Düzgün erkek yoktur,akıllı hatun vardır;)

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
bence bu aşk acısı denen mereti çekiyosak kendimiz yüzünden çekiyoruz
gerçekten bence adam akıllı düzgün erkeğe ben rastlamadım
öyle olanlar da bi kadının elinde şekillenmiş olanlar bence.
bi erkeği iyi de yapan kötü de yapan bizlerizz
erkeklerin doğası şımarmaya çok yatkın biz napıyoruz sürekli her dediklerini yapıorz kul köle oluoruz haliyle bu insandan normal kalmasını bekliorzz ki kalmazz,kalamazzz siz verdikçe daha fazlasını ister
bi erkeği olumlu bi erkeğe çevirmek çok mu zor peki bence değil.
bu erkek dedğimz şahsietler beyinlerinden çokk baska yerini kullanabilen organizmalar
bu ilk bakışta kulağa daha itici gelio biliorm ama aslında avantaj
onlar düşünmeyi bile bilmezken biz en yüce organımz olan beynimizi kullanabiliorz söyleyin beynimizden daha işe yarayabilcek bi organımz var mı??
bu demek oluo ki her daim biz avantajlıyız çnkkü aklımızı daha yerinde kullanabiliorz haliyle bunları akıllı bi bayanın yönetmesi hiç de zor değil bence
en şerefsiz,en pislik hatta yeni tabirle en pich erkeğin bile yola getirilebileceğine inananlardanım
yeterki işini bileceksinnjeyyarjeyyar
en çok yaptıgımz hatalardan birisi de direkt hazır lokma olmak her daim sizi ceplerinde bilmesi
bu erkekler büyümeyen çocuklardır bence
size şöyle bi örnek vereyim:
bi erkek çocugunu düşünün bi oyuncakçı vitrininde bi oğlan çocugu bi oyuncak beğendi diyelim ve bu oyuncak hemn ona hediye olarak geldi napar 2 oynar atar
ama şöyle olsa bu çocuk onu alabilmekk için para biriktrmek zorunda kaldı yani emek harcadı zamanını verdi bekledi belki de hergün camekandan onu izlemeye gitti
gördükçe iç geçirdi ve içi gide gide hayal ede ede biriktrdgi parayla onu aldı bence o oyuncak onun hayatının her anında anlamı olacak bişeydir onun için çünkü onda emekleri hayalleri vardır
demem o ki kızlar hiç bi zaman kul köle olmayın bunlara her dediklerini hemen yapmayın naz yapın kaprisli olun azcckk
dikkat ettiyseniz kaprisli,nazlı kızlar erkekleri nasıl da parmaklarında oynatıo
ve az bucuk küçük entrkalar ilişikiye her daim haz vereceği düşüncesindeyim
ben bugune kadar saf temiz gercek aşkı hakedebilcek bi erkek görmedim
olanlar da emin olun akıllı bi kadının tuzağına düşmüş aklı artık çoktaaan çelinmiş olanlardırKötü KazenKötü Kazen
özetle erkekler der ya çirkin kadın yoktur az wodka vardır.
bence
Düzgün erkek yoktur,akıllı bayan vardırjeyyar

Son düzenleyen: Moderatör:
ya harika yazmışsında ben hiç bu tarz numaralardan bilmiyom hep doğru dürüsttü oynadım hep üzülen taraf oldum şimdide öleee ne yapmak lazımm pekiii.sonuncusunda kaprisli asi kızdım ama yine sökmedi yine üzülen benim yaaaaKötü Kazen:1no2:

dengelemeyi yapıcaksın cnm :)
az ilgi soora kapris uyuzluklarr erkekler kolay da sıkılırlar cunku her daim umut ışıgını da vereceksinyerimseniben

kesinlikle ya..
bugun arkadaşımla bunu konuştum bende.
hep ilişkilerim kötü bitiyor. hata bende diyordum
gerçekten hata bendeymiş.

sevgimizi fazla belli etmesek bizden sevgi beklerler ama yok onlara olan sevgimizi tüm boyutu ile gösterirsen bu kadar iiliği erk miğdesi kaldırmaz:)

Ben içimden geldigi gibi davranmicaksam karsımdaki benim sevgimden sımarıp ben ona baglıyım diye kacıcaksa baskasına yönelicekse ne anladım ben o sevgiden asktan ama malesef dogruları yazmıssın felsefe su olucak 1 ileri 2 geri..hocanın söyledigini yap gittigi yola gitme =)

bnde fazla değer veriyorum üzülen ben oluyorum ama bundan sonra bitti kimseye hakettiğinden fazla ilgi milgi yok bu ne ya bıktım artık her seferinde ben ağlıyorum sızlıyorum sıra bende artıkjeyyarjeyyar
güzel yazmışsın eline sağlık..

istediginiz gibi bir hatun olun bunun okulunu okuyup üstüne birde mastır yapın erkekleri yola getiremesiniz sadece siz degisirsiniz akılısıyla ugrasması bir dert delisiyle ugrasması bir dert öyle sayfalarca yazmakla olmuyor bu isler birde hayat okulu var esim melek diyen cok az kadın vardır onlarından yakın cevresinde bir canavar vardır zaten onlar tatınızı kacırır buda benim görüsüm

tek bildigim kimseye hakettiginden fazlasini vermemektir.önce biz kendi degerimizi bilelimki karsimizdakindende görelim degil mi kizlar!!!

eskiden bende hep böyl düşünürdüm ama olmuyoki insan aşık olunca gerçekten aşık olunca yapamıyor öyle içinden geldiği gibi davranıyor insan ....

bir gerçek var sevdalar aşklar eskilerdeymiş dolu dizgin herşeye rağmen birbirlerini seven kırmayan üzmeyen benim tanıdığım bir annem var birde babam !

güzel yazmışsın canım, dediğini doğru nasıl ki biz peşimizden koşan erkekleri değersiz görürürz dönüp bakmayız,

onlar da peşlernde koşan kızları bir anda değersiz görüyorllar
sevgılılerı dahi olsa kafaları öyle çalışıyor bir anda, yapısal bir durum aslında

cok düz bir orantı. dengeyi durmak lazım tarifi de uygulamak lazım

valla bu erkeklere hiç bi numara sökmüyo ben bunu anladım yeri geldi kaçan kovalanır mantığınıda uyguladık ama olmadı olmadı , vee artık hiç bişey yapmıyorum yoruldum yola getireceğim diye sürekli oyunlardan ..
sanırım doğru insan çıkmadı daha , eminim doğru insan olduğunda zaten bu oyunlarada gerek kalmayacak olduğumuz gibi bizi kabullenecek ,
gerçek aşkı bulmak çok zor ...

Canım emeğine sağlık ama ,ben katılmıyorum,evet düzgün adam yok yok yok
bunu biliyoruz.Kadın nereye kadar uğraşacak,ben uğraşmaktan,taktik deneyip,tutmayınca değiştirmekten ve taktik aramaktan ,kişiliğini yorumlayıp,psikoloji kitapları okuyup,kimlik tespiti yapmaktan yoruldum.Bu adamlar akıllı değil ama ,delilikleriylede ,akıllı kadını delirtip,yoruyorlar.akıllı kadın;hadi bakalım,bir deliye ,manyağa,gözü dönmüş vahşiye,doğru laftan anlmayana,kötülükten anlamayıp ,bir de yaptıklarını düşünmeden ,senin anlasın öğresin diye yaptığın kötülükten ,seni dövene,canı sıkılına evden çekip gidene denk gelsin bakalım o kadın,o akıllı kadın nasıl deliriyor...Haaahh
erkek kadını konuşturana kadar yapacağını yapar,kadın konuşunca ,susturana kadar döver,kadın iyi niyetinden Allah diyerek ,kocamdır diyerek edebini bozmaz ,erkek bozana kadar uğraşır...KAdın en sonunda delirir ve cinnet geçirince ..adama saldırınca ...Adam artık o kadından o zaman korkmaya başlıyormuş yannniiii
şu söz daha doğru
AKILLI ADAM YOKTUR....DELİ KADIN VARDIR.

güzel yazı doğru tesbittt...
fakat bu küçük entrikalar nasıl oluyor yaw..
biri bana ip ucu versin entrikalar la ilgili arkadaşlar...

Valla bende istiyorum böle kendine bağlama yola getirme taktiği.Bu zamana kadar 2 ilişkim oldu hiçbirinde öle el üstünde tutulmadım açıkçası yada ilk aylarda, sonrakı zaman peşlerinden sürünüp ağlamaktan helak olmuş vaziyetteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…