düzensiz beta hcg

cancancim evet pardon dondurulmustu unuttum.
canim biliyorum tepetaklak oldun simdi....hepimiz geciyoruz bu yollardan seni cok iyi anliyorum....

ben de 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. tedaviye tekrar başlayınca aynı şeyler olacak diye korkuyorum kötü bir durum

tüp bebek denemesi benim için de eşim için de şu sıralar hiç düşünmek istemediğimiz bir konu.Tekrar aynı eyi yaşamak istemiyor insan.Diğer taraftan poziftif değeri görüp de bebeğinle birlikte olduğunu düşündüğüm anlar, günler için bile Allah'ıma şükrediyorum. Tarifi imkansız bir mutluluk. Belki birgün sırf o kısa ama mutlu günleri yaşamak için denerim bir daha....

of ya of ben de sürekli bunları yaşadım ve artık bıktım. Canını sıkmak istemem ama bende 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi bir 4 aylık bebek kaybı, bir 2 aylık düşük, 1 kimyasal gebelik artık yaşadıklarımı yazmak bile çok uzun sürüyor. tüm bunları son 3 yıl içinde yaşadım. Kaç defa beta hcg baktırıp ta artıyormu diye takibe gittim bilmiyorum. Yaşımda 33 oldu. Gerçi bizde kromozom sorunu tespit edildiği için bu kadar sorun çıkıyor ama dediğim gibi her seferinde yaşanan acı hiç değişmediği gibi katlanarak artıyor. Allah tan dileğim düşmanıma bile bu acıları yaşatmasın. Gerçi artık bu işlerle uğraşmaktan dünyadaki diğer tüm sorunlar insana çok boş ve basit geliyor ama neyse yani işin kısası acını çoooookkk iyi anlıyorum ve bunun tesellisi yok, ben artık tüp bebek falan yapmıcam 1,2 sene sonra belki evlat edinirim. Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin.

kızlar merhaba
benimde 9. gün 93
11.gün 130
15 gün 382 çıktı
bana 2 transfer yapıldı doktorum ya ikiz başlayıp teke indi dedi bir ihtimal de dış gebelik olabilir dedi salı günü ultrasona çağırdı ama benin iki tüpümde bağlı bağlanma yerinde bir bölge varmış orada olabilir dedi bilgisi olan varmı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…