dyson marka süpürge nasıl süpürge öneriniz var mı ? ( konunun yeri değil ama bana dert oldu)

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
selam kızlar. süpürgeyle ilgili yere yazdım ama kimse yazmadı. sizlere danışmadan almak istemiyorum.

Son düzenleme:
Benim var dyson süpürgem ve çok memnunum. Ama mesela annem miele kullanıyor yıllardır, o da çok memnun. Gerçi astım dediniz, torbasız olanlar o konuda daha iyi diye biliyorum, kuzenim de astım hastası ve yengem thomas marka kullanıyor ( Türkiye'de var mı bilmiyorum)

selam kızlar. süpürgeyle ilgili yere yazdım ama kimse yazmadı. sizlere danışmadan almak istemiyorum. evlenirken her şeyimi kendim aldım ama düzgün bir makina alamadım bekar evinden kalan süpürgem astımımı mahvetti.
her yerde araştırdım ama ben en çok KK YA GÜVENİYORUM.
eşimle kavga sebebi oldu süpürge. malum kaynanam her şeyi bilir . benim iyi bir şeyim olmamalı. kadın benim aldığım eşyaların aynısını aldığı gibi benim eşyalarıma zarar vermeye de bayılıyor. anlatmama gerek yok tanıyorsunuz. bunlar yüzünden dert oldu süpürge.
NOT: NE OLUR KONUMU TAŞIMAYIN.

Araya kayınvalide meselesini sıkıştırarak, konunuzun taşınmasını önlemeye çalışmışsınız sanırım:)

Ben de takipteyim konuyu, merak ettiğim süpürgelerden biri.

selam kızlar. süpürgeyle ilgili yere yazdım ama kimse yazmadı. sizlere danışmadan almak istemiyorum. evlenirken her şeyimi kendim aldım ama düzgün bir makina alamadım bekar evinden kalan süpürgem astımımı mahvetti.
eşimle kavga sebebi oldu süpürge. malum kaynanam her şeyi bilir . benim iyi bir şeyim olmamalı. kadın benim aldığım eşyaların aynısını aldığı gibi benim eşyalarıma zarar vermeye de bayılıyor. anlatmama gerek yok tanıyorsunuz. bunlar yüzünden dert oldu süpürge.

bende varrrrrrrr
total animal dc52
canım makinem
çok memnunum evdeki tozu tüyü öldüresiye çekiyor
herkese tavsiye ederim
hele ki hayvanı olanlara ve alerjisi olanlara

Dyson marka süpürgem ve inanılmaz memnunum. Çok iyi temizliyor ve topladığı tozları geri puskurtmuyor. Biraz pahalı evet ama fiyat-performans dengesi muhteşem. Ben Dc 33c kullanıyorum. Buarada kedim de var etrafta tek tüy kalmıyor.

bende varrrrrrrr
total animal dc52
canım makinem
çok memnunum evdeki tozu tüyü öldüresiye çekiyor
herkese tavsiye ederim
hele ki hayvanı olanlara ve alerjisi olanlara
ay çok sevindimmmm :)))) güle güle kullanın

Dyson marka süpürgem ve inanılmaz memnunum. Çok iyi temizliyor ve topladığı tozları geri puskurtmuyor. Biraz pahalı evet ama fiyat-performans dengesi muhteşem. Ben Dc 33c kullanıyorum. Buarada kedim de var etrafta tek tüy kalmıyor.
ben de dc 52 anımal olanı istiyorum. inşaallah güzel çıkar.

Annemler kullanıyordu, helikopter motoru mu benzeri bir şey mi ne varmış. Pahalıydı fiyatı en önemli detay bu kalmış aklımda. Çok ses çıkarıyordu ama şöyle diyim beni bulsa beni çeker içine o derece yani. Halıyı süpürünce halının rengi açıyor.

yalnız süpürgenin toz haznesini boşaltırken çıkan tozlar yine sizin astımınızı etkileyebilir.
eşiniz boşaltsın hazneyi
boşaltma çok kolay ama biraz hafiften silkelemeniz gerekiyor
o sırada toz çıkışı olabilir.

Annemler kullanıyordu, helikopter motoru mu benzeri bir şey mi ne varmış. Pahalıydı fiyatı en önemli detay bu kalmış aklımda. Çok ses çıkarıyordu ama şöyle diyim beni bulsa beni çeker içine o derece yani. Halıyı süpürünce halının rengi açıyor.
evet ses olayı çok fazla bu yüzden tedirginim.

evet ses olayı çok fazla bu yüzden tedirginim.

öyle gök gürültüsü de çıkarmıyor yahu :)
yalnız enerji sınıfı E
yani bayağı elektrik çekebilir çok uzun süre ve sık kullanırsan
benim faturama hiç yansımadı çünkü daha az kullanmaya başladım
eski süpürge haftada 2 açılıyordu 1 e düştü

Araya kayınvalide meselesini sıkıştırarak, konunuzun taşınmasını önlemeye çalışmışsınız sanırım:)

Ben de takipteyim konuyu, merak ettiğim süpürgelerden biri.
yok inanın yok. kayınvalidem aldığım her eşyaya karışır aile içi kavgaya dönüşür iş. şöyle ki arkadaşlar bilir kendisi kamidin kullanmıyor diye bana da aldırmadı. beyaz eşyam bekar evimden kalanlar. kendisi bana bir tek tost makinası aldı onun dışında her şeyime karıştı. süpürge alacaktım eşimin aklına girmiş bir senedir mahvoldum. ben memurum ama işte tüm krediler adıma bir de eşimden habersiz git al yapmak istemedim. haliyle hep kavga.

Back
X