- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi bayanpukina
Arkadaşım dediğin o aptal insanlardan kurtulmalısın. Asla görüşme bir daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet daha gecen gün barısalım aileni ararım anlattıklarımı sınırle dedıgımı yalan oldugunu derım falan dedi pislikTıpkı benim esim tabi hakaret etmez ama mesela bakkala giderim bu baktım esim arkamdan nerde kaldin kizim diye çıkışır sıkılıyor insan ama bende öyle olduğum için sorun değil ama senin iş bambaşka tehtit etmek ne demek hayır donmeni umuyor asla yüz verme surunsun it.!
düşündüm gecen gün ama inanın değmeyeceklerını anladım o yuzden yazmak istemedimO manyaktan kurtulduysan emin ol her şeyi atlatırsın.
Ailenle de zaman gerek aranın düzelmesi için.
Bence kendini kısıtlama çık gez dolaş kim çıkarsa da çıksın karşına umursama.
Eğer bu insanlar senin için önemliyse hepsine toplu mesaj at neler yaşadığınla neden ayrıldığınla ilgili.
Sana inanmak isteyeni görmüş olursun en azından.
Bu manyak insanları iyi provoke etmiş ama boşver kurtuldun ya ondan çatlıyordur hırsından nasıl ayrıldı diye.
Peki okulundakiler nasıl tanıyorlar mı bu manyağı?düşündüm gecen gün ama inanın değmeyeceklerını anladım o yuzden yazmak istemedim
maalesef edemem çunku bır kız arkadasımla maalesef aynı sınıftayım. Bana sırtını donenlerden bırıyle, bu arada bu ayrıldıgım sevgılım sınıftakı erkeklerede benı kotuledıgı ıcın onlarda bana farklı gözle bakabılır of of yanı nasıl böyle rezıl bırıyle sevgılı oldum aklım almıyor nasıl bu kadar sanssız olabılırım ya allah kahretsınPeki okulundakiler nasıl tanıyorlar mı bu manyağı?
En aZından orası üniversite ortamı daha rahat edersin okullar açılınca.
Bugünler geçecek inan nickini her gördüğümde üzülüyorum ama ailenle de aran düzelecek birgün emin ol.
bekaret...senin için önemli olmasa bu kadar takmazdın...ne diyeyim İnşallah Allah senin karşına hayırlı bir insan çıkarır bu durum sebebiyle ileride üzülmezsin yeterince üzülmüşsün devamı olmaz inşallah...Kısaca anlatıım bılmeyenler için erkek arkadasım bana hakaret etmeye kısıtlamaya başlamıstı bende ayrıldım. aileme anlatmakla tehtıd etti aylarca sabrettım ona katlandım ama sabrım bitti herseyı goze aldım ayrıldım, aileme anlattı, arkadaslarımıda doldurdu. millete başakı çok seviyordum asıktım ama başka erkekelrle gezmek konuşmak için ayrıldı benden kıskanclığımdan ailesine anlattım gibi şeyler demiş arkadaslarımda bana seinle artık konuşmuycaz dedıler tamam dedim hepsini sildim.Benimle artık konuşmak istemeyen beni silen arkadaslarımdan biriyle bugun karsılaştık. Dur konusalım falan dedı ne kaldı konuuscagımız ya dedım ya aslında o çocuk haklı aslında sen düzgün bir kız olsaydın bırlıkte olduğun ınsandan ayrılmazdın dedı( bunu diyen insan psikoloji son sınıf olacak bu sene, bu ınsan nasıl danışmanlık yapacak bu zıhnıyettekı bırı nasıl bunu düşünür bunu der aklım almıyor)!!!! Birkaç ay önce bu psikopat sevgılımden ayrıldığımda dışarda bir cafede otururken yanımda bunu diyen kız arkadasım vardı ve masamıza ayrıldığım sevgılımın kankası oturup bana sen duzgun olsaydın sevgılınden ayrılmazdın demişti o zaman kan beynıme sıcramıştı ve bugun aynı lafı o gun bana güya destek olan en yakın arkadasım suratıma soyledı. Dondum kaldım resmen sonra kolundan tuttum sıktım ah napıyorsun dıye bagırdı, bende o sinirle allah seni kahretsin sizi nasıl ınsan yerıne koymuşum ben senelerdır, evimde yediğin yemekler haram olsun dedım ıttım yurudum sinirli sinirli. Saatlerdir düşünüyorum çevremdeki herkes benim hakettiğimi sevgılımın parasını yediğimi onu kullandıgımı düzgün olmadıgım için ayrıldıgımı dusunuyor, kafayı yiycem. Siz olsaydınız size banyoda uzun kaldınız dıye nerdeydın lan sen it diye hesap soran sizi annenizle sokağa salmayan, sizi tesettüre zorlayan bırıyle devam eder miydiniz ( ben bunlara 8 gun davrandım geçen yaz dökmediğim dil kalmadı bana en son okuldada artık hıcbır erkekle konusmayacaksın grup odevlerınde sen erkek varsa yapmayacaksın demıstı ( muhendıslıkteyım, sureklı grup odevı su bu oluyor sınıfın yuzde doksanı erkek. ) ben artık dayanamayıp ayrılmıstım aileme anlatırsa ailem yıkılır dıyede ona aylarca katlandım barıstım.keske hiç affetmeseydım geçen yaz anlatsaymış. her neyse işte of ınanın öyle doluyum kı bır aydır evdeyım bugun cıktım keske cıkmasaydım sınırlerım nasıl bozuldu, herkes hakkımda böyle dusunuyor, siz olsaydınız sırf bekaretınız gıttı dıye böyle iğrenç birine size laf gelmesin diye tahammul eder mıydınız ben mi yanlışım ya bir ben mı doğruyu göremiyorum....
Sen de insanlara kendini düzgünce ifade edersin.maalesef edemem çunku bır kız arkadasımla maalesef aynı sınıftayım. Bana sırtını donenlerden bırıyle, bu arada bu ayrıldıgım sevgılım sınıftakı erkeklerede benı kotuledıgı ıcın onlarda bana farklı gözle bakabılır of of yanı nasıl böyle rezıl bırıyle sevgılı oldum aklım almıyor nasıl bu kadar sanssız olabılırım ya allah kahretsın
Ayni sekilde dusundum ben de sonra psikoloji falan diyince sasirdimLisede okuduğunuzu düşündüm bir an
Olaylar o kadar basit o kadar saçma ki
Hiç takmayın takılmayın
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez. Arkadaşlarınızı iyi seçememişsiniz tam çocuk bunlar ya.
Hayatınızda ki tüm fazlalıklardan kurtulmuşsunuz sevinin
Bosverr onlar hep dogru durust bir siz mi kotusunuz onlarn soylediklerini Allaha havale et senin birsey yapmana gerek kalmazKısaca anlatıım bılmeyenler için erkek arkadasım bana hakaret etmeye kısıtlamaya başlamıstı bende ayrıldım. aileme anlatmakla tehtıd etti aylarca sabrettım ona katlandım ama sabrım bitti herseyı goze aldım ayrıldım, aileme anlattı, arkadaslarımıda doldurdu. millete başakı çok seviyordum asıktım ama başka erkekelrle gezmek konuşmak için ayrıldı benden kıskanclığımdan ailesine anlattım gibi şeyler demiş arkadaslarımda bana seinle artık konuşmuycaz dedıler tamam dedim hepsini sildim.Benimle artık konuşmak istemeyen beni silen arkadaslarımdan biriyle bugun karsılaştık. Dur konusalım falan dedı ne kaldı konuuscagımız ya dedım ya aslında o çocuk haklı aslında sen düzgün bir kız olsaydın bırlıkte olduğun ınsandan ayrılmazdın dedı( bunu diyen insan psikoloji son sınıf olacak bu sene, bu ınsan nasıl danışmanlık yapacak bu zıhnıyettekı bırı nasıl bunu düşünür bunu der aklım almıyor)!!!! Birkaç ay önce bu psikopat sevgılımden ayrıldığımda dışarda bir cafede otururken yanımda bunu diyen kız arkadasım vardı ve masamıza ayrıldığım sevgılımın kankası oturup bana sen duzgun olsaydın sevgılınden ayrılmazdın demişti o zaman kan beynıme sıcramıştı ve bugun aynı lafı o gun bana güya destek olan en yakın arkadasım suratıma soyledı. Dondum kaldım resmen sonra kolundan tuttum sıktım ah napıyorsun dıye bagırdı, bende o sinirle allah seni kahretsin sizi nasıl ınsan yerıne koymuşum ben senelerdır, evimde yediğin yemekler haram olsun dedım ıttım yurudum sinirli sinirli. Saatlerdir düşünüyorum çevremdeki herkes benim hakettiğimi sevgılımın parasını yediğimi onu kullandıgımı düzgün olmadıgım için ayrıldıgımı dusunuyor, kafayı yiycem. Siz olsaydınız size banyoda uzun kaldınız dıye nerdeydın lan sen it diye hesap soran sizi annenizle sokağa salmayan, sizi tesettüre zorlayan bırıyle devam eder miydiniz ( ben bunlara 8 gun davrandım geçen yaz dökmediğim dil kalmadı bana en son okuldada artık hıcbır erkekle konusmayacaksın grup odevlerınde sen erkek varsa yapmayacaksın demıstı ( muhendıslıkteyım, sureklı grup odevı su bu oluyor sınıfın yuzde doksanı erkek. ) ben artık dayanamayıp ayrılmıstım aileme anlatırsa ailem yıkılır dıyede ona aylarca katlandım barıstım.keske hiç affetmeseydım geçen yaz anlatsaymış. her neyse işte of ınanın öyle doluyum kı bır aydır evdeyım bugun cıktım keske cıkmasaydım sınırlerım nasıl bozuldu, herkes hakkımda böyle dusunuyor, siz olsaydınız sırf bekaretınız gıttı dıye böyle iğrenç birine size laf gelmesin diye tahammul eder mıydınız ben mi yanlışım ya bir ben mı doğruyu göremiyorum....
onlar benı cıkardı zaten alllahından bulsun hepsiNasıl bi arkadaş çevren varmış güzelim. Allah korusun. Bi güncelleme yapmak lazımmış. O iğrenç zihniyete ben de şaşırdım. Geçmiş olsjn. Mümkünse hepsini çıkar hayatından.
inşallahBosverr onlar hep dogru durust bir siz mi kotusunuz onlarn soylediklerini Allaha havale et senin birsey yapmana gerek kalmaz