Gebeliğe Hazırlık Düzensiz adet görüp bebek sahibi olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

betullll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
222
114
33
30
Merhaba kızlar ben düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü bilmiyorum. Adetim çok geç oluyor geçen ay 36 gün sonra oldum. Diger aylar 33 40 hic günü birbirini tutmuyor. Benim gibi düzensiz adet gören ve bebek sahibi olmak isteyen arkadaslardan fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben öyleydim. Regl düzenim hiçbir zaman olmadı, ay atladığı olurdu.
Buna rağmen 2 (iki) kazara gebelik yaşadım.
Düzensiz regl engel değil bebeğe.

Benmde duzensiz ama bende prolaktin yuksekligi ve pco var oyuzden ilkkez buay denicm bakalm ama bir nedene bagli deilse gecikmeler sorn deil sdce senede 12 kez deilde 10 kere sansin olck oyle dusun ve kesnlikle ovulasyon testi kullanmanizi tavsiye ediyorum

Bu ay tahmini adet tarihime 9 gün var eğer yine olmazsa bende denemek istiyorum ovulasyon testini bakalim. Teşekkür ederim.

Bu ay tahmini adet tarihime 9 gün var eğer yine olmazsa bende denemek istiyorum ovulasyon testini bakalim. Teşekkür ederim.
Umarim guzel hber alirsiniz ve ugrasmazsiniz... Duzensiz adetsiz adet icin muhtesm bisy bnm duzenli iken onceden ikinci kullanmamda hamile kalmistm yani nasipte bu isler smdi duzensiz zaten kullancm mecbr bnmde duzenm senn gibi

Umarim guzel hber alirsiniz ve ugrasmazsiniz... Duzensiz adetsiz adet icin muhtesm bisy bnm duzenli iken onceden ikinci kullanmamda hamile kalmistm yani nasipte bu isler smdi duzensiz zaten kullancm mecbr bnmde duzenm senn gibi
Keşke hiç uğraşmasak ama Allah isteyen olumlu sonuç bekleyen herkese nasip etsin insallah

Konu acıyorum kimse bakmıyor buraya yazıyorum belki cevap veren olur benim ilk kez adetim 16 gün sürdü normalde döngü 28 günde bir acaba başlangıç adet tarihim aynı mı olması gerekiyor bilen varmi lütfen söyleyin aynı durumu yaşayan oldumu hiç

Bu defa döngün 28 günden fazla olabilir canım. Beklemekten başka bisey gelmez elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…