dyson marka süpürge nasıl süpürge öneriniz var mı ? ( konunun yeri değil ama bana dert oldu)

öyle gök gürültüsü de çıkarmıyor yahu :)
yalnız enerji sınıfı E
yani bayağı elektrik çekebilir çok uzun süre ve sık kullanırsan
benim faturama hiç yansımadı çünkü daha az kullanmaya başladım
eski süpürge haftada 2 açılıyordu 1 e düştü
ben her gün süpürüyorum toz yüzünden. canım sıkılsa ev süpürüyorum. terapi gibi.

yok inanın yok. kayınvalidem aldığım her eşyaya karışır aile içi kavgaya dönüşür iş. şöyle ki arkadaşlar bilir kendisi kamidin kullanmıyor diye bana da aldırmadı. beyaz eşyam bekar evimden kalanlar. kendisi bana bir tek tost makinası aldı onun dışında her şeyime karıştı. süpürge alacaktım eşimin aklına girmiş bir senedir mahvoldum. ben memurum ama işte tüm krediler adıma bir de eşimden habersiz git al yapmak istemedim. haliyle hep kavga.

Kayınvalideye ne ya. "Ben ihtiyaç duyuyorum, alacağım" deyin net bir şekilde. Karışmaması gerektiğini anlar herhalde.

Fakir marka yada bosch öneririm şahsen,esyalardan ne istiyor kv ? İzin vermeyın zarar vermesıne.
canım en basiti geçen gün çift taraflı tava aldım. onun vardı ben de takip ettim ondan daha uyguna daha güze bir model. görür görmez öyle bir surat astı ki eşim bile şok oldu. sonra yemek yaptık. bir baktım tava mahvolmuş.
dün eşimi aramış bakır sacı getir diye. ben odun atesine koymaya kıyamazdım çok değerli bir hediye sen tut koy. bir geldi mahvolmuş.
evime gelince hiç bir şeyi umursamaz . kırar döker ama kendi evinde bir bardak kırayım aman allahım.
ya ben ne alsam ona da alındı. ki ben memurum kendi düğünümü kendim yaptım. tüm borçlar benim adıma ben ödüyorum. ama her şey oğlunun. araba oğlunun eşyalar oğlunun.
arabamı kullandığımı eşim annesine söylemeye korkuyor. eşim çok pısırık. tabi bunlar sıradan en güncel sorunlar. bayanlar bilir 2 kez boşanmadan döndüm ayağıma kapandı eşim.
şimdi süpürge alsam bir haftaya görün bakın neler alıyor kendine.

canım en basiti geçen gün çift taraflı tava aldım. onun vardı ben de takip ettim ondan daha uyguna daha güze bir model. görür görmez öyle bir surat astı ki eşim bile şok oldu. sonra yemek yaptık. bir baktım tava mahvolmuş.
dün eşimi aramış bakır sacı getir diye. ben odun atesine koymaya kıyamazdım çok değerli bir hediye sen tut koy. bir geldi mahvolmuş.
evime gelince hiç bir şeyi umursamaz . kırar döker ama kendi evinde bir bardak kırayım aman allahım.
ya ben ne alsam ona da alındı. ki ben memurum kendi düğünümü kendim yaptım. tüm borçlar benim adıma ben ödüyorum. ama her şey oğlunun. araba oğlunun eşyalar oğlunun.
arabamı kullandığımı eşim annesine söylemeye korkuyor. eşim çok pısırık. tabi bunlar sıradan en güncel sorunlar. bayanlar bilir 2 kez boşanmadan döndüm ayağıma kapandı eşim.

ahaha inadına git en pahalı modelini al:))

Kıskanç,seninle kendisini bir tutuyor.
Yenı bırsey mi aldı? " yeni gelin misin anne" de.

Dyson 1 numaralı süpürge markasıdır. Sonrasında Rowenta gelir. Ben de çeyizime Dyson alacaktım, baktığım mağazadakiler hep alerji karşıtı ürünleriydi ve biliyorsunuz bu özellik fiyata epey ekliyor. Ben de aynı yerden Rowenta aldım, o da süper.. Annemde hem dyson hem rowenta var, ev dubleks ikisi ayrı katta duruyor :KK70: Rowenta olan 25 senelik falan hala çok sağlam.. Dysona diyecek yok zaten..

Philips maraton kullanıyorum 1,5 yıldır. Ondan önce evi süpürmüyormusum bunu anladım.Çok çok memnunum.

DC52 var, aşırı memnunum. O çıkanlar ne öyle yarabbi, yani köpeğimin tüyleri falan daha az haznede, ne var ne yok topluyor resmen.

Back
X