Düzensizlik

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı, bir anlam veremedim. Adetim her ay düzenli olarak 5inde oluyor,bu ay olmadı. Dün sabah yani 4 gün gecikmeyle bir kaç damla geldi,sonrası yok. Gebelik testi de aldım negatif. Başka hangi sebeplerle olabilir,yaşayan var mı böyle bir durum? Farkındayım doktora gitmem gerek ama izin almak istemiyorum, işler çok yoğun bu hafta:KK43:

Testte bazen cikmiyor diyorlar acaba gebe misin canm

Kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı, bir anlam veremedim. Adetim her ay düzenli olarak 5inde oluyor,bu ay olmadı. Dün sabah yani 4 gün gecikmeyle bir kaç damla geldi,sonrası yok. Gebelik testi de aldım negatif. Başka hangi sebeplerle olabilir,yaşayan var mı böyle bir durum? Farkındayım doktora gitmem gerek ama izin almak istemiyorum, işler çok yoğun bu hafta:KK43:
Adet her ay aynı gün olmaz ki illaki sarkmalar olur 3 gün önce yada 3 gün sonra diye mesela bende her ay 5 gün önce olurum olduğum tarihten.

Ya da stresli misin skintili misin bunlar cok etkiliyor.. Ama damla seklinde gelip de kesilmesi cok garip

Adet her ay aynı gün olmaz ki illaki sarkmalar olur 3 gün önce yada 3 gün sonra diye mesela bende her ay 5 gün önce olurum olduğum tarihten.
Canım yok benim hiç sapmaz hep 5 inde :) Hatta maaş aldığım gün olduğu için hiç unutmam.

maydonoz suyu için..söktürür..
ama gebelik belirtisi gibi aynı zamanda..

Ya da stresli misin skintili misin bunlar cok etkiliyor.. Ama damla seklinde gelip de kesilmesi cok garip
İş stresi var aslında ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar da oldu,hiç böyle olmamıştı. Kanama olmasa kafaya takmazdım, bir kaç damla gelip kesildi birden. İlk 2 gün yoğun olurdu normalde.

canım gebelik oluşma ihtimali var mı ? eğer yoksa büyük ihtimal sitres yada çok çalışma gibi olabilir. bi doktora başvurman da fayda var ama :)

İş stresi var aslında ama daha sıkıntılı olduğum zamanlar da oldu,hiç böyle olmamıştı. Kanama olmasa kafaya takmazdım, bir kaç damla gelip kesildi birden. İlk 2 gün yoğun olurdu normalde.
Gebelik istiyor muydun ya da bekliyor muydun

iş çıkışı özel hastaneye git.
Kan testi ver bakılsın..
Hem illa devlet hastanesine gitmen gerekmiyor ki izin alman için iş yerinden.
Bunu iş çıkışı bir özel hastaneden de yapabilirsin..
Çok fazla değil muane ücretleri.
Kan testi iste, baktın hala negatifse kadın doktoruna gözükürsün...

Yok beklemiyordum canım. Olabilir mi ki? Eşim korunuyor normalde
Yani o dedign gbi damla seklnde gelip de kesilmesi gebelige ihtimal dogurabilir normalde adet doneminde once az gelip sonra devam eder o kafami karistirdi

Antibiyotik, stres vs her şey etkilemiş olabilir. İşlerin yoğun olmasından olmasın? Mevsimlerden bile olabilir, ben haziran temmuzda adet görmüyorum mesela. Bilemiyorum, tabii kesin sonuçlar için yine de doktora görünmelisiniz.

iş çıkışı özel hastaneye git.
Kan testi ver bakılsın..
Hem illa devlet hastanesine gitmen gerekmiyor ki izin alman için iş yerinden.
Bunu iş çıkışı bir özel hastaneden de yapabilirsin..
Çok fazla değil muane ücretleri.
Kan testi iste, baktın hala negatifse kadın doktoruna gözükürsün...
8 gibi o bölümün doktorları oluyor mu acaba? Bilginiz var mı?

hamilelik varsa kürleri deneme bence canım.bebeğe zararı olur.bazen testler yanlış olabiliyor.

Back
X