Düzensiz gebelik kesesi düzelir mi ???

Turkan latif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
8
0
86
Merhaba arkadaşlar. 5+6hamileyim.18 Nisan doktora ilk kontrolüme gittim.Doktora kontrole gittiğimde 5+4 günlüktü. Kese düzensiz dedi.Crinone jel verdi.Sorum şu. Bu durumda olupta kesesi düzelen var mi? Bu arada 2 defa dusuk yaşadım. Bu 3. gebeliğim.

Canim gecmis olsun. Kesenin duzensiz olusu derken nasil bir sikinti tam anlayamadim
Detay vermedi herhalde doktorun.

Ama sekli bozuk, ya da kanama sebebiyle konturu bozulmus kese ilac destegiyle duzelebiliyor... hakkinda hayirlisi olsun ins

Teşekkürler canım. Kanamam yok. Sadece kese düzensizliği var dedi doktorum. Bundan dolayı progestanin jel tüpünü kullanmamı söyledi. Dusuk tehlikem varmış.

Düzelir Allah'ın izniyle. burda bi arkadas vardı onada kesen bozuk dediler dogumu yaklastı

Teşekkürler canım. Kanamam yok. Sadece kese düzensizliği var dedi doktorum. Bundan dolayı progestanin jel tüpünü kullanmamı söyledi. Dusuk tehlikem varmış.
Bugün ben gittim bana da aynısını dedi progestan verdi,sıkıntı etme ilk üç ay olabiliyor çoğu düzeliyor dedi,ben de kafaya takmamaya iyi düşünmeye çalışıyorum..Hayırlısı,sağlıklısı olsun diye dua ediyoruz Allah en iyisini bilir,gönlünüzü ferah tutun

İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadasım merhaba bişey sorucam benim kesemde 1 hafta geriden geliyormus senin nasıldı acaba 6+5 ken gittim 5.22 mm limdi. Doktor haftaya kürtaj yaparız dedi

6+5 ken problem yoktu. Her şey yolundaydı. Fakat 9+4 ken bebegimin kalbi durdu. Sebepsiz olarak. 3 .hamileligim. bana da herkes ümmü subyan olduğunu söylüyorlar. Bence başka doktora gozuk.

6+5 ken problem yoktu. Her şey yolundaydı. Fakat 9+4 ken bebegimin kalbi durdu. Sebepsiz olarak. 3 .hamileligim. bana da herkes ümmü subyan olduğunu söylüyorlar. Bence başka doktora gozuk.
Allah korusun inanma öyle şeylere.Rabbim istemedikce giç bişey olmaz . Suan hamilesin sanırım inşallah sagsalım alırsın kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…