Auro Cleanmax’ı 10 yıl kullandım, defalarca servis, yedek parça için yüksek meblağlar ödedim. Dyson’ın şarjlı dikey süpürgesini 3 yıldır kullanıyorum, servis görmedi ve auro cleanmax’tan çok daha iyi.
4-5 aydır da Dyson Animal kullanıyorum, çekim gücü süper. Her ay filtresini yıkarsanız çekim gücü azalmıyor da. Ben kesinlikle Dyson diyorum.
Auro Cleanmax’ı 10 yıl kullandım, defalarca servis, yedek parça için yüksek meblağlar ödedim. Dyson’ın şarjlı dikey süpürgesini 3 yıldır kullanıyorum, servis görmedi ve auro cleanmax’tan çok daha iyi.
4-5 aydır da Dyson Animal kullanıyorum, çekim gücü süper. Her ay filtresini yıkarsanız çekim gücü azalmıyor da. Ben kesinlikle Dyson diyorum.
Bende konuyu merak ediyorum dyson nı yoksa ihlasın temizlik robotumu iyi diye araştırıp birini almak istiyorum kullanan varmı acaba bilgi verirlerse çok iyi olacak
Ben de yorumlarda hep övgü okudum ve aldım.şu an kutusunu attığım için iade edemiyorum.ürün eski makinam gibi güçlü çekmiyor(ki 10 yıllık miele torbalı) bugün mecbur kullanacağız artık alışsam iyi olur dedim makinanın sap kısmı dönüyor ve oraya kolumun derisi sıkıştı baya bir morardı derisini kaldırdı.daha önce kullandığınız makina iyi değilse bu çok iyi gelebilir ama bir miele den sonra maalesef beklentimi hiç karşılamadı.Sonuç olarak bu fiyata satılıyorsa iyi makinadır yanılgısına düşmeyin derim.Diğer markaları da araştırın öyle karar verin