düzgün bir kız değilmişim!!!!!!!!!!

İğreniyorum bişeyleri yediremeyip aile ile tehdit eden pisliklerden ya.
Çok benzer şeyler benimde başıma geldi. Arkadaşımda direkt 'seninle konuşmuycam' demedi. Benimle dertleşir gibi yaptı, ağzımdan laf almaya çalıştı. Öğrendim ki benimle konuştuklarını gidip beni tehdit eden eski sevgilime yetiştiriyomuş, daha sağlam şeylerle tehdit edebilsin diye. Arkamdan sallıyomuş falan. Farkeder farketmez ağzıma geleni sayıp engelledim heryerden. Allahtan siz bu tarz bişey yaşamadan kurtulmuşsunuz ruh hastalarından.
Kendinizi üzmeyin, hayatta başarılar..

Birlikte olma olayının arkasında duramayacaksan olmaması gerektiğini savunurum ancak olmuş bitmiş yapcak bişey yok.Ama arkadaşlarının nasıl bu kadar üzerine geldiğini anlayamıyorum. Hiç kimse seni tanımıyor mu? Onun doldurmasına inanma sebepleri ne olabilir. Bir de hangi bölümde okuduğunuzu merak ettim. Çocuk da sizin okulda mı orayı anlamadım.

Asla bu tip olaylar yüzünden okulu dondurmayı falan düşünme, gayet de güzel okursun hatta onlara inat en başarılı sen ol. Etraftakilere rezil oldum diye düşünme, etrafa sırlarını açık eden biri yok diye sütten çıkma ak kaşık değil kimse, herkes kendine baksın. Senin yaptığın birini aldatmak değil, kandırmak hırsızlık yapmak hakkına girmek vs değil, sevdiğin adamla bişeyler paylaşmak kimseyi ilgilendiren bi durum değil.

Evli kadinlar bile bosaniyor bunun icin kendini mecbur etme okulunu bitir duzgun sana deger veren seni prenses gibi hissettrn bir adam elbetteki cikar karsina herkes hata yapar ders al ve onune bak cok insan bos insan seni anlayacak bir arkadan olsn yeter uc bes arkada fazlaliktr zaten

Tıpkı benim esim tabi hakaret etmez ama mesela bakkala giderim bu baktım esim arkamdan nerde kaldin kizim diye çıkışır sıkılıyor insan ama bende öyle olduğum için sorun değil ama senin iş bambaşka tehtit etmek ne demek hayır donmeni umuyor asla yüz verme surunsun it.!
evet daha gecen gün barısalım aileni ararım anlattıklarımı sınırle dedıgımı yalan oldugunu derım falan dedi pislik

O manyaktan kurtulduysan emin ol her şeyi atlatırsın.
Ailenle de zaman gerek aranın düzelmesi için.
Bence kendini kısıtlama çık gez dolaş kim çıkarsa da çıksın karşına umursama.
Eğer bu insanlar senin için önemliyse hepsine toplu mesaj at neler yaşadığınla neden ayrıldığınla ilgili.
Sana inanmak isteyeni görmüş olursun en azından.
Bu manyak insanları iyi provoke etmiş ama boşver kurtuldun ya ondan çatlıyordur hırsından nasıl ayrıldı diye.
düşündüm gecen gün ama inanın değmeyeceklerını anladım o yuzden yazmak istemedim

Salla gitsin takma kafana, o insanlar seninle arkadaş olmayı hak etmemişler canım. Kendi klasından insanlar ile arkadaş ol

düşündüm gecen gün ama inanın değmeyeceklerını anladım o yuzden yazmak istemedim
Peki okulundakiler nasıl tanıyorlar mı bu manyağı?
En aZından orası üniversite ortamı daha rahat edersin okullar açılınca.
Bugünler geçecek inan nickini her gördüğümde üzülüyorum ama ailenle de aran düzelecek birgün emin ol.

Peki okulundakiler nasıl tanıyorlar mı bu manyağı?
En aZından orası üniversite ortamı daha rahat edersin okullar açılınca.
Bugünler geçecek inan nickini her gördüğümde üzülüyorum ama ailenle de aran düzelecek birgün emin ol.
maalesef edemem çunku bır kız arkadasımla maalesef aynı sınıftayım. Bana sırtını donenlerden bırıyle, bu arada bu ayrıldıgım sevgılım sınıftakı erkeklerede benı kotuledıgı ıcın onlarda bana farklı gözle bakabılır of of yanı nasıl böyle rezıl bırıyle sevgılı oldum aklım almıyor nasıl bu kadar sanssız olabılırım ya allah kahretsın

Kısaca anlatıım bılmeyenler için erkek arkadasım bana hakaret etmeye kısıtlamaya başlamıstı bende ayrıldım. aileme anlatmakla tehtıd etti aylarca sabrettım ona katlandım ama sabrım bitti herseyı goze aldım ayrıldım, aileme anlattı, arkadaslarımıda doldurdu. millete başakı çok seviyordum asıktım ama başka erkekelrle gezmek konuşmak için ayrıldı benden kıskanclığımdan ailesine anlattım gibi şeyler demiş arkadaslarımda bana seinle artık konuşmuycaz dedıler tamam dedim hepsini sildim.Benimle artık konuşmak istemeyen beni silen arkadaslarımdan biriyle bugun karsılaştık. Dur konusalım falan dedı ne kaldı konuuscagımız ya dedım ya aslında o çocuk haklı aslında sen düzgün bir kız olsaydın bırlıkte olduğun ınsandan ayrılmazdın dedı( bunu diyen insan psikoloji son sınıf olacak bu sene, bu ınsan nasıl danışmanlık yapacak bu zıhnıyettekı bırı nasıl bunu düşünür bunu der aklım almıyor)!!!! Birkaç ay önce bu psikopat sevgılımden ayrıldığımda dışarda bir cafede otururken yanımda bunu diyen kız arkadasım vardı ve masamıza ayrıldığım sevgılımın kankası oturup bana sen duzgun olsaydın sevgılınden ayrılmazdın demişti o zaman kan beynıme sıcramıştı ve bugun aynı lafı o gun bana güya destek olan en yakın arkadasım suratıma soyledı. Dondum kaldım resmen sonra kolundan tuttum sıktım ah napıyorsun dıye bagırdı, bende o sinirle allah seni kahretsin sizi nasıl ınsan yerıne koymuşum ben senelerdır, evimde yediğin yemekler haram olsun dedım ıttım yurudum sinirli sinirli. Saatlerdir düşünüyorum çevremdeki herkes benim hakettiğimi sevgılımın parasını yediğimi onu kullandıgımı düzgün olmadıgım için ayrıldıgımı dusunuyor, kafayı yiycem. Siz olsaydınız size banyoda uzun kaldınız dıye nerdeydın lan sen it diye hesap soran sizi annenizle sokağa salmayan, sizi tesettüre zorlayan bırıyle devam eder miydiniz ( ben bunlara 8 gun davrandım geçen yaz dökmediğim dil kalmadı bana en son okuldada artık hıcbır erkekle konusmayacaksın grup odevlerınde sen erkek varsa yapmayacaksın demıstı ( muhendıslıkteyım, sureklı grup odevı su bu oluyor sınıfın yuzde doksanı erkek. ) ben artık dayanamayıp ayrılmıstım aileme anlatırsa ailem yıkılır dıyede ona aylarca katlandım barıstım.keske hiç affetmeseydım geçen yaz anlatsaymış. her neyse işte of ınanın öyle doluyum kı bır aydır evdeyım bugun cıktım keske cıkmasaydım sınırlerım nasıl bozuldu, herkes hakkımda böyle dusunuyor, siz olsaydınız sırf bekaretınız gıttı dıye böyle iğrenç birine size laf gelmesin diye tahammul eder mıydınız ben mi yanlışım ya bir ben mı doğruyu göremiyorum....
bekaret...senin için önemli olmasa bu kadar takmazdın...ne diyeyim İnşallah Allah senin karşına hayırlı bir insan çıkarır bu durum sebebiyle ileride üzülmezsin yeterince üzülmüşsün devamı olmaz inşallah...

Arkadaslarina da, sevgiline de.. O insanciklarin zihniyetine selamlar!! Yazabiliyorum sadece. Ama icimden baya saydirdim.
Yasadigin seyde utanilacak saklanacak birsey yok. İyi ki birlikte olmussun demiyorum tabi ki, ama boyle bi zavallidan iyiki ayrilmissin. Bi daha sana laf ederlerse soyle, butun kadinlar kulubu olarak gelir yuzune tukururuz o pisligin!!
En nefret ettigim seydir gecmiste yasananlarla tehdit..

maalesef edemem çunku bır kız arkadasımla maalesef aynı sınıftayım. Bana sırtını donenlerden bırıyle, bu arada bu ayrıldıgım sevgılım sınıftakı erkeklerede benı kotuledıgı ıcın onlarda bana farklı gözle bakabılır of of yanı nasıl böyle rezıl bırıyle sevgılı oldum aklım almıyor nasıl bu kadar sanssız olabılırım ya allah kahretsın
Sen de insanlara kendini düzgünce ifade edersin.
Bence hepsine toplu mesaj at hissettiklerini neler yaşadığını kısaca yaz.
Beni yargılamayın kimsenin içini bilemezsiniz şeklinde.
İçin rahat eder en azından.
Sonra kendi halinde takılır okuluna gider gelirsin.
İnanmak isteyen inanır istemeyen de yok olur hayatından.
En kötü zaten okul bitecek ve hiç kimseyi görmeyeceksin o zaman.

Sen en guzelini yapmissin ayrilmakla.
Bir gun konusurlar iki gun konusurlar.
Sonra unutulup gidersin.
Merak etme.
Sirf onlarin agzina dusmuyum diye o adamla devam etseydin asil o zmn hayatin kararirdi.
En dogru seyi yapmissin.

Bence doğru olmuş ayrılman kim ne diyorsa kulak açmayacaksın hayat senin sende seçimini yapmışsın bence yeni arkadaş bul onlarla görüş , bakir olmadığından sevgilinde gerçek yüzünü göstermiş baskı uygulamaya başlamış artık sen onun 'mal'ı sın ya öküzün tekiymiş
sen mesleğini eline al arkana bakma seni her halinle sevecek olan önüne çıkacaktır sadece sabırlı ol

Lisede okuduğunuzu düşündüm bir an
Olaylar o kadar basit o kadar saçma ki
Hiç takmayın takılmayın
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez. Arkadaşlarınızı iyi seçememişsiniz tam çocuk bunlar ya.
Hayatınızda ki tüm fazlalıklardan kurtulmuşsunuz sevinin
Ayni sekilde dusundum ben de sonra psikoloji falan diyince sasirdim :D ya siz nerde yasiyorsunuz da buluyorsunuz boyle kafada insanlari. Bence iyi olmus sizinle kusmeleri boyle insanlarin hayatinizda 1 saniye bile bulunmasi zarar cunku. Bosverin siz, unutmayin kimse sinanmadigi gunahin masumu degildir.

Çok benzer bi olay ben de yaşadım. Eski sevgilim ailemi aramadı ama tanımadığı arkadaşlarımla bile bi şekilde tanışıp arkadaş olup sinsice beni kötüledi. ne namusum kaldı ne iğrenç karakterim. Yok sinsi yok arkadan iş çeviren neler neler. En yakınım gördüğüm 2 kişi bana sırtını döndü. Açıkçası hiç umursamadım böyle bi olayla da olsa hayatımdan topluca çıkmalarına sevindim, bahar temizliği gibiydi adeta. Bunlar yaşandıktan yaklaşık bi sene sonra onların hepsi kendi pisliklerinde boğulurken birbirleriyle kanlı bıçaklı oldular. İnsanlar bana gelip sen ne güçlü bi insanmışsın vs vs neler dediler onları da umursamadım. Gerçek dostlarımı başından öğrendim yola onlarla devam ettim. Sana da diyeceğim şu ki sen zardan ibaret değilsin seni öyle görenleri çıkar hayatından yoluna bak. Basit insanların yarattığı basit olaylar bunlar

Nasıl bi arkadaş çevren varmış güzelim. Allah korusun. Bi güncelleme yapmak lazımmış. O iğrenç zihniyete ben de şaşırdım. Geçmiş olsjn. Mümkünse hepsini çıkar hayatından.

Kısaca anlatıım bılmeyenler için erkek arkadasım bana hakaret etmeye kısıtlamaya başlamıstı bende ayrıldım. aileme anlatmakla tehtıd etti aylarca sabrettım ona katlandım ama sabrım bitti herseyı goze aldım ayrıldım, aileme anlattı, arkadaslarımıda doldurdu. millete başakı çok seviyordum asıktım ama başka erkekelrle gezmek konuşmak için ayrıldı benden kıskanclığımdan ailesine anlattım gibi şeyler demiş arkadaslarımda bana seinle artık konuşmuycaz dedıler tamam dedim hepsini sildim.Benimle artık konuşmak istemeyen beni silen arkadaslarımdan biriyle bugun karsılaştık. Dur konusalım falan dedı ne kaldı konuuscagımız ya dedım ya aslında o çocuk haklı aslında sen düzgün bir kız olsaydın bırlıkte olduğun ınsandan ayrılmazdın dedı( bunu diyen insan psikoloji son sınıf olacak bu sene, bu ınsan nasıl danışmanlık yapacak bu zıhnıyettekı bırı nasıl bunu düşünür bunu der aklım almıyor)!!!! Birkaç ay önce bu psikopat sevgılımden ayrıldığımda dışarda bir cafede otururken yanımda bunu diyen kız arkadasım vardı ve masamıza ayrıldığım sevgılımın kankası oturup bana sen duzgun olsaydın sevgılınden ayrılmazdın demişti o zaman kan beynıme sıcramıştı ve bugun aynı lafı o gun bana güya destek olan en yakın arkadasım suratıma soyledı. Dondum kaldım resmen sonra kolundan tuttum sıktım ah napıyorsun dıye bagırdı, bende o sinirle allah seni kahretsin sizi nasıl ınsan yerıne koymuşum ben senelerdır, evimde yediğin yemekler haram olsun dedım ıttım yurudum sinirli sinirli. Saatlerdir düşünüyorum çevremdeki herkes benim hakettiğimi sevgılımın parasını yediğimi onu kullandıgımı düzgün olmadıgım için ayrıldıgımı dusunuyor, kafayı yiycem. Siz olsaydınız size banyoda uzun kaldınız dıye nerdeydın lan sen it diye hesap soran sizi annenizle sokağa salmayan, sizi tesettüre zorlayan bırıyle devam eder miydiniz ( ben bunlara 8 gun davrandım geçen yaz dökmediğim dil kalmadı bana en son okuldada artık hıcbır erkekle konusmayacaksın grup odevlerınde sen erkek varsa yapmayacaksın demıstı ( muhendıslıkteyım, sureklı grup odevı su bu oluyor sınıfın yuzde doksanı erkek. ) ben artık dayanamayıp ayrılmıstım aileme anlatırsa ailem yıkılır dıyede ona aylarca katlandım barıstım.keske hiç affetmeseydım geçen yaz anlatsaymış. her neyse işte of ınanın öyle doluyum kı bır aydır evdeyım bugun cıktım keske cıkmasaydım sınırlerım nasıl bozuldu, herkes hakkımda böyle dusunuyor, siz olsaydınız sırf bekaretınız gıttı dıye böyle iğrenç birine size laf gelmesin diye tahammul eder mıydınız ben mi yanlışım ya bir ben mı doğruyu göremiyorum....
Bosverr onlar hep dogru durust bir siz mi kotusunuz onlarn soylediklerini Allaha havale et senin birsey yapmana gerek kalmaz

Back
X