Saç Şekillendiriciler Duzlestiricini olarak Remington mu babyliss mi fikir lütfen

iklimmya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
340
8
116
Selam kızlar duzlestirici almak istiyorum bende braun vardı ama memnun değilim. Araştırdım biraz remington 9500 tavsiye edilmiş hep. Ben babyliss düşünüyordum şimdi kararsız kaldım ve sizden fikir istiyorum

Selam kızlar duzlestirici almak istiyorum bende braun vardı ama memnun değilim. Araştırdım biraz remington 9500 tavsiye edilmiş hep. Ben babyliss düşünüyordum şimdi kararsız kaldım ve sizden fikir istiyorum
6 senedir çalışan bir Remington düzleştiricim var. :KK53:
Performansı da çok güzel.

Ama babyliss'in bir modelini de arkadaşım aldı . Onu da çok beğendim ben .
Ay bilemedim. İkisi de iyi bence.

Hangisi bütçene uygun olursa.
Benimki remington s9950
Arkadaşınkini bilemiyorum.

6 senedir çalışan bir Remington düzleştiricim var. :KK53:
Performansı da çok güzel.

Ama babyliss'in bir modelini de arkadaşım aldı . Onu da çok beğendim ben .
Ay bilemedim. İkisi de iyi bence.

Hangisi bütçene uygun olursa.
Benimki remington s9950
Arkadaşınkini bilemiyorum.
Teşekkür ederim açıkçası fiyatı önemli değil bi kere olsun iyisi olsun istiyorum yorumlar hep eski remington ıyi tamam 9500u önerilmiş ama üst modeli çıkmış daha iyi performans verir mi ya da babylissin buhar teknolojili ürünü var daha güzel duzlestirir mi bilemedim sizlere sormak istedim

Teşekkür ederim açıkçası fiyatı önemli değil bi kere olsun iyisi olsun istiyorum yorumlar hep eski remington ıyi tamam 9500u önerilmiş ama üst modeli çıkmış daha iyi performans verir mi ya da babylissin buhar teknolojili ürünü var daha güzel duzlestirir mi bilemedim sizlere sormak istedim

hangisini aldınız bende alacamdA

Bende babyliss te var remington da var. Isı olarak pratiklik olarak kesinlikle remington almalısın. Babyliss makinemi elime bile almıyorum

remington döner başlıklı saç şekillendiriciler nasıl acaba

Bende tam olarak onlara bakıyorum ama cesaret edemedim biraz uğraştırıcı gibi duruyor ben normal maşa alacağım gibi

bene maşa pek yapamıyorum döner başlıklı saç şekillendiriciler sanki daha pratik gibi geldi

Bende çok heveslenmiştim ona daha kolay gibi geldi. Abim eşine almıştı tülerik gibi yapıyor saçı öyle düzlestirici yada maşa gibi olmuyor çok kalmıyor da saçta. benim maşamda remington 25 mm çok severek kullanıyorum 15 dakika tüm saçım bitiyor

Bende çok heveslenmiştim ona daha kolay gibi geldi. Abim eşine almıştı tülerik gibi yapıyor saçı öyle düzlestirici yada maşa gibi olmuyor çok kalmıyor da saçta. benim maşamda remington 25 mm çok severek kullanıyorum 15 dakika tüm saçım bitiyor

maalesef ben maşa yapamıyorum ve saçımda küt sayılır

maalesef ben maşa yapamıyorum ve saçımda küt sayılır
Bence fön çekebiliyorsan kendin az buçuk daha güzel olur çünkü bu aletin fırça kısmındaki kılları sorun yapıyor. ama tabiki senin sacında yapmayabilir belki saçının tipine göre degişir ama almadan önce deneme imkanın varsa dene derim ucuz bir şey değil sonuçta

Bence fön çekebiliyorsan kendin az buçuk daha güzel olur çünkü bu aletin fırça kısmındaki kılları sorun yapıyor. ama tabiki senin sacında yapmayabilir belki saçının tipine göre degişir ama almadan önce deneme imkanın varsa dene derim ucuz bir şey değil sonuçta

maalesef deneme şansım da yok bulunduğum yerde bu marka yo nette alacam da

Back
X