Düzensizlik

Allah allah adetin ayin 5ini nerden biliyo acaba ?cok Ilginc.aylarin 30cekeni var 31cekeni var.29-28subati var bayrami var seyrani var..
1-2 günü öne ya da arkaya gelebilir genel anlamda söylüyorum.Adet döngümün 30 gün olduğu yazmak istedim aslında ama konuya bu açıdan bakmanız ilginç doğrusu

Kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı, bir anlam veremedim. Adetim her ay düzenli olarak 5inde oluyor,bu ay olmadı. Dün sabah yani 4 gün gecikmeyle bir kaç damla geldi,sonrası yok. Gebelik testi de aldım negatif. Başka hangi sebeplerle olabilir,yaşayan var mı böyle bir durum? Farkındayım doktora gitmem gerek ama izin almak istemiyorum, işler çok yoğun bu hafta:KK43:
Büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmuştur canım. İnternet'e soğan kürü yaz onu yap istersen

Kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı, bir anlam veremedim. Adetim her ay düzenli olarak 5inde oluyor,bu ay olmadı. Dün sabah yani 4 gün gecikmeyle bir kaç damla geldi,sonrası yok. Gebelik testi de aldım negatif. Başka hangi sebeplerle olabilir,yaşayan var mı böyle bir durum? Farkındayım doktora gitmem gerek ama izin almak istemiyorum, işler çok yoğun bu hafta:KK43:
Benım gecen ay boyle oldu.dr ye gıttım tum hormonlarım notmal cıktı.bu ıllet hee seyden etkılenebılıyor ıste.sıkıntı,stres,ılaclar...

içmeeeeeeeeeeeeeee maydonoz soğan daha küçüktür ondan cıkmaz testte ay ben panik oldum içme valla

Sıkıntı stres gebelik değil dıyorsun..dıyette misin peki?

eşim korunuyor dediğin geri çekilmeyse o bir korunma yöntemi değil zaten
%70 koruma sağlıyor.
idrar testinde çıkmamış olabilir bhcg baktır ve kesinleşmeden hamile olmadığın maydonoz suyu filan yapma

peki canım çocuk istiyor musun ?

Düşünmüyorduk canım şimdilik

eşim korunuyor dediğin geri çekilmeyse o bir korunma yöntemi değil zaten
%70 koruma sağlıyor.
idrar testinde çıkmamış olabilir bhcg baktır ve kesinleşmeden hamile olmadığın maydonoz suyu filan yapma

Dün doktora gittim, gebelik testi yapmak istediğimi söyledim,önceki gün kanama olduğunu da söyledim. Gebelik sonucu hemen çıkıyormuş ama "düşük yapmış olabilirsin kanama olmuşsa pozitif mi negatif mi diye değil de değerlerine bakmamız lazım.O da hemen çıkmaz yarın çıkar" dedi.Düşük olsa böyle rahat sağlıklı hissetmezdim kendimi heralde,ağrıdan duramazdım diye düşünüyorum.Gebelik değildir p..ile korunuyor eşim. Strestendir en mantıklısı bu sanki. Biraz daha bekleyip dahiliyeye gideceğim.
Herkese çok teşekkürler yorumlar için :)

Back
X