Kuaför de yaptır keratini evde çok uğraşırsın çünkü 4 gün süren bir bakım bu ,düzleştiricini atmanı öneririm.Bir keratın yuklemesı bırde düzlestirme olarak varmıs arastırdım ama kalıcı duzlestırme olan cok zararlı buyuzden vazgectım keratın bakkmlara bakıcam yarın satın alıp evde uygulamayı dusunuyorum bu duzlestırıcıyı bır bırakabılsemm hersey duzelecek belkıde
Saçların lastikleşmiş kuzucum bu saçın çoğusu kesilmeli yoksa saçların uzamaz güzel ve sağlıklı şekilde dediğim gibi git ve keratin yüklemesi yaptır ben yaptıralı bir hafta oluyor bak foto atıcam sana şimdi farkı gör.
Canım ben ücretsiz yaptırdım kuaför arkabamın ama markası italyan bir markaydı isim hatırlıyamıyorum ama yarın sorarım.Keratın yuklemesının fıyatı ne kadardı ve markasını ogrenebılırmıyım kuzum
Sağol canım öyleydi ama yıprattı ve zorduSanırım kalıcı duzlestırme ıslemı yaptınız kızıl sacınızın rengıde cok hosmus
Aynen tatlım hem saçlarının kaybettiği keratin de geri gelir bir de keratin maskesi aldım bak onun adını verebilirim , EXITENN PROFESIONSAL KERATİN.Yarın bende bır gıdıp konusayım en ıyısı bır koaforle
Yazdım tatlımOzelden bsy sorucam tanrınıngolgesı sıze ulasamıyorum yenıyım bana mesaj atarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?