Saç Kesim Şekilleri Duzlestırıcı yaptıktan sonra kabaran sacım var yardım edın :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
duzlestıkten sonra yarım saat gecınce hemen bozuluyor kabarıyo bende gıcık oluyorum ne yapabılırım duzz yaptıktan sonra ne onerebılırsınız aacaba

Aynı durum bende de var. Epey bir uğraşıyorum. Dümdüz yapıyorum. Yarım saat sonra kabarıyor. Düzleştirdikten sonraki gün bir daha düzleştirince bozulmuyor ama o zamana kadar saçlarım yağlanmış oluyor.

sampuanina bal koy canim
ayrica en iyi düzlestirici markasi remington :31: eger cok düzlestiriyorsan saclarini remington almani öneririm

Aynı şey bendede oluyodu . bende artık önce fön makinasiyle düzleştiriyorum üstündende markası farketmiyo hangi düzleştiriciyle geçsem sabitleniyo düzlüğü sabah uyandığımda bile bozulmuyo .saç spreyide sıkmıyorum hiç tersine o an kalıcılık veriyo olabilir ama bi süre sonra saçı soluk gösteriyo gibi hissediyorum .yani eliniz fön makinesi tutabiliyosa önden bi kalın fırcayla fönleyin derim sonra düzleştirici

bence düzleştiricini değiştir seramik tabanlı olanlardan al remington marka gayet iyi.benim saçım çok kıvırcıktı şekle sokamıyodum hiç sürekli topuz yapardım:1:sonra bu markayı aldım düz saçlılardan daha düz oluyodu saçımı düzleştirince:52: uzun bi süre yaptım hep yaz gelince artık eziyet oluyodu o kıvırcık saçlarım artık doğal bırakıncada maşalı gibi duruyodu.alırken denemenide tavsiye ederim:34:

el kremini avcuna sür saçlarına çarptır cnm :) kuaförüm söylemişti ya da briantin kullan

benim kide braun s2 ama bendede aynı sorun var saçlarımı kırıyor zor düzleştiriyor ve de hemen bozuluyor bendemi remington almalıyım kullandığım markayı iyi sanıyordum

düzleştiriciyle değil de saç yapınızla alakalı bence. saçlarım gür kalın telli dalgalı ve uzun. bende remingtonun düzleştiricisini kullanıyorum şu seramikli olandan. memnunum makınada sıkıntı yok düzleştiriyo ama en ufak bi terlemede koşturmaca da yine kabarmaya başlıyo. tamamen saçla alakalı yani. ben yıllardır bi çözüm bulamadım bu duruma. fön çektirdiğimde hava iyiyse yani yağmur yoksa aşırı nemli değilse saçlarım bi süre düz kalıyo. ama başka türlü akşamına bozuluyo.

Back
X