Dyecek birşey bulamıyorum artık kendimede yaşadıklarımada..

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen

bence töbe deyip şükredin. Allah korusun ya bi engeliniz olsaydı, ya tedavisi mümkün olmayan bir hastalığınız? Şükredin lütfen...:20:

Ya ne alakası varki engelle falan.Benim hayatım engel zaten herşeyim engel daha ne gelebilir benim başıma.Yemin ederim bıktım tükendim artık.Hadi diyorum şansım yok kaderim gülmemiş hiç bari allah bana birazcık boy pos falan verseymiş en azından.Yani kendime baktığımda hep nefret ediyorum

az poponu kaldirip spor yapsan isyan etmek yerine?
İnan daha cok ise yarar.
batiklara cozum var,arastirman gerek.
burnunu makyajla bile istedigin gibi gosterebilirsin,dogru konturleme ile.Boy bendede yok, ama benden guzelide yok bana gore. Kendini sev.
bak gordunmu herseyin bir yolu var.
isyan yok!!

Son düzenleme:
az poponu kaldirip spor yapsan isyan etmek yerine?
İnan daha cok ise yarar.
batiklara cozum var,arastirman gerek.
burnunu makyajla bile istedigin gibi gosterebilirsin,dogru konturleme ile.
bak gordunmu herseyin bir yolu var.
isyan yok!!

Popomu kaldırmamda alakalı bişey değil.Bana doğuştan verilmeyen şeylerin ne önemi varki ben didine didine yapıyorum zaten herşeyimi.spor yapıyorum ama yine olmuyo vücudum düzgün değil yapı olarak biçimsiz çelimsiz.batıklara çözüm var evet ama bu zamana kadar çok çektim artık hevesim bile kalmadı:50:

Ya ne alakası varki engelle falan.Benim hayatım engel zaten herşeyim engel daha ne gelebilir benim başıma.Yemin ederim bıktım tükendim artık.Hadi diyorum şansım yok kaderim gülmemiş hiç bari allah bana birazcık boy pos falan verseymiş en azından.Yani kendime baktığımda hep nefret ediyorum

peki düzelmesi için hiçbişey yapmıyor musunuz? ne bilim batıkların çözümü vardır burnuna da diğer arkadaşın dediği gibi makyaj ile bişiler yapabilirsiniz. yani pek isyankar geldiniz bana o yüzden diyorum. :26:

Amaan herkesin bir kusuru var. 2014 yilindayiz, artik herseye care var. Paraniz varsa Adriana Lima'ya bile cevirebilirler sizi yani.
Siz dogru duzgun bir iste tutunabilmeye, ayaklarinizin ustunde durabilmeye bakin. Guzellik de parayla cunku. :ssz:
Bir de spor, bol su icmek, bakim kremleri vs gibi daha masrafsiz seyler oneririm.

sen beni görsn eminim haline şükredersin benim boyum 1.48 yada 1.49 dur kilom 63 ve çoçuğum war üstüne bak benim basen bölümüm acayp şişko ve baldırlarım o kadar şişko ki hani kışın giyilen çizmeler warya onlardan bile alıp giyemiyorum hiç giyemedim içimde hep ukde kalmıştır ama çok şükür elim tuutyo yagım tutyo onu da geçtim 2. üni ye gidiyorum malesef 4 yıldır bitirememdim zekamn eksik oldugu ortada işim de zaten iş olsa da çoçuğa bakçak kimsem yok ailem uzakta ayrıca sivilce tedavisi vs. yani diyeceğim her insanın problemi war ama önemli olan pozitif bakabilmek :15:

kaç yaşındasın bilmiyorum ama
biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacın var gibi geldi bana
en azından insan içine çıkabilecek normal bir yüzün var
ne alakası var deme
daha dün dolmuşta minicik bir kız bebek gördüm
yüzü yoktu kaybetmiş yüzünü
bu kadar şikayet etme
o kadar da umutsuz durumda değilsin

buraya sıkıntını yazmışsın, destek olmaya çalışan kendince fikrini söyleyenlere tersleniyosun. Anlamadım ben seni..

bence de şükretmelisin senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var haberin var mı? önce kendini sevmeyi öğrenmelisin. hiç kimse senin sandığın kadar,gözünde büyüttüğün kadar mükemmel değil. boyu posu olan kıza sor oda sana oram öyle buram böyle der.. Allah hepimizi özene bezene yaratmış , sen bu kadar isyan ederek malesef günaha giriyorsun Allah'a , Allah'ın yarattığına şirk koşuyorsun.

Yapma böyle.. kaç yaşındasın bilmiyorum ama toparlan ve kendini önemse. kendine değer ver. pozitif ol biraz ne bu karamsarlık?

Amaan herkesin bir kusuru var. 2014 yilindayiz, artik herseye care var. Paraniz varsa Adriana Lima'ya bile cevirebilirler sizi yani.
Siz dogru duzgun bir iste tutunabilmeye, ayaklarinizin ustunde durabilmeye bakin. Guzellik de parayla cunku. :ssz:
Bir de spor, bol su icmek, bakim kremleri vs gibi daha masrafsiz seyler oneririm.

İstesem kredi çekip herşeyi halledebilirim ama neden bu zamana kadar çektiğim beni yoruyo.Allah bişeyide bana doğuştan verseymiş keşke ona çok kafam takılıyo yani.Gözaltlarım mosmor şimdi gidip ona dolgu yaptırıcam mesela sonucu ne olacak onu bile bilmiyorum artık asimetrik bişeymi olur bilemem.bide sürekli tekrar etmem gerekecek yılda bir falan.burnum konusu tamam onu yaptırıcam zaten bu sene ama neden böyle şeylere gerek duymak zorunda kalıyorum benim sinirlendiğim konu o yani!! Bazıları doğuştan herşeye sahip ben hiçbişeye sahip değilim.

Aranızda bana kızan arkadaşlar olabilir ama o kadar doluyumki artık kimseye tahammül edemiyorum.Şükretmek bende istiyorum ama olmuyo çünkü hiç bir istediğime sahip değilim.Ucundan bari bişeyleri yakalayabilseydim.yaşım 23

Herkesin vucudunda begenmedigi yerleri vardir. Sen kimi gordun bu kadar mukemmel bilmiyorum da. Su ana kadar fizigi mukemmel bir insana rastlamadim. Bu tur seylerden travma yasamis gibi bahsetmen inan ki komik. Kusuruma bakma. Boya care yok zaten. Kilon varsa onun caresi var. Bacagin, burnun, hepsinin caresi var. Yalnizca maddiyata bakar. Bu kadar karalar baglamaya ne gerek var Allah askina. Basliga bakinca ben de ne acilar okuyacagim herhalde diye girmistim. Sasirdim yani. Ben niye soyle degilim, boyle degilim, niye yok diye sitem ederken dua et de Allah bunlari aratacak dert vermesin. :ssz:

Aranızda bana kızan arkadaşlar olabilir ama o kadar doluyumki artık kimseye tahammül edemiyorum.Şükretmek bende istiyorum ama olmuyo çünkü hiç bir istediğime sahip değilim.Ucundan bari bişeyleri yakalayabilseydim.yaşım 23

canım benim , biz sana kızmıyoruz öyle bir hakka sahip değiliz. ama biraz bakış açını değiştirebilmek için sana destek olmak istiyoruz.
mutlaka ki kendinde farklı olmasını istediğin yerlerin vardır ama bunu kendinden nefret edecek hatta "neden Allah bana doğuştan vermemiş ki" diyecek kadar kafana takma..
kendini daha iyi hissetmenin yolları var inan bana. yaşın da çok küçük değil ama sadece biraz karamsarsın. eminim sende başkalarının sende olup neden benimde böyle değil dediği güzelliklere sahipsindir.

canım benim , biz sana kızmıyoruz öyle bir hakka sahip değiliz. ama biraz bakış açını değiştirebilmek için sana destek olmak istiyoruz.
mutlaka ki kendinde farklı olmasını istediğin yerlerin vardır ama bunu kendinden nefret edecek hatta "neden Allah bana doğuştan vermemiş ki" diyecek kadar kafana takma..
kendini daha iyi hissetmenin yolları var inan bana. yaşın da çok küçük değil ama sadece biraz karamsarsın. eminim sende başkalarının sende olup neden benimde böyle değil dediği güzelliklere sahipsindir.

Valla çok teşekkür ederim moral buldum bu yazdığınızdan sonra ama çok takıyorum elimde değil.

Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen

önce silkelen ayağa kalk geç aynanın karşısına burnunla bacaklarınla barış bendede var ama ben diyorum benden güzel bacak yok. sabahları erken uyan cık yürüyüşe yemene içmene dikkat et kendini sev . gir bir işte çalış para biriktir. git doktora sana en alaaa burnu yaparlar amaa önce kendini sev . benden güzeli yok de . özgüven lazım özgüven :)

o özendiğin insanlar varya canım onların çogunda da akıl yok .ben reyno hastasıyım ve göz önünde olan ellerimde şekil bozukluğu var ve halen daha bozulmaya devam ediyo. sen kendini olduğu gibi kabullenmelisin .insansın üzülceksin ama okadar çok ciddi sağlık sorunları varki bunları düşün.

ben ve kuzenlerim de diyoruzki ALLAH bize boy pos vermiş de ne işe yarıyo çirkin şansı lazım çirkin şansı güzelliği isteme o şansı iste sen :1:

Gerçekten şükredecek hiçbir şeyiniz yok mu sizin?

Daha ne gelebilir ki başınıza...
Allah korusun, çok şey gelebilir.
Allah korusun.

canım benim bende arkadaşlara katılıyorum.ilk önce allaha şükr edelim hepimiz.elimiz tutuyor,ayağımız tutuyor,duyuyoruz,görüyoruz,başımızı sokacak evimiz var,ekmek almaya yetecek kadar bile paramız var.daha ne olsun ki?
herşey beyinde bitiyor.bazen benimde psikolojim bozuluyor kendime aynada baktığımda ama az biraz zaman geçtikten sonra kendime aşık oluyorum.şöyle anlatayım.5-6 sene önce ben kendimden nefret ediyordum.aynalara bakmayı bile unutmuştum.saçımı bile taramıyordum düşün yani o derece ama zaman geçtikce silkelenmem gerektiğini,kendime çeki düzen verme zamanının geldiğini anladım ve hayatıma sıfırdan başladım.inanırmısın artık eski ben yokum.yeni bir insan yarattım kendimde.eskiden kendini görmeye bile tahammülü olmayan ben şimdilerde kendime aşığım.kendimden güzel tanımıyorum.kısaca özgüven patlaması yaşıyorum.:1: fazla güzelmiyim hayır manken gibi fiziklere sahipmiyim tabikide hayır ama bunlara rağmen kendimi seviyorum ve kendimi sevdiğim için aynalardan gözümü alamıyorum.sende kendini sevmelisin.beyninde yaşattığın o düşünceleri yok etmelisin.oram kötü buram kötü deme.paran varsa burnunu yaptır,spor salonlarına git basenlerini zayıflat.yani şu devirde herşeyin çaresi var ölümden başka.çok fazla dert etme herşeyi.:34:

Back
X