• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensizim

Bence bu bir derdim var'a konu açmak biraz hata oldu. ne zaman buraya yazsam birileri azarlar tarzda cevap veriyor
Hayir azarlamak degil. Bazen bu tip seyler insani kendine getirebiliyor. Cok salmissiniz kendinizi. Hic mi enerjiniz yok icinizde? Onu anlatmaya calisiyorum. Yemek yedikten sonra tabaklari makineye atacak kadar da mi enerjiniz yok? Bir yerden baslamaniz lazim. Her gun bir oda yapsaniz coktan biterdi. Dagittiktan sonra toplamak daha cok efor gerektirir. Oysa kullandiginiz esyayi kullandiktan sonra yerine koysaydiniz ev toplamak icin bu kadar zaman harcamayacaktiniz. Kirdi isem ozur dilerim ama uzerinize ölü topragi serpilmis gibi yasadiginiz evi o sekilde oylece birakmaktan rahatsizlik duymamissiniz ki.

Hayir azarlamak degil. Bazen bu tip seyler insani kendine getirebiliyor. Cok salmissiniz kendinizi. Hic mi enerjiniz yok icinizde? Onu anlatmaya calisiyorum. Yemek yedikten sonra tabaklari makineye atacak kadar da mi enerjiniz yok? Bir yerden baslamaniz lazim. Her gun bir oda yapsaniz coktan biterdi. Dagittiktan sonra toplamak daha cok efor gerektirir. Oysa kullandiginiz esyayi kullandiktan sonra yerine koysaydiniz ev toplamak icin bu kadar zaman harcamayacaktiniz. Kirdi isem ozur dilerim ama uzerinize ölü topragi serpilmis gibi yasadiginiz evi o sekilde oylece birakmaktan rahatsizlik duymamissiniz ki.
Benim lafım sadece size değil buraya ne zaman yazsam böyle oluyor diye dedim yine de sağolun halledeceğim. eşim evde oturmaya başladığından beri böyle oldu. 4 aydır evde işten ücretsize çıktı. kçö alıyor.

Benim lafım sadece size değil buraya ne zaman yazsam böyle oluyor diye dedim yine de sağolun halledeceğim. eşim evde oturmaya başladığından beri böyle oldu. 4 aydır evde işten ücretsize çıktı. kçö alıyor.
Erjek daginiksa is daha da zor. Iki tarafin da dagitmamasi lazim. Madem esiniz de evde yarin sabah beraber yavas yavas once etraftaki daginikliklari toplayin. Gereksiz kullanmadiginiz seyleri atin. Sonra mutfagi toplayin. En zoru o cunku. Sonra biriniz supursun digeriniz silip toz alsin. Kolay gelsin.

Pinky93 Pinky93 bak bizdede şu an ev çok dağıldı topluycaö silcem süpürcem malum yarın Pazartesi zaten temizlik günü beraber başlayalım topla sil süpür perdeler yıkanacak camlar silinecek çamaşır atılcak falan filan .. bu arada bende bebek düşünüyorum diyorum ki bebiş olursa 💩 paçamdan akacak heralde 😁
Demek ev çok dağıldı ve dağınık dağınık yattın heee :110: :110: :110:

Arkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim.Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum.bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.

bunu yazıyosun şimdi kendisinin germofobik olduğunu iddia eden, hayatına iyi temizlik ve iyi yemek yapmakla övunmekten fazlasını katamamışlar, seni linç edecekler :kahve:
bu arada temizlik sayfası olan aşırı temiz gorunen bir instagram hesabının youtube da uzun temizlik videosu vardı, banyo temizliyomuş, öncesinde klozetin içini temizlediği sungerle sonra klozetin rezervuar ve dış kısımlarını temizlemiş. yani inanmıyorum öyle herkesin temizliğine de, temiz görunuyor da ne kadar hijyenik.
duzensiz olabilirsin, bu temiz olmadığın anlamına gelmez.
yapabiliyorsan her gun evi supurup,iki gunde bir silersen, haftada 3 gun toz alırsan, ayda bir pencereleri temizlersen, yılda 3-4 halıları yıkamaya verirsen, her akşam çamaşır suyuyla tuvaleti temizlersen, dolap içlerini de ayda bir elden geçirirsen temizsin işte. hayatı zehir etmeye gerek yok kendine.

keşke senin gibi olabilsem. hafta sonu detay temizlik bitse şey dıyorum hazır boş kalmışken halılarıda fırçalayayım.her hafta istisnasız..ne olacak bu halim.

Arkadaşlar ben ne evim konusunda ne harcamalarımda hayatımın hiç bir alanında düzenli değilim.Hani anneler der ya her şey her yerde. Harcamalar konusunda da deli dizgin harcıyorum. Bu arada kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum da ev böyle düzensiz olunca. Eşim ise benden beter gerçi yardımcı ol deyince olan biri. Bu arada bebek için çalışmalara başladık ama bu düzensizliğin arasına bebek nasıl olcak bilmiyorum.bize temizlik için abla geliyor ilk bi etrafı topluyor o derece. kendimi de amma gömdüm ama bana bir akıl verin alışkanlıklarımı nasıl değiştireceğim bilemiyorum. ya da temizlik ve düzen alışkanlığı nasıl edinebilirim ki? çok saçma oldu bu soru da buraya milletin ne dertleri var burada ama affınıza sığınarak sormak istedim.
Kpssye hazirlaniyosaniz bırakın batsın. Az bir zaman kaldı. Sonavdan sonra gerekirse fırçayla su tutar yikarsiniz tepeden aşağıya😀

"Bullet Journal" benim ev, maddi, zaman planlamamda miladım oldu.
Zamanınızı düzenlediğiniz anda gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Şiddetle tavsiye ederim.

Ben de öyleydim. Bir kac taktik kullanıyorum artık. Birincisi yatmadan önce etrafi toplamak az da olsa. İkincisi hep cat kapi misafir gelecekmiş gibi düşünüyorum toplamak zorundaymış gibi oluyor. Bir de is yaparken mutlaka sevdiğim programları vs aciyorum sıkılıp bırakmamak için.

Back
X