- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Tamamtamam kuzum yarın temizleyelim her yanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamtamam kuzum yarın temizleyelim her yanı
Durumdan sizde rahatsızsiniz. Yapmadıkça yapasiniz gelmez. O ev bakteri yuvasıdır ve cok kötü kokuyordur. Nasil yaşıyorsunuz siz orda... Kendinizi ve hayatinizi duzene sokmadan cocuk yapmayın derim. Kendinizin ve yanlislarinizin farkina varmissiniz simdi onlari çözümlemekte.Arkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim. Evimi afedersiniz b.k götürüyor. Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum. yediğim yediğim yerde kalıyor siz düşünün bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.
Yarın mutfağa öyle bir gireceğim ki mutfak tanınmaz hale gelecek =)Geceden karar vermissin bu cok güzel.
Sabah bambaska biri olarak uyan.
Bulaşık aninda yok edilsin.
Ev bulaştıktan sonra toparlanıp supurulsun. Toparlarken de duzenli ol ortada temuz kiyafet varsa onu hemen dür kirli varsa hemen makinaya at çalıştır. Supur evi kullandığınız odayi sadece.
Sonra otur mis gibi gibi kahve yap ic .
ben verdim geldiler dün. =)TamamHalıları filan yıkamaya vercem ben uğraşamam onlarla bi de
![]()
evim kokmuyor ama tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorumDurumdan sizde rahatsızsiniz. Yapmadıkça yapasiniz gelmez. O ev bakteri yuvasıdır ve cok kötü kokuyordur. Nasil yaşıyorsunuz siz orda... Kendinizi ve hayatinizi duzene sokmadan cocuk yapmayın derim. Kendinizin ve yanlislarinizin farkina varmissiniz simdi onlari çözümlemekte.
Her sabah kalktiginizda pencerelerinizi acip evinizi havalandırın.
Çayınızı koyun bu arada
bir güzel mobilyalarınızin tozunu alin. Esyalarinizi duzenli bir sekilde ait olduklari yerlere koyun.
Kahvalti zamanina kadar odalarinizin supurme islemini halledebilirsiniz.
Kahvalti sonrasi kahvalti yaptiginiz yeri supurun
Açık zemini moplayin
Bulasiklarinizi artik makinayami atarsiniz elinizde mi yikarsiniz bilemem.
Ayda bir kez camlarinizi silin ve bu zamanlarda tul ve perdelerinizi yikayin. Ayrica kapi ve lamba temizliginizi unutmayin
Kolay gelsin
Bende mutfağı yapcam tabak çanak dolap içleri vs her şeyYarın mutfağa öyle bir gireceğim ki mutfak tanınmaz hale gelecek =)
Oooooo iyi iyi ben daha vermedim dedim önce bi dipli köşeli işleri yapıyım bitiriyim sonra gelsin zaten mevsim yazben verdim geldiler dün. =)
Ben bir genel temizlik yapacağım ölmezsem yarın dolap içlerine de gireceğim =) çünkü çok dağınık ev. bu arada bugün çamaşırları yıkadım astım.Bende mutfağı yapcam tabak çanak dolap içleri vs her şey
Spora başla. Bende senim gibiydim. Günlük corona sürecinde başladım yarın saat spor yapmaya. Öyle bir açılıyorum ki sonrasında. Enerjim artıyor. Yattık a yatması geliyor insanın. Bebek içinde hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız :)Arkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim. Evimi afedersiniz b.k götürüyor. Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum. yediğim yediğim yerde kalıyor siz düşünün bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.
Benimde yıkanacak çarşaflarım var ve yastıklar kirli sepetim dolu değilBen bir genel temizlik yapacağım ölmezsem yarın dolap içlerine de gireceğim =) çünkü çok dağınık ev. bu arada bugün çamaşırları yıkadım astım.
K.bakmayinda kafanizi neye yoruyorsunuz bir evvinizi toplamiyorsunuz acmisiniz aciktamisinizArkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim. Evimi afedersiniz b.k götürüyor. Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum. yediğim yediğim yerde kalıyor siz düşünün bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.
Aaaaa öyle demeyin ama gerçekten bazen insanın hiç yapası gelmiyor eli kolu kalkmıyor yani üzerinde bi halsizlik yorgunluk varsa dağılmıştır ev zaten yapıncada keşke hep öyle kalsa iki güne hiç yapılmamış gibi aynısı oluyor dağılıyor bir hafta yapmadığında işler büyümüştür öyle kokuşmuş çöplerinden kurt çıkan ev değildir yani evi .K.bakmayinda kafanizi neye yoruyorsunuz bir evvinizi toplamiyorsunuz acmisiniz aciktamisiniz
aynen kokuşmuş ya da kokan bir evim yok sadece dağınık.Aaaaa öyle demeyin ama gerçekten bazen insanın hiç yapası gelmiyor eli kolu kalkmıyor yani üzerinde bi halsizlik yorgunluk varsa dağılmıştır ev zaten yapıncada keşke hep öyle kalsa iki güne hiç yapılmamış gibi aynısı oluyor dağılıyor bir hafta yapmadığında işler büyümüştür öyle kokuşmuş çöplerinden kurt çıkan ev değildir yani evi .
Bacım sende kendini öyle bi gömmüşsün ki millet farklı canlandırıyor gözünde git düzenle şu konuyuaynen kokuşmuş ya da kokan bir evim yok sadece dağınık.
ahahahaha işte ben kendimi çok ağır eleştiriyorum. benim kötü yanım bu düşün çocuk çalışmalarına başladık dün panik atak krizine girdim benim çocuğum olmaz diye o denliBacım sende kendini öyle bi gömmüşsün ki millet farklı canlandırıyor gözünde git düzenle şu konuyuevi
götürüyoru sil mesela
![]()
Bacım sende kendini öyle bi gömmüşsün ki millet farklı canlandırıyor gözünde git düzenle şu konuyuevi
götürüyoru sil mesela
![]()