- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi bayanpukina
Bir et parçası bu kadar mı önemli allah aşkına sen bekaretini kaybedince düzgün bir kız olmuyor musun senin o erkek arkadaşınin mali mi oluyorsun. Bırak allah askina böyle insanlardan kurtulduğuna önce bir hayır dağıt sonra git başka arkadaşlar edin bir onlar mi kaldı nasıl bir zihniyettir bu ya biz kadinlar ne kadar merakliyiz birbirimizi asagilamaya biz bunu yaparsak erkekler zaten ne yapmaz.. Boyleleri anca başlarına gelince anlarlar seni. Ayrica merak etme cok duydum boylelerini etrafta namus timsali gibi gezerler ama birbirleri ile bi aralari bozulsun butun kirli camasirlarini dokerler ortaya. Erkek arkadasinda adam olsaydi zeten aranizda kalirdi butun yasananlar senin ayrilmani gururuna yedirememis... Mutlaka çevreni değiştir ve kendi değerini bil kimsenin seni böyle ezmesine izin vermeKısaca anlatıım bılmeyenler için erkek arkadasım bana hakaret etmeye kısıtlamaya başlamıstı bende ayrıldım. aileme anlatmakla tehtıd etti aylarca sabrettım ona katlandım ama sabrım bitti herseyı goze aldım ayrıldım, aileme anlattı, arkadaslarımıda doldurdu. millete başakı çok seviyordum asıktım ama başka erkekelrle gezmek konuşmak için ayrıldı benden kıskanclığımdan ailesine anlattım gibi şeyler demiş arkadaslarımda bana seinle artık konuşmuycaz dedıler tamam dedim hepsini sildim.Benimle artık konuşmak istemeyen beni silen arkadaslarımdan biriyle bugun karsılaştık. Dur konusalım falan dedı ne kaldı konuuscagımız ya dedım ya aslında o çocuk haklı aslında sen düzgün bir kız olsaydın bırlıkte olduğun ınsandan ayrılmazdın dedı( bunu diyen insan psikoloji son sınıf olacak bu sene, bu ınsan nasıl danışmanlık yapacak bu zıhnıyettekı bırı nasıl bunu düşünür bunu der aklım almıyor)!!!! Birkaç ay önce bu psikopat sevgılımden ayrıldığımda dışarda bir cafede otururken yanımda bunu diyen kız arkadasım vardı ve masamıza ayrıldığım sevgılımın kankası oturup bana sen duzgun olsaydın sevgılınden ayrılmazdın demişti o zaman kan beynıme sıcramıştı ve bugun aynı lafı o gun bana güya destek olan en yakın arkadasım suratıma soyledı. Dondum kaldım resmen sonra kolundan tuttum sıktım ah napıyorsun dıye bagırdı, bende o sinirle allah seni kahretsin sizi nasıl ınsan yerıne koymuşum ben senelerdır, evimde yediğin yemekler haram olsun dedım ıttım yurudum sinirli sinirli. Saatlerdir düşünüyorum çevremdeki herkes benim hakettiğimi sevgılımın parasını yediğimi onu kullandıgımı düzgün olmadıgım için ayrıldıgımı dusunuyor, kafayı yiycem. Siz olsaydınız size banyoda uzun kaldınız dıye nerdeydın lan sen it diye hesap soran sizi annenizle sokağa salmayan, sizi tesettüre zorlayan bırıyle devam eder miydiniz ( ben bunlara 8 gun davrandım geçen yaz dökmediğim dil kalmadı bana en son okuldada artık hıcbır erkekle konusmayacaksın grup odevlerınde sen erkek varsa yapmayacaksın demıstı ( muhendıslıkteyım, sureklı grup odevı su bu oluyor sınıfın yuzde doksanı erkek. ) ben artık dayanamayıp ayrılmıstım aileme anlatırsa ailem yıkılır dıyede ona aylarca katlandım barıstım.keske hiç affetmeseydım geçen yaz anlatsaymış. her neyse işte of ınanın öyle doluyum kı bır aydır evdeyım bugun cıktım keske cıkmasaydım sınırlerım nasıl bozuldu, herkes hakkımda böyle dusunuyor, siz olsaydınız sırf bekaretınız gıttı dıye böyle iğrenç birine size laf gelmesin diye tahammul eder mıydınız ben mi yanlışım ya bir ben mı doğruyu göremiyorum....