Elektrikli Süpürgeler Dyson model önerisi

mememi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
46
10
Arkadaşlar merhaba,
dyson antialerji özellikli süpürge almak istiyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim. Ne önerirsiniz. Fikirlerinizi en kısa sürede paylaşırsanız sevinirim.

benim de süpürgemin ağzı gözü sallanıyor her süpürmemde bir tarafı dökülmeye başladı, kendiliğinden duruyor, kablosunu içine çekiyor.. samsunglara bakıyodum 500 lira civarı olanlara eşim "ya ne yapacaksın o kadar para verme evdekini kullan işte" deyince sinirim tepeme zıpladı.500 çok mu geldi al işte şimdi dysonlara bakıyorum:KK53:. modele karar veremedim ben de. başlıklar çok önemli benim için. toz alırken de süpürgeyle alıp sonrasında sadece camsille parlatırım. başlıklarını her sitede açıkça göstermemiş. bir de kanepe arkalarına uzanan ince bir başlık var o hangi modelinde acaba. o da inanılmaz kullanışlı olur. bütün başlıkları istiyorum ben ya:KK53:

o başlık da animal da. Aldım ben. Deneme aşamasındayız bakalım. 1 ay deneyip mazeretsiz iade şansımız var.

benm süpürgem de yarım saat önce geldi. kediciğim de olduğu için dc52 total animal a karar verdim son olarak. süpürgeyi iş adresimi vermiştim oraya götürmüşler bugünde izinliydim resmen arabaya atlayıp uçarak gittim işe heyecandan :KK48:
açıp direk salonu süpürdüm çıkan tüy ve saça inanamadım. ama süpürge son derece sesli çalışıyor. sessiz olmasını özellikle isteyenlere hiç önermem. benm için önemli değil pek bu.
başlıklarda süper yalnız toz almak için uygun başlık hangisi olacak anlayamadım. fırçalı ucu olanların ikisi de uzun ve fırça çok miniko_O koltuk arkası için olur ancak o. senin aldığın model hangisi idi canım?

Aynı model, yassı olan bir başlık var. Toz ve dolap üstü için vs. Ben daha bir kere süpürebildim. Hamile olduğum için pek halim yok. Süpürmesi zor mu bana mı öyle geldi anlamadım o yüzden. Günlük normal bir temizlik için standart başlıkla süpürmek mi yoksa başlık değişerek süpürmek mi daha iyi olur(düz zemin ve halı için diyorum) bilemedim. Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyor, memnun musun? Bir de hazneyi temizleme olayına ne diyorsun??

Dyson dc37 allergy kullanıyorum, 750 w enerji tasarruflu emiş gücü 260, çok memnunum 4 aydır kullanıyorum.

X