• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adet+çikolata kisti

oyleyadaboyleq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
28
öncelikle merhaba arkadaşlar son 3 aydır düzensiz adet döngüm var ekim ayında reglimi tam oldum kasım ayında 5 gün süren kanamam oldu ilk günler kırmızı şekilde sonraki günler kahverengi siyaha dönük bir kanama aralık ayında olmadım ocak ayında ilk gün parçalı adet sonrasında 5 gün süren adet yine şubat ayında da gecikme ile adet oldum 24 Şubat’ta bugşn adetimin 3 günü hormon testi vermeye gittim sonuçlarım çıkmadı dr ultrason ile baktı çikolata kisti oluştuğunu söyledi birde buna ek olarak pcos olabileceğini düşünüyorum ben son aylarda tüylenme ve sivilce artışı gözlemledim öncesinde bu kadar tüylenmem olmuyordu sonrasında ferritin düşüklüğü de var ferritinim 5 değerlerinde ve asıl kafamı karıştıran şey şu hormon sonuçlarım çıkmadan dr bana doğum kontrol hapı başlattı ve sorduğumda sen başla sonuçlarına göre devam ederiz dedi benim bünyem alışık değil geri tepki vermesinden korkuyorum doktor da çok ilgili değildi soru soruyorum cevap vermiyor afedersiniz çok bilmişlik yaptı birazcık çikolata kisti yaşayanlar siz nasıl geçirdiniz bu süreci ve düzelme var mı?

Merhaba Benn varım :)
Öncelikle geçmiş olsun çikolata kisti bende de vardı, iki taraflıydı, biri 5,5 cm diğeri 4 cm , özel doktora gittim , Normalde bende bilmiyodum bunu . sonrq hormon ilacı verdi bana sana hangi ilacı verdi.??
Kullandıktan sonra işe yaradı cok şükür sağ taraf tamamen gitti.ama ilaç kullandığında geçicü. Menopoza sokuyor hamilel kalamıyosun Bilgin olsun. Onun dışında hormon testi ve yumurtalık rezervined baktir.eger sonuclar iyi gelirse ilaçtan sonra hamile kalma olasılığın var. Bende öyle oldu açıkçası;)

Merhaba Benn varım :)
Öncelikle geçmiş olsun çikolata kisti bende de vardı, iki taraflıydı, biri 5,5 cm diğeri 4 cm , özel doktora gittim , Normalde bende bilmiyodum bunu . sonrq hormon ilacı verdi bana sana hangi ilacı verdi.??
Kullandıktan sonra işe yaradı cok şükür sağ taraf tamamen gitti.ama ilaç kullandığında geçicü. Menopoza sokuyor hamilel kalamıyosun Bilgin olsun. Onun dışında hormon testi ve yumurtalık rezervined baktir.eger sonuclar iyi gelirse ilaçtan sonra hamile kalma olasılığın var. Bende öyle oldu açıkçası;)
Bekarım canım ben evli değilim

Ben devlet hastanesine güvenemediğim için dr biraz ilgisiz geldi özele gideceğim bir de sonrasında ilaç başlayacağım ama şu konuda konuşayım adetlerim çok ağrılı geçiyor ilk gün yaşam standartlarımı çok etkiliyor ve pelvik ağrı çok oluyor yoğun kırmızı kanama oluyor her adet sonrasında da kahverengi kanama

Ay benim regl kanamam yoğun pıhtılı geldi ama koca koca bu kist mi?

Çok sancın ağrın oldu mu?
Benim ilk gün çok yoğun ağrım vardı sabahtan başladı akşama kadar devam etti sıcak su torbası o vs hepsini yaptım dinmedi en son dayanamadım ağrı kesici içtim ve kasık ağrısı inanılmaz pelvik ağrı yaptı vajinamın içi bile ağrıyordu ve sürekli parça parça adet gördüm ilk gün pıhtılı ve yoğun kırmızı kanama vardı şuan azalmış durumda 4 günüm

Back
X