Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl iyi çekmiyor Allah aşkına ya her gün 3 defa supuruyorum her seferinde bı dolu toz topluyorHic biri bence
Dysonun sadece markasina para ôdendigini düsünüyorum.
Iyi cekmiyor
Söyle,Nasıl iyi çekmiyor Allah aşkına ya her gün 3 defa supuruyorum her seferinde bı dolu toz topluyor![]()
Siz hangi model kullanıyorsunuz?Nasıl iyi çekmiyor Allah aşkına ya her gün 3 defa supuruyorum her seferinde bı dolu toz topluyor![]()
Anacuğa feda olsun bi gen 5 o zamanAy annem çok istiyor hediye alacağız ama işte modelinde kararsız kalmıştık![]()
Yaaaa demiiii annelerimiz en iyisini hakediyor da emin olamamıştımAnacuğa feda olsun bi gen 5 o zaman
Aynen aynen anne dedin o iş bittiYaaaa demiiii annelerimiz en iyisini hakediyor da emin olamamıştım![]()
10 dakikada bir şarj gerekmiyor ki. Ben evin iki katını süpürüyorum tek şarj ile. Çok büyük rahatlık benceYani ben kablolusunu tercih ederdim şarjlısı yerine .tamam kullanım açısından çok
rahat ama 10 dakikalık bir şarj için 4-5 saat şarjda tutacaksınız ben 10 dakikada 1 tane odayı süpüremem ki![]()
Siz hangi model kullanıyorsunuz?10 dakikada bir şarj gerekmiyor ki. Ben evin iki katını süpürüyorum tek şarj ile. Çok büyük rahatlık bence
Ben v12 kullanıyorum şu anSiz hangi model kullanıyorsunuz?
Kullanımı en rahat diyorlar ya v12yeBen v12 kullanıyorum şu an
Ben 9 aydır kullanıyorum cidden kullanımı çok rahat. Çok iyi çekiyor asla yormuyor ağır da değil. Siz hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ama dyson genel olarak süpürge konusunda çok başarılı kesinlikle.Kullanımı en rahat diyorlar ya v12yesanırım bizim tercih ettiklerimiz bi tık ağırmış
O zaman düşünmeye gerek yok çok teşekkür ederimBen 9 aydır kullanıyorum cidden kullanımı çok rahat. Çok iyi çekiyor asla yormuyor ağır da değil. Siz hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ama dyson genel olarak süpürge konusunda çok başarılı kesinlikle.
Rica ederim hayırlı olsun şimdidenO zaman düşünmeye gerek yok çok teşekkür ederim
Ya evet bizde ikisi arasında kalmıştık olmuşken gen5 olsun dedik artık tetik falan yokmuş sanırım onda da. Eee tabi anne olunca akan sular duruyorBen de V12 kullanıyorum, evet hafif, tetik derdi de yok ama çöp haznesi çok küçük.
Hazne biraz dolu olsa filtre uyarısı veriyor, filtre temiz olmasına rağmen. Servise gitti, geldi,pek bir değişiklik yok. V15 almadığıma pişman oldum. Bunu da dikkate alın derim.
Ama kablosuz süpürge çok büyük rahatlık. Anneciğinize feda olsun![]()