• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz beta artışı tecrübesi olanlar help please 🙏🏻

Okadar zor bir süreç ki bu süreç bende yaşamıştım ve sağlıksız gebelikmiş kendiliğinden düştü haftasına göre beta hcg geri gidiyordu zaten bi zaman sonra artış düşmeye başladı ama forumda çok görmüştüm belki yükselebilir bir mucize olabilir yüreğini ferah tut Allah’ın bizim için her zaman bir planı vardır ben Ocak ayında doğurmuş olcaktım ama üstünden kaç ay geçti hala gebe kalamadım o süreçte yapmak istediğim şeyleri yaptım kendime daha çok vakit ayırdım ve suan adetim 1 gün gecikmede sırf su durumu yaşamamak için bir kaç gün daha bekleyeceğim allahım hepimizin dualarını kabul ecok geçmiş
Çok geçmiş olsun sizin için her şey çok güzel olsun umarım beklendiğiniz gibi olur ☘️☘️❤️

Yaaa bende takibi bıraktım persembe randevum vardı ama akşam kanamam başladı sağlıksız gebelik mi kimyasal mı bilmiyorum ama arada klasik regl sancısından farklı kuvvetli bir sancı giriyor sonra geçiyor doğum sancısı gibi belli aralıklarla geliyor gidiyor açıkçası sağlıksız olduğunu anladıktan sonra kendi kendine vücudumun atmasına sevindim yalan yok ek ilaçlar ya da müşahede gerek kalmadan sağlıkla biter bu süreç inşallah 🙏🏻 belirsizlik yedi bitirdi beni şuan en azından netleşti … umarım sizde istediğiniz zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanamanın baslaması iyi ama bazen kanamaya rağmen düşmüyor. Takibi bırakmayın lütfen

Back
X