Perşembe günü randevum var sabırsızlıkla bekliyorum amin inşallahGecmis olsun peki şuan ne yaptınız bekliuor musunuz Bence umudunuzu yitirmeyin inşallah şeyler yaşarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü randevum var sabırsızlıkla bekliyorum amin inşallahGecmis olsun peki şuan ne yaptınız bekliuor musunuz Bence umudunuzu yitirmeyin inşallah şeyler yaşarsınız
Yaa bu doktorlar da bi acayıp keseyi görmüş yolk keseside varmıs Bi daha neden beta bakmıskı bence boşuna sizi Strese vermişBenim de betam ilk başlar katlanarak yükseldi ama sonra yavaşladı baya kese ve yolk görülmesine rağmen betadan dolayı sağlıksız olabilir dedi çok üzgünüm
Sormayın valla ve ısrarla beta önemli sağlıksız olabilir diyorYaa bu doktorlar da bi acayıp keseyi görmüş yolk keseside varmıs Bi daha neden beta bakmıskı bence boşuna sizi Strese vermiş
Evet aslında ben birşey duymuştum tabi ama hangi evrede olur bilemem beta hcg belli bir düzeye geldikten sonra yavaş yavaş artıyormus kendimle ilgili araştırma yaparken bulmuştum bu bilgiyi sanırımYaa bu doktorlar da bi acayıp keseyi görmüş yolk keseside varmıs Bi daha neden beta bakmıskı bence boşuna sizi Strese vermiş
Mutlaka bizlere de haber ver merakla bekliyoruz güzel haberiniPerşembe günü randevum var sabırsızlıkla bekliyorum amin inşallah![]()
İnşallah canım aminMutlaka bizlere de haber ver merakla bekliyoruz güzel haberini
Ya canım keseyi gören doktor beta bakmaz ya çok sasırdım yani sureklı beta mı bakılır zaten artık Ultras ondan ne olduğuna karar verir yani benceSormayın valla ve ısrarla beta önemli sağlıksız olabilir diyorböyle şeyler yaşayıp sağlıklı gebelik geçirenler var mı acaba içimi rahatlatmak istiyorum
Sizin betalar nasıldıYa canım keseyi gören doktor beta bakmaz ya çok sasırdım yani sureklı beta mı bakılır zaten artık Ultras ondan ne olduğuna karar verir yani bence
Ben kan vermedim kalp atışını duymadığım için daha netleşsin sağlık ocağına öyle gidip baktırırcam istiyorlar zatenBide Arkadaşlar size bir şey sorucam Bu Tahlilleriniz falan nasıl çıktı mesela tsh değerleriniz??
Üstte yazmıstım benSizin betalar nasıldı
Siz bi daha ne zaman gideceksiniz inşallah çok güzel şeyler duyarsınızÜstte yazmıstım ben
İl yaptırdıgım 347
2 gün sonra 620
2 gün sonra 949
3 gün sonra da 1856 çıktı sonra kese görundu ama bebek ve kalp atısı için 10 gün sonra gel dedi bi daha beta falan istemedi
İyi misin naptın canımKızlar benim lekelenmelerim başladı doktora gidicem dua edin lütfen umarım bir aksilik yoktur
İlaç iyi gelecek canım ben de kullanıyorum çok şükür ikinizde iyisiniz sakın stres yapmaDüşük tehlikem varmış progestran hap ve istirahat yazdı![]()
Beta bazen gerçekten önemli ben kendim yaşadığımı söyliyim kesem gozukmustu yolu saç da vardı ama beta düzensiz arttığı için eni sonu kanama başladı ve düşük oldu yani aslında beta sandığımız kadar önemsiz değil gebeliğin nekadar sağlıklı olduğunu belli ediyor ama umarım sizin güzel ilerler herşey benim başıma gelen buydu her bünye farklıdırSormayın valla ve ısrarla beta önemli sağlıksız olabilir diyorböyle şeyler yaşayıp sağlıklı gebelik geçirenler var mı acaba içimi rahatlatmak istiyorum
Progeston kullanıyor muydunuzBeta bazen gerçekten önemli ben kendim yaşadığımı söyliyim kesem gozukmustu yolu saç da vardı ama beta düzensiz arttığı için eni sonu kanama başladı ve düşük oldu yani aslında beta sandığımız kadar önemsiz değil gebeliğin nekadar sağlıklı olduğunu belli ediyor ama umarım sizin güzel ilerler herşey benim başıma gelen buydu her bünye farklıdır
Evet ama gidecek olana oda care olmuyor hani diyolar ya çıkacak kan damarda durmazProgeston kullanıyor muydunuz
Peki betalarınız nasıldı acabaEvet ama gidecek olana oda care olmuyor hani diyolar ya çıkacak kan damarda durmaz