Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Düzleştiriciyi nasıl bırakıcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

duru5361

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
11
2
6
Arkadaslar merhaba bundan uc sne once mukemmel olan saclarım suan mahfoldu boyası aktı yıprandı ve her goren boyat artık dıyo okadar mahfoldukı boyatamıyorum duzlestırıcıyı bırakmam lazım toparlanması ıcın ama yapmadogın gunler herkes sacların cok yıpranmıs dıyor duzlestırınce ıse duzgun duruyor ben napıcam ve cok gur olan saclarım herkes azaldıgını soyledı :( kestrdıgm halde hale boyle

Uzması ıcın bır cok bakım kullanıyorum bır ay oldu ve cokda etkılı

Saçına keratin bakımı yaptır keratin düzleştirmene gerek bırakmıyor 6-7 ay düz geziyorsun saçın,saçların kırıklarını da aldır.

Bir keratın yuklemesı bırde düzlestirme olarak varmıs arastırdım ama kalıcı duzlestırme olan cok zararlı buyuzden vazgectım keratın bakkmlara bakıcam yarın satın alıp evde uygulamayı dusunuyorum bu duzlestırıcıyı bır bırakabılsemm hersey duzelecek belkıde

Bir keratın yuklemesı bırde düzlestirme olarak varmıs arastırdım ama kalıcı duzlestırme olan cok zararlı buyuzden vazgectım keratın bakkmlara bakıcam yarın satın alıp evde uygulamayı dusunuyorum bu duzlestırıcıyı bır bırakabılsemm hersey duzelecek belkıde
Kuaför de yaptır keratini evde çok uğraşırsın çünkü 4 gün süren bir bakım bu ,düzleştiricini atmanı öneririm.

S

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 170
Ayy cok sevınırım ıkı halıyle foto atabılırmısınız bana saclarım belıme gelıyordu ve bu kestırmıs halım uzun saca cok duskunum☹️

Sanırım kalıcı duzlestırme ıslemı yaptınız kızıl sacınızın rengıde cok hosmus
Sağol canım öyleydi ama yıprattı ve zordu
Keratin yüklendi sonra keratin sabitlensin diye düzleştirici ile bir kere press yapıldı :) keratin yiyince kafan 260 dereceye kadar ısı görmesi zarar vermez.

Yaw bende istiyorum ama düzleşsin diye değil kabarmasını önlemesi için yumuşak ve bakımlı görünmesi için yağlarla yapmaya çalıştım ama hızlı uzamasından ve parlamasından başka yumuşatma, kabarmama gibi bir sonuç alamadım. Benim gibi yapan var mı

Back
X