düzensiz adet görüp hamile kalanlar

Bildiğim kadarıyla kese bchg değeri 1500 civarında olduğunda transvajinal (alttan) ultrasonda, 2500 civarındayken de abdominal (karından) ultrasonla görünüyor.Bu yaklaşık 5.hafta sonuna,6.hafta başına denk geliyor.
Kalp atışları da 6.-7. Haftada duyuluyor sanırım canım.
Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıklıdır bebeğin.

canımhiç bir bilgim yok ama inşalla değildir öle. dr filan değiştirsen kafan rahat eder belki 2. kişi bakınca

valla ben tam olarak bilmesemde yanlış bişi söylemek istemem ama 5 haftalıkken kesesi gözüküyor zaten sadece.yani bu bir sorun gibi gelmedi bana.hem bhcg tahlillerini 2 günde bir ekrarladınmı değerlerin düzgün katlanıyor mu 2 ye?

esramuharrem bende 5haftalıkken kese gözüktü 7haftalıkken bebek ve kalp atıslarıda vardı cok sukur. ınsallah bı sorun yasamassın :18:

Yolk kesesi normal kesenin yanında oluşan bir yapıymış şimdi netten baktım da.
Bu kese yaklaşık 5. Haftada izleniyormuş ve gebeliğin boş gebelik olmadığının ispatıymış. Sanırım kastedilen bu kese.

mrb kızlar bende 10 aylık evliyim,evlenmeden önce pko nedeniyle 1 yılı aşkın süredir yasmin kullanıyordum..evlendiğimden beri bi korunmamıştık..veeee 3 aylık evliyken troit çıktı çok yüksek
tam düşürdük artık herşey yolunda dedim ve gelmişken pkoya da baktırayım dedim..
10 ocakta yumurtalıklarıma bakıldı ve tertemiz çıktım

o ay o kadar taktım ki "tamam bu ay kesin hamile kalıcam,çok sağlıklıyım,herşey yolunda" derken 20 şubatta vaktinden yaklaşık 8-10 gün erken çok hafif pembelik yaşadım ve kk dan arkadaşlarım yerleşme kanaması kesin dedi..çok az damlalarla 6-7 gün sürdü..rabbim sevincimi anlatam size hepimiz delirdik

bir dahada bekle bekle hastalanmadım,idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor ama onbeş dkdan sonra..

derken kesin emin oldum artık ve kan testi için doktora gittim ve bekleme esnasında kırmızılar geldi tam 40.günümde

vee ultrason sonucunda sağlı,sollu kistlerim çıktı doktorda diana 35 verdi,3 tane kaldı bitmek üzere ve p.tesi tekrar gidicem doktora..
asıl konum ne biliyormusunuz kızlar..
10 ocakta temiz çıkan yumurtalıklarım,o ay o kadar kafama takınca bir anda yaklaşık 3 er cm sağlı sollu kist oluşturdu..
ben şunu öğrendim başıma gelen bu olaydan;ben ne kadar istersem bebeğim sanki o kadar uzaklaşıyor,birşeyi çok istememek lazım
ayrıca düşünüp çok üstüne düştüğümüzde olmuyor hani diyorlar ya moral çok önemli , düşünme , zamana bırak..gerçekten doğru,tecrübe ile sabitlendi..eee bir nüsübet,bin nasihattan iyidir derler ya

Geçmiş olsun elsilacım...
Aslında çok haklısın, kesinlikle herşey beyinde bitiyor. Stres de tüm bünyemizi alt üst ediyor, ama kendimize de hakim olamıyoruz nedense.
Ben genellikle ay boyu sakinim, regl günü yaklaştıkça sıkıntılanıyorum.

elsila en yakın zamnda kurtulursun işşlh kistlerinden.söylediklerin çok doğru bende öyle düşünüyorum ama iş icratta gelince olmuyor.bu ay tüm çalışma zamanı boyunca hiç düşünmedim afedersiniz ama ilişkileri bebk için değil zevk için yaşadım.ilişki sonrası gerekli yapmam gerekenleri yine yaptım.ama taa ki adetim gecikmeye başladı kendimi yine telaşa soktum.acaba hamilemiyim demekten başka muhabetim yok son bir haftadır.millet bıktı benden.

Ben bi de hiç bi yere sığamıyorum.
İşe konsantre olamıyorum, yüreğim daralıyor, başıma ağrılar giriyor niye gecikti bu adet diye.
Son 2 güne kadar rahattım, ne doktora gitmek Vardı aklımda ne bişey. Evvelsi gün geldi aklıma 2 gündür hayatı kendime zehir ediyorum.

bi arkadaşım aradı dün hamileyim diye. 9 aydır uğraşıyorlardı o da aynı benim gb yumurtalıkta sorun yok sadece adetleri 30 35 gün arası oluyor. dr ye gidio sorun yok diyo arkadaşım bi süre panik modda geçmiş dr tedavi etmiyo 1 yıl dolmadan diye yakınıorken son 2 3 aydır artık boşvermişti 1 yılı doldurup tedavi olim diye zaman dolduruyordu.. her ay gecikiyo nasılsa diye hiç şüphe duymamış. derken yine geçen ay gecikince o ara grip oluyo sağlık ocağından antibiyotik veriyo dr. tam içecekken aklına gelmiş ya bebek varsa diye yinede garanti olsun diye bakmış veee çift çizgi :)) inanamamış hemen kan tahlili ordada 400 küsür çıkıo değer dr 5 haftalık demiş şimdi oldu 9 haftalık nerdeyse :)) bana tek dediği sakın stres yapma ben saldım bak o zaman oldu :)) bu da bizler gb düzensiz düzene sahip bir adet döenemi olan arkadaşımın tecrübesi.. paylaşim dedim

birkaç ay sonra bizde öyle oluruz kesin.şimdi ilk aylar ya meraktan heralde.biraz geçince üstünden bizde boşvermeye başlarız umarım.kendi açımdan hiç sanmıorum ama.

aynennn.. bide şu an çalışmıyorum evdeyim iş de bakmıorum güya hamile kalıcam hamileliğimi sakin sakin evde geçiricem 2 yaşına kadar ona bakıcam .... alıoşkında değilim evde oturmaya iice kafayı bununla bozdum anlican

birkaç ay sonra bizde öyle oluruz kesin.şimdi ilk aylar ya meraktan heralde.biraz geçince üstünden bizde boşvermeye başlarız umarım.kendi açımdan hiç sanmıorum ama.

Benim 6. ayım bu. Bir arkadaşım var forumdan, eşinde de kendinde de sorun vardı.
Tüp bebek merkezi araştırmaya başlamıştı bari tedavi olayım diye, o ay hamile kaldı.

Beb kendim de ummadığım ay gebe kaldım, tutunabileydi işte...Regl olayım da hormon tahlillerime baktırayım derken regl filan olamadım test yaptım pozitif...

Aslında kafamızı rahat tutabilsek. Ama ben sürekli kıyaslama yapıyorum, şunun var benim neden yok, kaç ay oldu niye olmuyo benim diye diye sinir sahibi oldumç :26:

Hamile kalayım, bi doğrayım Allahın izniyle sağ salim, sağlıklı şekilde, hiç korunmıcam.
Peşpeşe olursa olsun valla.
Korunduğum 2 seneye yanıyorum şimdi, ne varsa sanki!

ben neredeyse 40 günde bir adet olurdum bu yüzden de bu sayının üzerinden bir iki gün daha geçince testte öğrendim

Son 20 ayım şu şekilde benim:

31 gün
31 gün
32 gün
32 gün
29 gün
33 gün
36 gün
33 gün
32 gün
33 gün
35 gün
32 gün
37 gün
31 gün
33 gün
32 gün
40 gün - KİMYASAL GEBELİK
36 gün
37 gün

Ondan önce de 1 sene doğum kontrol hapı kullandım o zaman 21 tablet bittikten birkaç gün sonra regl görüyordum.Bu tablo hapı bıraktığım aydan itibarenki durum.
Sizin de böyle mi kızlar?

Son düzenleme:
valla bende çalışmıoyorum aynı senin gibi bebek olsun biraz büyüsün öyle düşünüyorum.arim peki idrardamı öğrendin yoksa kandamı gebeliğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…