Öyle mi dersiniz doktor da emin konuşamadı ondan içime kurt düştüArtışlarınız normal bence illa iki kat artması gerekmiyor %60 yeterli
Evet %60 olması normal kabul ediliyor. Ve sizin de zaten %60 civari artmış. Stress yapmayın o daha zararlı minigeÖyle mi dersiniz doktor da emin konuşamadı ondan içime kurt düştü
doktorlar hiçbir zaman emin konuşmaz zaten, her zaman en kötüsünü ihtimallerin başına koyar ki her an tedbirli olunsun hemen umut bağlanmasın diye. o yüzden kafana takmaÖyle mi dersiniz doktor da emin konuşamadı ondan içime kurt düştü
Başınız sağolsun çok üzüldüm bende 2 kere gebelik kayıbı yaşadım bir tane de sağlıklı çocugum var biri genetikti diğeri de sebebi bilinmiyor 4 aylıkken düştü öldü bütün testleri temizdi işte ondan sonra bu gebeliğim oldu ilk defa böyle beta hcg değeri görüyorum korkuyorum inşallah size de tekrardan çocuk sahibi olmayı nasip etsin Allah sağlıkla sıhhatleBenim de kaybettiğim gebeliğimde bu şekilde artmıştti betahcg. Bebeğim de gebeliğim de saglikliydi ileri haftalar da başka nedenlerden kaybettim ben. Artış normal gözüküyor bence. Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Evet öyle bakalım bir hafta çok zor geçecekdoktorlar hiçbir zaman emin konuşmaz zaten, her zaman en kötüsünü ihtimallerin başına koyar ki her an tedbirli olunsun hemen umut bağlanmasın diye. o yüzden kafana takma
Evet kesinlikle bekliyorum ultrason gününü ama böyle forumlar da bu şekilde olup ta çok kimyasal dış gebelik var o korktuyor beni daha önceki gebeliklerimde hep beta 2 ye katlayarak artmıştıEvet %60 olması normal kabul ediliyor. Ve sizin de zaten %60 civari artmış. Stress yapmayın o daha zararlı minige
İyi düşünün iyisi olsun. Her hamilelik kişiye özeldir sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleEvet kesinlikle bekliyorum ultrason gününü ama böyle forumlar da bu şekilde olup ta çok kimyasal dış gebelik var o korktuyor beni daha önceki gebeliklerimde hep beta 2 ye katlayarak artmıştı
Amin Teşekkür ederimİyi düşünün iyisi olsun. Her hamilelik kişiye özeldir sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Gayet güzel artmış değerlerininz katlayarak gitmiş keseyi de bebeği de görürsünüz inşallah sag salim de kucağınıza alırsınız bende perşembeyi bekliyorum beklemek çok zor mutlaka yazın ama buraya daMerhaba arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz
22Eylül betam 357.8
24 Eylül betam 620.9
26 eylül betam 949.8
Doktor 2 güne değil 3 güne ıkı katına katlar diyor o yüzden bu pazartesi tekrar cagırdı yorum yapamıyomus betalarımla ilgili Tabiki kese bu değerde görünmez biliyorum ama Değerlerimin artısı anormal mi Kafayı yemek üzereyim Pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum yardım edin nolur.
Tamam İnşallah iyi haberler alırızGayet güzel artmış değerlerininz katlayarak gitmiş keseyi de bebeği de görürsünüz inşallah sag salim de kucağınıza alırsınız bende perşembeyi bekliyorum beklemek çok zor mutlaka yazın ama buraya da
merhaba,Merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz
22Eylül betam 357.8
24 Eylül betam 620.9
26 eylül betam 949.8
Doktor 2 güne değil 3 güne ıkı katına katlar diyor o yüzden bu pazartesi tekrar cagırdı yorum yapamıyomus betalarımla ilgili Tabiki kese bu değerde görünmez biliyorum ama Değerlerimin artısı anormal mi Kafayı yemek üzereyim Pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum yardım edin nolur.
Evet Teşekkür ederim bugün gittim Verdim Kan 1856.88 çıktı kese için cumartesi gel dedi normal ilerliyo dedi şuan bakalım herkesin Rabbim bu süreci hepimize güzel geçirmeyi nâsip etsin inşallahmerhaba,
benim kadın doğum doktorum benden 2 gün arayla beta hgc istedi
22 eylül 61.52
24 eylül 135.6
26eylül veremedim
27 eylül 551 çıktı ve sağlıklı görünüyor 1000 leri geçerse kese görünür dedi sizin de sağlıklı bence
çok sevindim aminnn :) güzel haberleri bekliyoruzEvet Teşekkür ederim bugün gittim Verdim Kan 1856.88 çıktı kese için cumartesi gel dedi normal ilerliyo dedi şuan bakalım herkesin Rabbim bu süreci hepimize güzel geçirmeyi nâsip etsin inşallah
Evet buraya da yazalım destek cok önemli böyle zamanlardaçok sevindim aminnn :) güzel haberleri bekliyoruz
kesinlikle o kadar stresli merak dolu bir süreç ki..Evet buraya da yazalım destek cok önemli böyle zamanlarda
merhabalar,Evet buraya da yazalım destek cok önemli böyle zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?