• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz artan beta hcg

İyiyim teşekkür ederim umarım sende iyisindir bugün doktora gittim kontrolüm vardı rahim toparlanıyor temiz gördüm dedi tekrar gebelik düşünürsem ne zaman uygun dedim 1 2 adet gördükten sonra düşünebilirsin dedi ben kürtaj olduğum için kendi kendime düşürümedim evde ki zaten doktorum da en iyisi kürtaj dedi parça kalma riskine karşı psikolojik olarak etkiledi ama çok sarsmadı da açıkçası çünkü alıştım gibi 3 tane olunca düşük sende kendini fazla yorma yıpratma olur mu rabbim inşallah tekrardan bize sağlıklı evlatlar bebişler nasip eder bana yazabilirsin konuşabiliriz canım
öyle yapıyorum benim çok küçük olduğu için düşükle attım doktor rahmin temiz 1 regli sonrası devam edebilirsin ama bu ay korun dedi inşallah en kısa sürede sağlıkla nasip eder allah her isteyene içinde de bizlere🌸🙏🏻🥰

Merhaba yaptırdım iğne ve ilaç da kullanıyordum öğrenir öğrenmez başlamıştım ama bazı şeyler nasip yine de teşekkür ederim cümlemize inşallah
Anladım ben de aynı durumu yaşadım. İğne ve ilaca rağmen olabiliyor. İnşaAllah bir dahaki sefere herşey rast gider 🤲🌸

Back
X