- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstesem kredi çekip herşeyi halledebilirim ama neden bu zamana kadar çektiğim beni yoruyo.Allah bişeyide bana doğuştan verseymiş keşke ona çok kafam takılıyo yani.Gözaltlarım mosmor şimdi gidip ona dolgu yaptırıcam mesela sonucu ne olacak onu bile bilmiyorum artık asimetrik bişeymi olur bilemem.bide sürekli tekrar etmem gerekecek yılda bir falan.burnum konusu tamam onu yaptırıcam zaten bu sene ama neden böyle şeylere gerek duymak zorunda kalıyorum benim sinirlendiğim konu o yani!! Bazıları doğuştan herşeye sahip ben hiçbişeye sahip değilim.
Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen
Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen
bencede ..bence töbe deyip şükredin. Allah korusun ya bi engeliniz olsaydı, ya tedavisi mümkün olmayan bir hastalığınız? Şükredin lütfen...![]()
Eziyet çekerek büyüme dışında hepsi bendede var özellikle fiziksel olarak tüm yazdıkların bacaklardaki batıklar kalın baldırlar boyumda kısa burnumdan bir problemim yok ama boğazımdan çok ciddi sorun yasıyorum birçok geçmeyen hastalığım var ama hiç yaşamak benim neyime demedim bugune kadar şükürler olsun ki yaşıyoruz
sen beni görsn eminim haline şükredersin benim boyum 1.48 yada 1.49 dur kilom 63 ve çoçuğum war üstüne bak benim basen bölümüm acayp şişko ve baldırlarım o kadar şişko ki hani kışın giyilen çizmeler warya onlardan bile alıp giyemiyorum hiç giyemedim içimde hep ukde kalmıştır ama çok şükür elim tuutyo yagım tutyo onu da geçtim 2. üni ye gidiyorum malesef 4 yıldır bitirememdim zekamn eksik oldugu ortada işim de zaten iş olsa da çoçuğa bakçak kimsem yok ailem uzakta ayrıca sivilce tedavisi vs. yani diyeceğim her insanın problemi war ama önemli olan pozitif bakabilmek![]()
aynen benimde öyle çok kusurum var aramak istedilten sonra bulmak istedikten sonra ..
Yeni doğum yaptım göbek öylece duruyo bide sezaryen , tırnaklarım yapışık etime keserken çok zorlanıyorum yüz bölgemde tüylenme çok fazla .. Bacaklarım kalın boyum uzun ama hafif kamburum var sırtımda ..eşimle boşandık boşanacaz sevdiğim öldüğüm adam benden belkide nefret ediyo Ama benim hiiiiçç umrumda değil . Güzellikleri görmeye çalış .. Eksik yönünü ararsan hiç mutlu olamazsın .şimdi artık herşeyin çaresi var ..
canım benim..pozitif enerjini hiç kaybetmessin inşallah..![]()
Konu sahibi istediği kadar g.tünü başını yaptırsın yine de mutlu olamayacak birisi. Bence her şeyden önce kafayı değiştirmesi lazım.
İnşAllah ..
Ben onu bunu bilmem herşey insanın kendi elinde .. İyi düşünürsen iyi olur ama yok tam aksi düşünürsen öyle olur .. Kendi terapini kendin yapcaksın ..
Aynen...insan pozitifi de negatifi de kendi üzerine çekiyo canım..ben de öyle düşünüyorum..![]()