Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım ya bende kimseler yokmu diyordum..saçım yanmasın istiyorum zaten seyrek ve düz saçım var...ben philips kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim
saol canım ya bende kimseler yokmu diyordum..saçım yanmasın istiyorum zaten seyrek ve düz saçım var...
 ben şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım benim saçlarım da tam tersi sık ve dalgalı
 ben şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım benim saçlarım da tam tersi sık ve dalgalı 
esra saol cevabın içinrica ederim ne demekben şuana kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım benim saçlarım da tam tersi sık ve dalgalı

saol arkadaşım cevabın için küçük oğlum var onedenle netten alıcam..kafam karıştı biraz ama philips ve rowentada yoğunlaştım...Ben de philips kullanıyorum canım gayet memnunum.
ben babyliss kullanıyorum çok memnunum..
 Kuaförümün kullandığı düzleştirici aynı zamanda maşa yapan GAMA markadan bende sipariş ettim. Diğer düzleştiricilerden farkı maşa yapması değil, saçı ionl ve lazer etkisiyle şokluyor, saçınıza tek seferde dümdüz oluyor. Ve mesela dalga yaptıysanız ıslatıp kurutmadan saçınızı düzleştiremiyorsunuz o kadar etkili. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum saçlarımı da kısa kestirdiğim içn her banyo sonrası düzleştirmek zorundaydım kesinlikle saçlarım kırılmadı. Harika bir ürün, mutlaka bunu alın asla pişman olmazsınız. Profesyonel bir ürün old için çoğu kuaförde bu markayı görebilirsiniz.
 Kuaförümün kullandığı düzleştirici aynı zamanda maşa yapan GAMA markadan bende sipariş ettim. Diğer düzleştiricilerden farkı maşa yapması değil, saçı ionl ve lazer etkisiyle şokluyor, saçınıza tek seferde dümdüz oluyor. Ve mesela dalga yaptıysanız ıslatıp kurutmadan saçınızı düzleştiremiyorsunuz o kadar etkili. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum saçlarımı da kısa kestirdiğim içn her banyo sonrası düzleştirmek zorundaydım kesinlikle saçlarım kırılmadı. Harika bir ürün, mutlaka bunu alın asla pişman olmazsınız. Profesyonel bir ürün old için çoğu kuaförde bu markayı görebilirsiniz.