadım ocak ayında ilk gün parçalı adet sonrasında 5 gün süren adet yine şubat ayında da gecikme ile adet oldum 24 Şubat’ta bugşn adetimin 3 günü hormon testi vermeye gittim sonuçlarım çıkmadı dr ultrason ile baktı çikolata kisti oluştuğunu söyledi birde buna ek olarak pcos olabileceğini düşünüyorum ben son aylarda tüylenme ve sivilce artışı gözlemledim öncesinde bu kadar tüylenmem olmuyordu sonrasında ferritin düşüklüğü de var ferritinim 5 değerlerinde ve asıl kafamı karıştıran şey şu hormon sonuçlarım çıkmadan dr bana doğum kontrol hapı başlattı ve sorduğumda sen başla sonuçlarına göre devam ederiz dedi benim bünyem alışık değil geri tepki vermesinden korkuyorum doktor da çok ilgili değildi soru soruyorum cevap vermiyor afedersiniz çok bilmişlik yaptı birazcık çikolata kisti yaşayanlar siz nasıl geçirdiniz bu süreci ve düzelme var mı?