Dyecek birşey bulamıyorum artık kendimede yaşadıklarımada..

Ne kadar şanslısınız aslında görüntünüz bu gününüzün en büyük derdini sanırım . Allah başka dert vermesin..

İstesem kredi çekip herşeyi halledebilirim ama neden bu zamana kadar çektiğim beni yoruyo.Allah bişeyide bana doğuştan verseymiş keşke ona çok kafam takılıyo yani.Gözaltlarım mosmor şimdi gidip ona dolgu yaptırıcam mesela sonucu ne olacak onu bile bilmiyorum artık asimetrik bişeymi olur bilemem.bide sürekli tekrar etmem gerekecek yılda bir falan.burnum konusu tamam onu yaptırıcam zaten bu sene ama neden böyle şeylere gerek duymak zorunda kalıyorum benim sinirlendiğim konu o yani!! Bazıları doğuştan herşeye sahip ben hiçbişeye sahip değilim.

tatlım , manken olup intihar eden bikaç kişi oldu geçtiğimiz aylarda... Güzellikle mutluluk olsaydı, onlar en son hayatından vazgeçen kişiler olurdu. kız bakıyosun bebek gibi yüzü, fıstık gibi fiziği var ama o kadar mutsuzki en olmayacak şeyi yapabiliyor...

Buraya yazacak internetiniz bile inanin size verilen lutuf. Parklardaki Suriyelilere falan bakin. Ayrica siz boyle sikayet ettikce daha fazla negatiflik hissedeceksiniz. Size tavsiyem bol bol dua edin. Mesela ya Nur ismini zikr edebilirsiniz durmadan, guzellik verir. Ya Musavvir de oyle. Ya Basit antidepresan gibidir..

Canım belki de anlattığın kadar kötü değildir de hayatın sen hep çok yükseklere, çok güzellere baktığından onlara oranla biraz düşük hayatın sana berbat geliyordur.
Herkesin hayatında dönem dönem zorluklar olabiliyor ve Yüce Allah her zorlukla bir kolaylık muhakkak veriyor. Öyle insanlar ki var ki doğru dürüst okumamış ama para içinde yüzüyor tabii bunun aksi de olabilir, her şey okumakla bitmiyor. İnsanın bir günde hayatını da değiştirebilir Allahu Teala...
Kadına bakıyorsun çok güzel evlenemiyor, evlense mutlu olamıyor. Yine kadına bakıyorsun çok güzel ama o güzelliğiyle çok kötü yollardan para kazanıyor.
Allah'a şükredelim ve dua edelim.

"Dilerim herkes bir gün zengin ve ünlü olur ve hayalini kurduğu her şeye kavuşur; böylece aranılan esas cevabın bu olmadığını anlar." Jim Carrey

Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen

Eziyet çekerek büyüme dışında hepsi bendede var özellikle fiziksel olarak tüm yazdıkların bacaklardaki batıklar kalın baldırlar boyumda kısa burnumdan bir problemim yok ama boğazımdan çok ciddi sorun yasıyorum birçok geçmeyen hastalığım var ama hiç yaşamak benim neyime demedim bugune kadar şükürler olsun ki yaşıyoruz

halledilmeyecek şeyler değilki :ssz: batıklar için bacaklara kese:27: kilo için rejim :27: burun içinde parayı topladığında ameliyat :51:

şükür kalıcı bir sakatlığınız yok, tek sorun biraz özgüven eksikliği gibi geldi

Ahh keşke tek dert görüntü olsa tatlım. İnan hallediliyor, o kalın baldırlar düzenli sporla diyetle düzeliyor. Sen şu an çaresizliği benimsemişsin, ondan harekete geçemiyorsun. Aslında başarılı olmak istiyorsun ama karamsarlığın engel oluyor. Tek engel kendinsin aslında, kendin dışında herkesi suçluyorsun. Çünkü bu daha iyi hissettiriyor. İstediğin gibi bir vücudu vermedi diye Allahı, ruhsal bunalım için aileni suçluyorsun.
Ama kendine yardım edecek tek kişi de sensin unutma. Yani şu an sadece hareketsiz duruyorsun, zaman kaybediyorsun o kadar.
Bak ne anlatacağım sana, belki şükür konusunda yardımcı olur sana. Geçenlerde 2 hafta aralıksız başım ağrıdı, yüzüm uyuştu. Direk hastaneye koştum.
Nörolojiye gittim, tomografiler bilmem neler. Biliyorsun uyuşmalar falan pek hayra alamet değildir. Tümör mü var diye kuşku içinde birkaç gün geçirdim. Hayatının elinden sorgusuz sualsiz kayışını izliyorsun resmen. İşte o zaman gerçekten çaresiz oluyorsun. Neyse birşey çıkmadı ama o anları yaşamak nasıl birşey sana anlatamam. Sense 3-5 kilo fazlanla,biraz istenmeyen tüy ile hayata küsüyorsun.
Ben demiyorum ki kabullen bu halini diye. Kabullenme daha iyisi olmaya çalış, kendini değiştir. Düşünme tarzını değiştir en başta. Böyle yaşadığın için bu haldesin unutma. Demek ki değiştirmek gerekiyor. Şu an sen ben böyle durayım, ama herşey altın tepside gelsin modundasın. Hayır deme biliyorum öyle. Ama kimse elinden tutmayacak, ya da hiç kimse karşılıksız vermeyecek. Sadece sen alacaksın. Şimdi şu eylemsizlik halinde ısrar etme ve gerçekten şu poponu kaldır. :27:

Hayatım boyunca sürekli eziyet çekerek büyüdüm.Ne okuyabildim Ne doğru düzgün bi işte tutunabildim ne düzgün bir ailem ne düzgün bir yaşantım ne düzgün bir evim var.Bacaklarım deseniz hiçbişey giyemiyorum kıl batıkları tavuk yalunmuş görüntüsü var.Üst bacaklarım çok kalın baldırlarım çok fazla boyum kısa burnumdan da problemliyim.Yani benim neden bu hayatta en iğrenç şeyler başıma geliyo.Herkese bakıyorum bacakları sütun gibi boy pos endam herşey var.Allah bana zerre kadar şans vermemiş neden ama???Çok bunaldım yaşamak benim neyime diyorum bazen

Arkadaslar soyleyecegim herseyi soylemis zaten. Ben ' okuyamadım ' kısmına deginmek istiyorum. Oncelikle yasın kac egitim durumun ne bilmiyorum ama okumanın yaşı yok. Acıkogretimden egitimini devam ettirebilirsin. Bazı seylere sahip olmak istiyorsan bunun icin caba gostermelisin emek vermelisin. Sadece istemekle olmuyor. Ha sunuda belirteyim hic kimse dort dortluk degil kendinle barısık olmalıyı dene. Herseyin senin elinde oldugunu unutma hayatını kendine zindan etme.

Konu sahibi istediği kadar g.tünü başını yaptırsın yine de mutlu olamayacak birisi. Bence her şeyden önce kafayı değiştirmesi lazım.

bence töbe deyip şükredin. Allah korusun ya bi engeliniz olsaydı, ya tedavisi mümkün olmayan bir hastalığınız? Şükredin lütfen...:20:
bencede ..
Çok büyütme .. Kendinle barışık olmayı dene bence kusurun yerine güzel yönlerini düşün elim ayağım tutuyo çok şükür de , ihtiyacımı görebiliyorum de ..

Eziyet çekerek büyüme dışında hepsi bendede var özellikle fiziksel olarak tüm yazdıkların bacaklardaki batıklar kalın baldırlar boyumda kısa burnumdan bir problemim yok ama boğazımdan çok ciddi sorun yasıyorum birçok geçmeyen hastalığım var ama hiç yaşamak benim neyime demedim bugune kadar şükürler olsun ki yaşıyoruz

aynen benimde öyle çok kusurum var aramak istedilten sonra bulmak istedikten sonra ..
Yeni doğum yaptım göbek öylece duruyo bide sezaryen , tırnaklarım yapışık etime keserken çok zorlanıyorum yüz bölgemde tüylenme çok fazla .. Bacaklarım kalın boyum uzun ama hafif kamburum var sırtımda ..eşimle boşandık boşanacaz sevdiğim öldüğüm adam benden belkide nefret ediyo Ama benim hiiiiçç umrumda değil . Güzellikleri görmeye çalış .. Eksik yönünü ararsan hiç mutlu olamazsın .şimdi artık herşeyin çaresi var ..

Son düzenleme:

Valla çok uzun süredir psikolojik problemlerle uğraşıyorum panik atak,obsesyon ne ararsan var bende...İnan beynin sağlıklı bundan büyük mutluluk yok bence :)

sen beni görsn eminim haline şükredersin benim boyum 1.48 yada 1.49 dur kilom 63 ve çoçuğum war üstüne bak benim basen bölümüm acayp şişko ve baldırlarım o kadar şişko ki hani kışın giyilen çizmeler warya onlardan bile alıp giyemiyorum hiç giyemedim içimde hep ukde kalmıştır ama çok şükür elim tuutyo yagım tutyo onu da geçtim 2. üni ye gidiyorum malesef 4 yıldır bitirememdim zekamn eksik oldugu ortada işim de zaten iş olsa da çoçuğa bakçak kimsem yok ailem uzakta ayrıca sivilce tedavisi vs. yani diyeceğim her insanın problemi war ama önemli olan pozitif bakabilmek :15:

:46::46::46::46::46: güzel bakışın hiç değişmesin canım..Allah yardımcın olsun :))

aynen benimde öyle çok kusurum var aramak istedilten sonra bulmak istedikten sonra ..
Yeni doğum yaptım göbek öylece duruyo bide sezaryen , tırnaklarım yapışık etime keserken çok zorlanıyorum yüz bölgemde tüylenme çok fazla .. Bacaklarım kalın boyum uzun ama hafif kamburum var sırtımda ..eşimle boşandık boşanacaz sevdiğim öldüğüm adam benden belkide nefret ediyo Ama benim hiiiiçç umrumda değil . Güzellikleri görmeye çalış .. Eksik yönünü ararsan hiç mutlu olamazsın .şimdi artık herşeyin çaresi var ..

canım benim..pozitif enerjini hiç kaybetmessin inşallah..:54:

canım benim..pozitif enerjini hiç kaybetmessin inşallah..:54:

İnşAllah ..
Ben onu bunu bilmem herşey insanın kendi elinde .. İyi düşünürsen iyi olur ama yok tam aksi düşünürsen öyle olur .. Kendi terapini kendin yapcaksın ..

Konu sahibi istediği kadar g.tünü başını yaptırsın yine de mutlu olamayacak birisi. Bence her şeyden önce kafayı değiştirmesi lazım.

sesli güldümm canım :1::1: ama biraz ağır olmuş sanki:31::31: sonuçta arkadaş şuan bir depresyon yaşıyo gibi ve yardıma ihtiyacı var..

İnşAllah ..
Ben onu bunu bilmem herşey insanın kendi elinde .. İyi düşünürsen iyi olur ama yok tam aksi düşünürsen öyle olur .. Kendi terapini kendin yapcaksın ..

Aynen...insan pozitifi de negatifi de kendi üzerine çekiyo canım..ben de öyle düşünüyorum...:31::31::31:

Son düzenleme:
Aynen...insan pozitifi de negatifi de kendi üzerine çekiyo canım..ben de öyle düşünüyorum..:31::31::31:

aynen iyi düşün iyi olsun ..
Kendimi hiiiçç üzemem valla
Konuyu açan arkadaş sende üzülme kaç yaşındasın ? Yaşın genç mi ergenlik sıkıntıların olabilir mi bunlar ? Yanlış anlama bu kötü birley değil herkez yaşıyor ..

Bence hep reklamlardan filmlerden oluyor. Ekranlarda her yaştan, her boydan, kilodan erkek görüyoruz, hatta filmlerde okulun en güzel kızı en silik erkeğinin "iç güzelliğine" tav oluyor ama ne yazık ki en silik erkek bile kendine okulun en güzel kızından aşağısını layık görmüyor. Dizilerde yalnızca ana erkek karakter o da hasbelkader yakışıklıyken güzel olmayan kızı oyunculuğa kabul etmiyorlar. Bugün televizyona dergilere moda sitelerine hakim anlayışa bakarsak bir kadın hem seksi, hem başarılı, hem namuslu, hem sekste deneyimli, hem erkenden evlenmemiş, hem çok da gecikmemiş, hem aşık, hem çok sevilen, hem işine giden, hem spor yapan, hem mükemmel anne, hem mükemmel eş... olmak zorunda. Kendinize bakıp depresyona girmeniz normal yani. Ben de giriyorum :ssz:

Ama işte kızlar, benim etrafımda aynen öyle mükemmel bir kız var. Yani her şeyi bünyesinde birleştirmiş, güzellik, başarı, iyi erkek arkadaş, kibarlık, güleryüz vs vs. Ama yani. O olsaydım ne olacaktı? Yani bazen kızla oturup konuşacak laf bulamıyorum. Biraz yüzeysel geliyor açıkçası. Ne bileyim, gene de o kız olmak istemezdim (kızı sevmediğimden değil, aksine çok tatlı, iyi de bir insan ama kendim olmaktan memnunum son tahlilde yani :D) Ya bence biraz o dayatmalardan sıyrılmak, kendi yaşamına bakmak lazım. Mutlu olmaya çalışmak lazım. Bu şey gibi, sen bir şey yaparsın, sürekli sonucu düşünür kendi yaptığını başkalarınınkiyle kıyaslarsan ne o işten bir şey anlarsın ne o iş bir işe yarar. Ama kendi işine bakar ondan zevk alır, onunla mutlu olursan sonuçta ortaya güzel bir şey çıkar. Ya batık nedir yani? Bacaklarımda batık var diye kahrolmak yemin ediyorum bu selülit kremi ağda reklamlarının günümüz kapitalist toplumunun en uç absürd sonucu. Bir kız çektiği acıları anlatırken sonuna da "bacaklarımda batık var" diye ekliyorsa gerçekten durup düşünmeliyiz. Yanlış anlamayın konu sahibi hanımcığım, sizi yadırgamıyorum, ben de aynen bu anlattığım gibiyim. Ama bir erkek acaba böyle bir konuda dertlerinden bahsederken "sırtım da çok kıllı" der miydi, bunu dert eder miydi? Burdaki kadın düşmanlığını görelim. Buna karşı savaşalım. Nasıl savaşalım? Mutlu olarak savaşalım. Biz mutlu olalım ki bir başkası da bizi görüp "aaa, bacakları da batık içinde ama ne hoş kız, ne kadar mutlu ve huzurlu, ne güzel işler yapıyor şu hayatta" desin. Ya da demesin ya. Çok mu önemli? :D

Back
X