Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Düzleştiriyorum ve elektrikleniyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

FFKamile

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
91
1
6
İstanbul
Canişkolar saçım çook kıvırcık,düzleştiriyorum arada,düzleştirince de yam düm düz değil de elektriklenmiş duruyor,ne yapa bilirim ?bilginiz var mı?

Canişkolar saçım çook kıvırcık,düzleştiriyorum arada,düzleştirince de yam düm düz değil de elektriklenmiş duruyor,ne yapa bilirim ?bilginiz var mı?

kıvırcık sac nemi az olan bi sac tipidir doğal haliyle bile tam sündürmüs olmak nerdeyse imkansız e malum düzlestiricide sacı kurutuyor sen cöz artık bebeğim iliskiyi :)

Bence Brezilya fonu yaptir ben yaptirdim iki ay oldu çok rahat kullanimi ama saçlarım normalde dalgaliydi

canim resimdeki urunu kullandim ben cok fazla iyi degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim saçımda kıvırcık ve sürekli düzleştiriyorum. Ama saçım kuru olduğundan elektirikleniyor ve kabarıyor. Ben çareyi bebe yağında buldum. Düzleştirdikten sonra avucuma biraz bebe yağı döküp saçıma parmaklarımla tarar gibi yapıyorum. İnan ben etkisini gördüm. Daha önce birçok krem kullanmıştım ama bana bukadar etkisi olmamıştı hiçbirinin. Belki seninde işine yarar.

Belki saçma gelecek ama düzleştirdikten hemen sonra bere geçir saçlarına. 5 10 dk beklet dışarı çıkarken çıkart. Benim saçlarım kıvırcık aynı sorunu yaşıyorum cidden iyi geliyor. Bana da bi arkadaşım söylemişti yıllardan beri hep yaparım :D elektriklenmeyi direk alıyor. Bi de Avonun elektriklenmeye karşı serumu var onu kullandım bir ara. Ciddi anlamda elektriklenmeyi önledi saçımda ama çok çok az kullanılması gerekiyor yoksa yağlı gözüküyor saç.

(bu arada bere sadece kapattığı kısımlar için geçerli olduğundan saçların uzunsa alt kısımlarda doğal olarak işe yaramaz ::))) )

morfose argan oil serumu kullanıyorum ben. elektiriği alıyor üstelik parlatıyorda memnunum. öneririm :16:

1) banyo yapıp saçını kuruttuğunda hemen düzleştirme. o da ciddi elektriklenme yapar.

2) düzleştirdikten sonra elini hafif ıslat ve saçına sür. saçındaki elektiriği alır.

3) düzleştiricini değiştir. bazı düzleştiriciler kurutuyor.

4) saçını düzleştirdikten sonra saç kurutma makinesiyle düşük ayarda ısıyla havalandır. hem daha doğal bir görünüm katar.

Canım serum kullanabilirsin düzleştirdikten sonra. İşe yarıyor. Diplerine sürmeden uygula bir de çok uygulamana gerek yok. ben ec1 kullanıyorum gayet memnunum(saçlarım çok olmasa da yağlıdır)

Loreal elseve mucizevi yagi dene gercekten mucizevi yumusacik parlak saclarin olur ben onu kullaniyorum durulanmiyor ve yaglandirmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bol nem terapili şampuanlardan kullan saçın kuruysa doğal olarak elektiriklenirde.Yağ serumu ve durulanmayan saç kremi kullan sıvı saç kremleri pek işe yaramıyor elektiriklenen saçlarda ilk sıkınca güzel gibi oluyor kuruyunca yine aynı sonuç kabarıp gidiyor :( saçın her zaman kendi kendine kurusun bu daha nemli olmasını ve kabarmamasına yardımcı olucak.En en en en fazla 2 günde bir yıka saçlarını ve sıcak yağ bakımlarını uygulamayı unutma canım inşaallah düzelir :16:

aynı sorundan bendede vardı banyodan önce yağ sürdüm saçıma artık pek sürmüyorum herneyse şampuan kesinlikle loreal elseve nem kolajen bu şampuanı bi dene elektriklenme kabarma bütün sorunlarım gitti saçım neme doydu :) dün akşam elidorun 7/24 belirgin bukler durulanmayan kremini banyodan çıkınca 3-4 damla argan yağıyla karıştırıp sürdüm buda kabarmayı engelledi ve nemlendirdi birkaç kez daha kullancam böyle bakalım etkisi devam edicekmi saçın fazlaysa daha fazla argan yağıyla karıştırabilirsin ağırlaştırma yapmadı bende yağlı bir görünümde yok bebe yağı kullananlarda varmış onuda bir araştır istersen son önerim saçını ıslakken ör kendi halinde kurumaya bırak sonra çöz kabarmıyor nemi içine hapsediyor :) çok konuştum yine püff

Back
X